QUOTE(LABUSKA @ 2009 07 09, 10:06)
Aš šaldžiau praeitais metais neapvirtas. Tiesiog morkas sutarkavau ir sudėjau į maišelius.
Šiais metais jau prisišaldžiau krapų, svogūnų laiškų, burokėlių lapų ir rūgštynių.
o tai aciu, ar tau pasitvirtino toks saldymas morku ir burokeliu lapu ar likai patenkinta
nes as sakiau bandysiu prisisaldyti koteliu burokeliu smulkiai supjauscius, nors tai irgi pirma karta meginsiu
beje dar sakiau saldysiu siuos misinukus:spinatai smulkinti, svogunu laiskai smulkinti, krapai smulkinti ir viska sumesiu i maiselius - o maiselius naudoju paprastus tuos kur pardeje prekytes smulkias sukrauna;
tiesa pernai sladziau petrazoles ale kad tiek kiek prisaldziau nesunaudojau o saldziau tuose indeliuose is saldytuvo kur ledukams skirta, smulkiai supjausciau ir uzpyliau vandeniu i sriuba liuks
ir saldziau zalius zirnelius be anksciu irgi labai gerai