Įkraunama...
Įkraunama...

Vakarienė

QUOTE(TomaKa @ 2010 11 20, 12:35)
O gal kas zinot koki receptuka su kepta visteina ka galima padaryti?
t.y. kai lieka keptos vistos kitai dienai kaip ja skaniai suvalgyti? mirksiukas.gif
As dazniausiai pasildau gabaliukais ir su salotom, bet man nepatinka kad jinai sausa buna.
Vat ka su ja padaryt kad ne sausas patiekalas butu? ax.gif

Is keptos vistos likuciu dazniausiai darau troskini.Pvz vistiena,ryziai,meksikietiskas Jamar darzoviu misinys(kukuruzai,paprika,pupeles,morkos).Konservuotu darzoviu misini supilu su visu skysciu i virtus ryzius su vistiena.Idedu kelis saukstus pomidoru padazo ir trumpai patroskinu.
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2010 11 20, 11:35)
O gal kas zinot koki receptuka su kepta visteina ka galima padaryti?
t.y. kai lieka keptos vistos kitai dienai kaip ja skaniai suvalgyti? mirksiukas.gif
As dazniausiai pasildau gabaliukais ir su salotom, bet man nepatinka kad jinai sausa buna.
Vat ka su ja padaryt kad ne sausas patiekalas butu? ax.gif

Pakepink puode morka su svogūnu kol suminkštės, tada suberk vištiena ir užpilk grietinėle ar tokiu mišiniu miltai+vanduo+grietinė arba ant pakepintų daržovių berk miltų, pakepink ir pilk pieno ar grietinės, dėk prieskonių ir truputį patroškink, kol sutirštės, valgykit su ryžiais, virtom/keptom/virtom-keptom bulvėm ar makaronais.
Atsakyti