
o per kiek laiko sustingsta tinginys?

QUOTE(Karolyte_ @ 2007 10 25, 11:37)

...nors as paprastai darau vakare ir palieku nakciai...
Bet uztenka ir 3 val.
as ir pasidariau tinginuka,niam

as irgi siandien pirma karta dariau tingini, liuks gavosi



man ir laaabai skanu tinginys
man patinka kai daromas su kondensuotu pienu

ka tik pasidariau tingini, laukiu kol sustings
as tai darau visai paprasta, nes is kaimo anksciau daug grietines turedavom
tai va... islydau koki 1L grietines (arba 0,5L grietines ir kondensuoto pieno, bet tada maziau cukraus dedu), sudedu stikline cukraus ir kakvos pagal nuotaika ir viskas... mases uztenka truputi daugiau nei 0,5 kg sausainiu

as tai darau visai paprasta, nes is kaimo anksciau daug grietines turedavom


Ir as siandien pasidariau tinginuka
Saldytuve dabar, taip seniai dariau, kad laukiu nesulaukiu, kada galima bus valgyti
Labai jau skaniai atrode, kai dariau 
o koks skanus isejo
aptingusi sirdele



o koks skanus isejo



QUOTE(Tulipane @ 2007 07 10, 12:14)
O i ka jus pilate ta tinginio mase, kad jis taip graziai jums sustingsta???
aš tai visada į paprastą maišelį



ieškau receptuko, noriu rytojui tinginį pasidaryt

QUOTE(Saitana @ 2007 10 18, 13:18)
,paprastu vafliu apie 100 gr.
O tuos vaflius kaip? Irgi sulauzyt kaip sausainius, ar kaip?

As tai dar visada i savo tingini graikisku riesutu iberiu - viena karta "ant durniaus" sugalvojau idet, tai nuo to laiko sesuo nebeleidzia BE riesutu daryt

Beje, dar skaiciau vienos mamytes ideja, sako, vietoj kakavos deda juodo sokolado plytele


QUOTE(shwiesulka @ 2007 11 14, 14:32)
Beje, dar skaiciau vienos mamytes ideja, sako, vietoj kakavos deda juodo sokolado plytele
Nu tipo, ir skonis "sokoladiskesnis", ir spalva sodresne. Galvoju, reiks isbandyt 


Žinok, bandžiau, gavosi nerealiai

