Nu va man tinginys galima sakyti nepavyko
Dėjau tris pakelius sausainių ir jų ryškiai per daug, nors ir dariau pagal receptą, bet visas skystys nutekėjo žemyn, o sausainių tikrai per daug, na bet nieko šaukštu iš formos iškrapštau
skanu
O tu gerai išmaišei masę art ik sukrėtei ir psio? Beje aš stačiau į šaldytuvą ir šiandien jis jau gatavas ką tik apliejau šokloladiniu glajumi
Receptas:
2 plyt. pieniško šokolado
3 š. medaus
4 geri š. grietinės
50 g. sviesto
Viską išlydom, gerai išmaišom, įlašiname kvapų ir apipilame tinginį
Tada apipiltą glajumi tinginį statome į šaldytuvą ir laukiam svečių
Receptas:
2 plyt. pieniško šokolado
3 š. medaus
4 geri š. grietinės
50 g. sviesto
Viską išlydom, gerai išmaišom, įlašiname kvapų ir apipilame tinginį
QUOTE(irmulia @ 2007 07 03, 16:40)
O tu gerai išmaišei masę art ik sukrėtei ir psio? Beje aš stačiau į šaldytuvą ir šiandien jis jau gatavas ką tik apliejau šokloladiniu glajumi
Receptas:
2 plyt. pieniško šokolado
3 š. medaus
4 geri š. grietinės
50 g. sviesto
Viską išlydom, gerai išmaišom, įlašiname kvapų ir apipilame tinginį
Tada apipiltą glajumi tinginį statome į šaldytuvą ir laukiam svečių 
Receptas:
2 plyt. pieniško šokolado
3 š. medaus
4 geri š. grietinės
50 g. sviesto
Viską išlydom, gerai išmaišom, įlašiname kvapų ir apipilame tinginį
Na išmaišiau viską gerai, viską visada darau pagal receptą, bet na nežinau man tos skystos masės buvo labai mažai palyginus su sausainiais (Gaidelis), jei būčiau dėjus du pokelis gal tada dar būtų kas gavesi
QUOTE(Tulipane @ 2007 07 10, 13:14)
O i ka jus pilate ta tinginio mase, kad jis taip graziai jums sustingsta???
Aš tinginio masę sukrečiu į bet kokią formą, tik prieš tai įtiesiu plėvelę, skirtą maistui pakuoti, kraštus užlenkiu, gerai suspaudžiu, tada gaunas tinginio gera form a išėmus, nelieka tarpų, nesutrupa
paskutinį kartą dariau tokį:
0,5 kg sausainių, dėjau sveriamus " pergalės" lietuviškus, bet trapūs tokie, ne ''gaidelį'', nes man su juo per kietas tinginys gaunasi, ir šiaip šlykštus skonis man tų gaidelio sausalinių, muilu atsiduoda
skystoji dalis- 1 stiklinė grietinės, stiklinė nepilna cukraus, 3 šaukštai su kaupu kakavos. Visą šį gėrį pavirti kelias minutes, maišant, kad neprisviltų. Kiek pravėsusį sumaišai su sulaužytais sausainiaias, ir į formą. Skonis
Nededu jokių sviestų, kondensovkių, šokoladų ir t.t. taip ir pigiau, ir skaniau man, o ir sveikiau, mažiau riebalų. Su sviestu man per riebus
Sakau, reiks ir man kada išbandyti sveiką tinginį
nes MB sako ,kad tas su Segos per saldus ( o man labai patinka)
as katik neseniai tingini pasidariau su selgos sausainiais mmm...jau susalo
einu valgyti
Labas merginos
Vakar dariau varškinį tinginį, viską sudėjau pagal receptą, želė žiedo formą ištepiau aliejumi, bet nors ir laikiau šaldytuve pernąkt jis buvo minkštas ir valgyt jį galima tik šaukšteliu, taigi jis nė kiek nepanašus į įprastinį kakavinį tinginį. Sakykit ar čia man tik taip gavosi, nes
vyras aiškina, kad čia ne tinginys ir jo valgyt neimanoma. Gal kas bandet želatinos įdėt?
Vakar dariau varškinį tinginį, viską sudėjau pagal receptą, želė žiedo formą ištepiau aliejumi, bet nors ir laikiau šaldytuve pernąkt jis buvo minkštas ir valgyt jį galima tik šaukšteliu, taigi jis nė kiek nepanašus į įprastinį kakavinį tinginį. Sakykit ar čia man tik taip gavosi, nes
QUOTE(ingakyca @ 2007 07 04, 09:23)
Na išmaišiau viską gerai, viską visada darau pagal receptą, bet na nežinau man tos skystos masės buvo labai mažai palyginus su sausainiais (Gaidelis), jei būčiau dėjus du pokelis gal tada dar būtų kas gavesi
O MB kai pamatė sako kur tinginys, matau tik sausainius 
Man irgi taip vieną kart buvo, bet tiesiog buvau per stambiai sulaužius sausainius
Padariau varškinį tinginį dukrytės gimtadieniui, gavosi
Viską dariau pagal receptą, tik dėjau ne du, o tris pakelius sausainių (trečia ne visai pilną) bei šviežius persikus ir bananą. Razinas, persikus susmulkinau labai smulkiai su blenderiu, varškytę naudojau Mūsų švelniąją. Išėjo toks liuks torčiukas, niam niam
QUOTE(auroryte @ 2007 07 10, 15:12)
paskutinį kartą dariau tokį:
0,5 kg sausainių, dėjau sveriamus " pergalės" lietuviškus, bet trapūs tokie, ne ''gaidelį'', nes man su juo per kietas tinginys gaunasi, ir šiaip šlykštus skonis man tų gaidelio sausalinių, muilu atsiduoda
skystoji dalis- 1 stiklinė grietinės, stiklinė nepilna cukraus, 3 šaukštai su kaupu kakavos. Visą šį gėrį pavirti kelias minutes, maišant, kad neprisviltų. Kiek pravėsusį sumaišai su sulaužytais sausainiaias, ir į formą. Skonis
Nededu jokių sviestų, kondensovkių, šokoladų ir t.t. taip ir pigiau, ir skaniau man, o ir sveikiau, mažiau riebalų. Su sviestu man per riebus
vakar buvo brolio prasymas - naminio tinginio
tai bandem si recepteli
tiesa pasakius, as sunkiai isivaizdavau kaip tinginys gali buti be kondensuoto pieno arba be sviesto..
bet liuks, nustebino
tik man truputuka per saldu buvo, dejau nepilna stikline (200ml) cukraus. nors namiskiai ivertino liuks
aciu uz recepteli
QUOTE(Bransha @ 2007 07 14, 11:49)
vakar buvo brolio prasymas - naminio tinginio
tai bandem si recepteli
tiesa pasakius, as sunkiai isivaizdavau kaip tinginys gali buti be kondensuoto pieno arba be sviesto..
bet liuks, nustebino
labai skanu ir paprasta..
tik man truputuka per saldu buvo, dejau nepilna stikline (200ml) cukraus. nors namiskiai ivertino liuks
aciu uz recepteli
tai bandem si recepteli
tiesa pasakius, as sunkiai isivaizdavau kaip tinginys gali buti be kondensuoto pieno arba be sviesto..
bet liuks, nustebino
tik man truputuka per saldu buvo, dejau nepilna stikline (200ml) cukraus. nors namiskiai ivertino liuks
aciu uz recepteli
Aš irgi sunkiai įsivaizdavau, kaip gausis, bet pabandžiau- tai labai patiko








