Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

Man visi tie darbeliai nerti, ypač servetėlės taip nuostabu thumbup.gif nu bet namie niekur nepritaikau, kaip kaime pasijaučiu doh.gif Matyt reikia tam tikros aplinkos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 02, 13:12)
Man visi tie darbeliai nerti, ypač servetėlės taip nuostabu thumbup.gif nu bet namie niekur nepritaikau, kaip kaime pasijaučiu doh.gif Matyt reikia tam tikros aplinkos sad.gif

ax.gif o pas mane visos nertos ir aš bė jų neįsivaizduoju ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir man kyla klausimas, kur dedamos tos servetėlės, nesu pas nieką jų mačius nuo vaikystės g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2006 09 02, 13:09)
bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kaip gražu mirksiukas.gif  iš kokių siūlų neri servetėles ax.gif  mirksiukas.gif

neriu iš irisinių siūlų nr. 50 mirksiukas.gif

QUOTE(Aga @ 2006 09 02, 13:12)

pas mane patiesta namie tik viena būna ne daugiau ,kas per daug taiir nesveika user posted imagedažniausiai servetėlės iškeliauju į kitų namučius....
Atsakyti
Jolanciukai, fantastiškos servetėlės thumbup.gif. Man labai gražu wub.gif, tik joms laiko gaila, geriau jau sau ką nors nusinarpliot ax.gif. Nors kai buvau jauna ir netekėjus tai irgi servetėles nerdavau ir dovanodavau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 09 02, 13:01)
[color=deeppink]o čia dar mano truputėlis paskutiniųjų nėrimo darbelių  blush2.gif , pagaliau sutvarkyti

Nuostabios servetėlės thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Serveteles nuostabios wub.gif Taciau as ju irgi nesiryztu nert, nes namie nelabai kur pritaikau. Ir nelabai tureciau kam padovanot sad.gif Uztat cia turiu i ka akis paganyt wub.gif
Atsakyti
Tai va, aš irgi nežinočiau kam dovanoti. Man mama visą krūvą pasoginių smile.gif davė, ale taip ir guli kažkur užgrūstos doh.gif Vertinu tokios darbus, nu bet netinka jos man bute ...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 09 02, 12:12)

vat ir man ax.gif Gražu, bet... Tas patas man ir su gėlukėm, kur iš medžiagos daro, tokios kaip iš kaspino ir kraštus padegina. Gavau dvi dovanų, tai ir stovi dabar ant kompo doh.gif Pažiūrėt gražios, dailios, bet nesugalvoju prier ko jas prisisegt lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir man patinka nerti darbeliai biggrin.gif tačiau taip pat neturiu kur jų dėti verysad.gif be to neturiu tiek kantrybės blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Aš tai ant stalo patiesiu, labai praverčia kai svečių būna-gražu juk bigsmile.gif . Jei perkrauti, tai vėlgi-ne visur tinka, nebent sodyboje ax.gif
Atsakyti
Grazios serveteles. As ir namie ant stalo pasitiesiu nerta servetele, man grazu ir visai neprimena kaimo. biggrin.gif
Atsakyti