Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega naktį jūsų lelius?

miega ant mano krutines, i vezimuka perkelti niekaip nepavyksta, vis nubunda ir vel akytes placios, ir verkia.vakar pabandziau paguldyti salia saves lovoj ant pilvuko, ir ziuriu miega pupyte, tik baisu kad nepadustu, nors pati pasisuka galvyte sonu ir su rankomis pasikisa po smakru, gal tokia miegojimo poza jai geresne yra, negu ant nugaros.
Atsakyti
smile.gif mes beveik metu bet miegam kartu,ir tecio nisvarem is lovos, isitenkam:)
visiems smagu smile.gif mano nuo pat gimimo nemiega lovytej:) tik viena paguldydavai is kart akys stacios:) nors dabar jau miega paguldyta ir lovytej,pratinu,kartais is lovos pati nureplioja i lovyte,nes nuimiau krasta,ir pristumiau prie lovos,nori cia,nori cia bigsmile.gif smile.gif dar vis valgom MP tai ir matinti patogu:) nei viena diena nesigailejau kad salia guldau,nors isklausyti teko visko:) o kada tam stebukliukui atiduoti visa siluma jeigu nedabar?smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
pirma nakti, kai parsivezeme namo, miegojo su mum o po to jau visad savo lovytej smile.gif
Atsakyti
mūsiškis nuo pat grįžimo namo miega savo lovytėje ax.gif
Atsakyti
Miega savo lovyteje,iki pirmo maitinimo,po to mudvi bevalgydamos uzmiegam lovoj biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmanta: 03 kovo 2008 - 09:09
O mes labai paprastai...mazuliukas uzmigdavo ant krutines, tai bijodavau pazadinti...toks dziaugsmu dziaugsmelis wub.gif O dabar miega savo lovyteje, taip saugiau mirksiukas.gif O nakti, kai maitinu, pasiimu i musu lova...kai uzmiega, perkeliu i jo lovyte. Jis del to nepriestarauja (matyt, susitaike su tuo). ax.gif
Atsakyti
Nuo pat gimimo migdau tik jos lovytej.Ir dabar nera jokiu problemu,tik paguldau ir ji uzmiega thumbup.gif
Atsakyti
Mano maziukas miega savo lovyteje 4u.gif
Atsakyti
mano sunutis nuo gimimo miega savo lovytej wub.gif net gi maitinti pas save napasiimdavau-pavalgydavo ir vel i lovyte bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.

2 tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambrozija: 26 balandžio 2008 - 19:58