Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklinės rinkliavos

QUOTE(Ūla @ 2010 10 11, 10:58)
praktiškai visada - visi. Bent mes visada važiavom. Nėra tie pinigėliai numatyti konkrečiai tam ir ne kitam, tiesiog - nenumatytom išlaidom, taigi, jei jų yra, pasinaudojam ir čia. Buvo atvejų, kad nieko neėmėm iš fondo, nuvažiavę į vietą surinkom ir mokėjom. Nesusipratimų nebuvo, mūsų buhalterė susitvarko kažkaip.
Kiekvienas kolektyvas daro savaip ir, jei tas pasiteisina, labai gerai. Mums toks metodas tiko, todėl jis gyvuoja trečius metus.

aisku - jei jums gerai...
as nesutikciau su tokiu fondu ir ju naudojimu isvykoms, nes dazniausiai mano savaitgaliai paskaitom uzimti, tad niekur nevyktumem - tai kam man mest i ta fonda - kad visi bendrai leistu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 10 11, 10:02)
aisku - jei jums gerai...
as nesutikciau su tokiu fondu ir ju naudojimu isvykoms, nes dazniausiai mano savaitgaliai paskaitom uzimti, tad niekur nevyktumem - tai kam man mest i ta fonda - kad visi bendrai leistu rolleyes.gif

aš jums nieko ir nesiūlau, jūs pasirinkot sau tinkantį modelį, aš aprašiau savąjį, ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2010 10 11, 11:22)
aš jums nieko ir nesiūlau, jūs pasirinkot sau tinkantį modelį, aš aprašiau savąjį, ir tiek  4u.gif

tai as nieko ir nesakau - tik pasidomejau - ar jau taip visiems ir tinka tas modelis - juk klases gana nemazos - 25 zmoniu kolektyve sunku kazka vieningai nusprest rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 10 11, 10:34)
tai as nieko ir nesakau - tik pasidomejau - ar jau taip visiems ir tinka tas modelis - juk klases gana nemazos - 25 zmoniu kolektyve sunku kazka vieningai nusprest rolleyes.gif

sakau, pasisekė kažkaip su klase, nuomone ir pomėgiais. Daržely nieko panašaus nei su sūnum neturėjom, nei su dukra neturim.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2010 10 11, 11:39)
sakau, pasisekė kažkaip su klase, nuomone ir pomėgiais. Daržely nieko panašaus nei su sūnum neturėjom, nei su dukra neturim.

o jusu klaseje gal bendraamziai daugmaz? (as apie tevus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 11 spalio 2010 - 10:43
QUOTE(Kriiste @ 2010 10 11, 10:42)
o jusu klaseje gal bendraamziai daugmaz? (as apie tevus)

net galvoju, nu taip. Ir beveik visų tie vaikai - pirmieji, vyresnieji. Bet gal jau, kai ne šešiolika, tas amžiaus skirtumas bendraujant nevaidina didžiausio vaidmens.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2010 10 11, 11:50)
net galvoju, nu taip. Ir beveik visų tie vaikai - pirmieji, vyresnieji. Bet gal jau, kai ne šešiolika, tas amžiaus skirtumas bendraujant nevaidina didžiausio vaidmens.

nzn - kai sunu vedziau i pirma - buvau viena jauniausiu mamu, teturinti viena vaika - tad "visi zinojo geriau" kaip ir ka daryt, o ir kontingentas toks - kad niekam nieko nereik, dabar sestojkai esam - perejom i kita mokykla - bet ten kolektyvas susigyvenes - nebesinori kistis i ju "reikalus"
su dukra kitaip - visi jos grupeje pirmagimiai - jauciuos "sena" mama - bet jau vadovauju lotuliukas.gif

aisku kai susirenka bendraamziai - gal ir pragyvenimo lygis panasesnis, interesai, poreikiai - tai ir sutampa daug kas - o ko jus bijotes? gi skirtis nereiks, tik vadovaujanti mokytoja kita bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriiste: 11 spalio 2010 - 11:10
QUOTE(Kriiste @ 2010 10 11, 11:09)
nzn - kai sunu vedziau i pirma - buvau viena jauniausiu mamu, teturinti viena vaika - tad "visi zinojo geriau" kaip ir ka daryt, o ir kontingentas toks - kad niekam nieko nereik, dabar sestojkai esam - perejom i kita mokykla - bet ten kolektyvas susigyvenes - nebesinori kistis i ju "reikalus"
su dukra kitaip - visi jos grupeje pirmagimiai - jauciuos "sena" mama - bet jau vadovauju lotuliukas.gif

aisku kai susirenka bendraamziai - gal ir pragyvenimo lygis panasesnis, interesai, poreikiai - tai ir sutampa daug kas - o ko jus bijotes? gi skirtis nereiks, tik vadovaujanti mokytoja kita bus mirksiukas.gif

reiks, nes pradinę mokyklą lankom.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2010 10 11, 12:20)
reiks, nes pradinę mokyklą lankom.

o tai kels ne visa klase kur nors? Dabartine sunaus klase is pradines mokyklos - jis vienas tik is kitos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2010 10 11, 07:05)
Aš žinok niekaip suprantu, jau ne pirma tema, kai tu kažką teigi, sakai, kad gerai ar negerai, ir uždavus paprastą klausimą, kad tu paaiškintum kodėl gerai ar negerai,iš kart randi argumentą kodėl į jį neatsakyti. Pabėgi nuo atsakymo.
Kodėl ne į temą.Jei apsauginis mokykloje, už jį bus mokama iš tėvų kišenės, argi tai ne rinkliava. Tu sakei, kad jis gerai, paprašiau paaiškinti, bet matomai atsakymo tu neturi....

O aš pastebėjau, kad kai kurios personos mėgsta mane persekioti su savo klausimais. Jeigu tau neaktualu, kad mokykloje būtų apsauginis, kodėl turėčiau aiškinti??? Man yra aktualu, nes mokosi trys mano vaikai ir nesu rami dėl jų saugumo.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2010 10 11, 11:33)
o tai kels ne visa klase kur nors? Dabartine sunaus klase is pradines mokyklos - jis vienas tik is kitos blush2.gif

ne, kas kur nori/priklauso/arčiau ir pan. Kiek kalbamės, didžioji dalis planuoja į vieną mokyklą, bet, sako, išskirsto po klases, specialiai, kad grupelės iškart nesusidarytų.
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2010 10 11, 12:41)
ne, kas kur nori/priklauso/arčiau ir pan. Kiek kalbamės, didžioji dalis planuoja į vieną mokyklą, bet, sako, išskirsto po klases, specialiai, kad grupelės iškart nesusidarytų.

matyt kaip kur - kai mes ejom i 5 klase prasytis (i kita mokykla) - zinojau kad ta klase stipri, norejau i ja - tai sake kad visa atkelta is pradines, atseit ar nebus vaikui bedu i "sena" kolektyva g.gif
Atsakyti