QUOTE(TomaKa @ 2010 11 20, 12:35)
O gal kas zinot koki receptuka su kepta visteina ka galima padaryti?
t.y. kai lieka keptos vistos kitai dienai kaip ja skaniai suvalgyti?
As dazniausiai pasildau gabaliukais ir su salotom, bet man nepatinka kad jinai sausa buna.
Vat ka su ja padaryt kad ne sausas patiekalas butu?
t.y. kai lieka keptos vistos kitai dienai kaip ja skaniai suvalgyti?
As dazniausiai pasildau gabaliukais ir su salotom, bet man nepatinka kad jinai sausa buna.
Vat ka su ja padaryt kad ne sausas patiekalas butu?
Is keptos vistos likuciu dazniausiai darau troskini.Pvz vistiena,ryziai,meksikietiskas Jamar darzoviu misinys(kukuruzai,paprika,pupeles,morkos).Konservuotu darzoviu misini supilu su visu skysciu i virtus ryzius su vistiena.Idedu kelis saukstus pomidoru padazo ir trumpai patroskinu.








