Porus aš,visad šaldau atskirai žalią dalį,atskirai baltą dalį.
Jeigu ,šaldote porus,kam maišyti drauge su svogūnų laiškais,juk porai švelnesni,juk jie taip pat svogūnų giminės. :4u:svogūnų laiškai yra stipresnio skonio.
Čia tik mano nuomonė
Porus aš,visad šaldau atskirai žalią dalį,atskirai baltą dalį.
Jeigu ,šaldote porus,kam maišyti drauge su svogūnų laiškais,juk porai švelnesni,juk jie taip pat svogūnų giminės. :4u:svogūnų laiškai yra stipresnio skonio.
Čia tik mano nuomonė
Kas kaip nori tas taip šaldo, nebūtinai mišrainėje turi būti tik porai ir arba tik svogūnų laiškai, jie tarpusavyje tikrai puikiai dera ir vienas kitą papildo savo skoniais
tai ziurint ka jus su moliugais ir cukinijom darot, jei koses ar sriubas tai tinka gabalai, o jei blynus tai reikia tarkuoti, o jei omletamt ar troskiniams pjaustausi smulkesniais kubeliais
liepos menesi turejau nusipirkus sviezios vistienos files, pora dienu laikiau saldytuve, paskui idejau i saldikli. ar ji siandien dar bus gera? ar traukt is saldiklio ir atsildyt ar mest lauk? pasimeciau net
liepos menesi turejau nusipirkus sviezios vistienos files, pora dienu laikiau saldytuve, paskui idejau i saldikli. ar ji siandien dar bus gera? ar traukt is saldiklio ir atsildyt ar mest lauk? pasimeciau net
Noriu paklausti, o saldytas cukinijas ir moliugus pries verdant kose kudikeliui atsildot, ar detat susalusius tiesiai i verdanti vandeni? O labai pavandeniuoja? aciu
Noriu paklausti, o saldytas cukinijas ir moliugus pries verdant kose kudikeliui atsildot, ar detat susalusius tiesiai i verdanti vandeni?
O labai pavandeniuoja?
aciu