Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos amžius

As savo karalaite pagimdziau 23,1m.. wub.gif Daugiau neplanuoju, o vyras atvirksciai...idomu kaip cia bus.. g.gif
Atsakyti
atsvenciau savo 22-aji gimtadieni ir uz gero menesiuko gime dukryte!!! biggrin.gif
Atsakyti
22 smile.gif taip anksti neplanavau, bet dabar dziaugiuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Pirmą stebuklą pagimdžiau 21, o antrą 32 , daugiau motiniškų jausmų užplūdo pagimdžius antrąjį. Augindama pirmą kažkur labai skubėjau, o dabar pilnai atsiduodu mažyliui ir visi jaučiamės puikiai smile.gif
Atsakyti
kai pagimdziau musu dukryte man buvo 23metai, po poros men atsvenciau 24 gimtadieni mirksiukas.gif ir nemanau kad per anksti, nes man grazu yra jauna mama, zinoma viskam yra ribos blush2.gif
Atsakyti
24 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dvyne2 @ 2006 08 12, 08:18)

Aš irgi mirksiukas.gif

Bet didelis skirtumas kai auginau pirmą vaiką ir dabar. Visiškai kitas požiūris blush2.gif
Atsakyti

Pagimdziau budama 22 ir neuzilgo svesiu 23 gimtadieni bigsmile.gif Siaip planavau tik kokiu 24 pastoti,bet musu dukryte pasiprase pas mus anksciau ir as esu labai laiminga wub.gif
Atsakyti
Pirmaji 20 metu,o antraji 35. smile.gif Tai du nepalyginamai skirtingi gyvenimo etapai.
Atsakyti
Pirmą sūnų pagimdžiau 23 metų, antrą 41 metu. tarp ju - 18 metu skirtumas. Bet jie vienas kita labai vertina ir myli. Maziui dabar 2 menesiukai. ax.gif 4u.gif ax.gif Dickis kaip tik isvaziuoja studijuoti i uzsieni... unsure.gif
Atsakyti
33 4u.gif

Ir ziuriu as cia tokia ne vienintele.Malonu thumbup.gif

Dar planuoju ir antro sulaukti apie 40 wub.gif
Atsakyti
Aš gimdžiau 21-erių rolleyes.gif
Atsakyti