Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip paaiškinti vaikui, kad tėtis jo atsisakė?

QUOTE(Terroriste @ 2015 09 09, 10:12)
o as tai nesuprantu minties, kad reikia pasikviest ex su nauja zmona aptart vaiko lankymo ir alimentu  blink.gif prie ko ta nauja zmona  blink.gif cia abieju tevu reikalas, jiedu turi tartis del visko. o exas tegul pats namuose su saviske viska derina, jeigu jai kas nepatinka.

Taip aš patariau Sraigei nif, nes rašė kad su dabartine jo žmona puikiai sutaria ir kalbasi apie bendrą vyrą ir jo pareigas vaikui mirksiukas.gif Būtent ji parodė iniciatyvą suvest vyrą su savo vaiku, tai kodėl ją reiktų ignoruoti g.gif Būtų visai naudinga tarpininkė, jei jau siūlosi savo noru.
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 09 11, 16:27)
Taip aš patariau Sraigei nif, nes rašė kad su dabartine jo žmona puikiai sutaria ir kalbasi apie bendrą vyrą ir jo pareigas vaikui  mirksiukas.gif Būtent ji parodė iniciatyvą suvest vyrą su savo vaiku, tai kodėl ją reiktų ignoruoti  g.gif Būtų visai naudinga tarpininkė, jei jau siūlosi savo noru.

nes pats vyras turi noret bendraut, o ne but priverstas naujos zmonos. Jis turi sakyti kada ir kaip daznai nori su vaiku matytis, o ne tai uz ji nusprest buvus zmona su dabartine. Is tokiu tarimusi nieko gero nebus, jei zmogus ne savo norais vadovausis, o bus kazko priverstas.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 09 26, 17:49)
nes pats vyras turi noret bendraut, o ne but priverstas naujos zmonos. Jis turi sakyti kada ir kaip daznai nori su vaiku matytis, o ne tai uz ji nusprest buvus zmona su dabartine. Is tokiu tarimusi nieko gero nebus, jei zmogus ne savo norais vadovausis, o bus kazko priverstas.

Jūs nesuprantat, kad vyras/tėvas veiksmais nieko nenori, o spyris į subinę iš šalies gali būti gera pradžia. Kartais noriu/nenoriu neišsivysto į veiksmus dėl baimės, nepilnavertiškumo jausmo, gėdos ar pan. Gal dabartinės žmonos palaikymas ir atvira pagalba būtų pretekstas kažko imtis.
Atsakyti
QUOTE(kin @ 2015 08 31, 21:30)
turim gimineje atveji kai vyrukas draugavo su mergina, sudraugavo vaika, bet nesusituoke, nes ji atsisake teket ir nutrauke su juo santykiu. tevyste pripazinta, alimentus moka ir ne pacius maziausius, rubu, batu, zaislu priperka papildomai. o lankyt neleidziama. jis isvaziavo i uzsieni gyvent, kai parvaziuoja, visada lekia pas vaika, o jo net i namus neisileidzia, nors is anksto savo vizitus derina. ka tokiu atveju daryti? beje, as pati irgi nedristu aplankyt, nes jei tevo neisileidzia, tai ka jau cia kazkokia gimjnaite, nors kartais bunu tuose krastuose ir visai noreciau aplankyt kaip kad kitus gimines aplankau. gal kokiu patarimu butu?


Greičiausiai jūs kažko nežinot jų situacijoje, galbūt, jis (vaiko tėvas) jums ne viską yra papasakojęs. Nu negali būti, kad moteris taip elgtųsi g.gif
O gal kaip tik būtų jums naudinga susisiekti su ja, ir pasikalbėti, gali būti, kad sužinosite ko dar iki šiol net nenutuokėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 09 01, 12:46)
zinot, o as tai nesuprantu to "tevas nrturi kuo atvaziuot vaiko lankyt, tai as ji nuvesiu"  doh.gif  blink.gif Na, koks cia dabar "neturi"????? Nores ras galimybes. Neturi vairuotojo pazymejimo, nores,tai issilaikys. Neturi masinos? Nupirks ar pasiskolins. Galu gale, ras vairuotoja su masina. Jei nores,tikrai sugalvos kaip vaika pasiimt.

manau ta pati drinks_cheers.gif

QUOTE(Paslapčia @ 2015 10 08, 08:47)
Greičiausiai jūs kažko nežinot jų situacijoje, galbūt, jis (vaiko tėvas) jums ne viską yra papasakojęs. Nu negali būti, kad moteris taip elgtųsi  g.gif 
O gal kaip tik būtų jums naudinga susisiekti su ja, ir pasikalbėti, gali būti, kad sužinosite ko dar iki šiol net nenutuokėt?  g.gif

gal tam tevui dar mama labai rupi biggrin.gif
Atsakyti