Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas "Diržas"

QUOTE(Limcamca @ 2007 10 03, 16:26)
Labai geras straipsnis cia  4u.gif

Puikus straipsnis! drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vadimas @ 2007 12 28, 20:50)
Ko gero tai svarbiausia priežastis, dėl kurios aš dažniausiai susilaikau (kiek žmona neprašytų :-) )

a tai zmona praso kad duotumete vaikui dirzo? g.gif
va va
pas man vakar buvo situacija kai prireike dirziuko
viena karta paragavo ir baigesi isterija ir ozsys isgaravo akimirskniu
norstai ir retai naudoju, bet panaudoju tada kai jau matau kai vaikas tiesiog uzsispiria ir bando (jau tuoj 5m) rekimu zyzimu isterija blink.gif doh.gif issireikalauti savo - tuo labiau kad jo noras buvo padaryt prase manes to ka jau pats seniai moka doh.gif (nuvalyti sikna)
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 12 29, 15:40)
a tai zmona praso kad duotumete vaikui dirzo?

Aga - pati nori likti gerietė :-) Bet mūsų dukra kai pamato diržą pradeda taip rėkti, lygtai kas ją gyvai valgo. Aš dėl tokio teatralizuoto vaidinimo pradedu juoktis - rezultate dingsta visas auklėjimo momentas ir egzekucija tuo ir pasibaigia...
Atsakyti
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Tikiuos niekad nepaimsiu i rankas dirzo.Yra kitokiu auklejimo priemoniu.
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2007 12 30, 12:28)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif Tikiuos niekad nepaimsiu i rankas dirzo.Yra kitokiu auklejimo priemoniu.

drinks_cheers.gif dirzas tikrai nera ta priemone schmoll.gif schmoll.gif kuri padetu isaukleti vaikuti, tikrai ne.
Atsakyti
Oj, niekada neimsiu į rankas diržo...Oj, ne... schmoll.gif pamenu savo vaikystę, kai buvau gavus lupt, tai tada taip buvau užpykus, kad vajei. doh.gif Mušamam vaikui gi kyla neigiamos emocijos, gali ir tėvam keršyt unsure.gif smurtas-negerai
Atsakyti
QUOTE(*ksenija* @ 2008 01 03, 03:28)
Oj, niekada neimsiu į rankas diržo...Oj, ne...  schmoll.gif pamenu savo vaikystę, kai buvau gavus lupt, tai tada taip buvau užpykus, kad vajei.  doh.gif Mušamam vaikui gi kyla neigiamos emocijos, gali ir tėvam keršyt  unsure.gif smurtas-negerai

gi niekas nelupa kai zirzia keliu menesiu kudikis ar oziuojasi metinukas

ir niekas nelupa is pykcio naudodamas visa jega

kartais "pabarstyti druskos" tikrai reikia
pati to nepraktikuoju bet kartais tenka doh.gif
Atsakyti
Oj nezinau, aš irgi galvojau, kad jau niekada savo vaiko nemusiu...Iki 5 metu ir nemusiau, graziai isvareme ir visus isterijos priepuolius, kai ko nors negaudavo, ir griuvimus ant zemes be dirzo...bet stai grazieji 6-7 metai...ir ka gavo siknon ir labai buvo veiksminga, nes kai jau graziai nebesusisneki, kai vaikui tampa nsvarbu, ka tevai sneka, kai tik jis pats tampa svarbus...ka as zinau. Manau, kad vietoj, tinkamai, paaiskinus uz ka - reikia. Vaikas visada turi zinoti uz ka baudziamas. Mes veliau aptareme ta situacija, pasnekejome, kas buvo negerai, kodel taip, o ne kitaip. Po dirzo, buvome isgirsti...
Vaikysteje gaudavo dirzu per uzpakali, bet visada buvo uz ka. Jokios agresijos tai man nekele, atvirksciai visada vengdavau konfliktu ir iki siol vengiu ir pagiezos ar pykcio tevams nejauciu. Nusipelnydavau. Visada zinojau uz ka gaunu ir uz ka galiu gauti, nes buvo taisykles. Pavyzdziui, visada zinojau, kad gausiu lupt uz mela...Uz tiesa, kad ir kokia ji budavo, niekada negavau lupt. Tokiu atveju su manimi daug kalbedavo. Ir as taip stengiuosi.
Zodziu, tegu mamytes, kurios uzaugino savo vaika be musimo ir gerai isauklejo paraso, kaip jos tai padare, nes kai tavo vaikui keli menesiai ar trys metukai lengva rasyti, akd esi pries fizines bausmes...as ir taip darydavau... biggrin.gif
Atsakyti
Vaikystėj gavau daug dirželių,rykštelių...tėvai nuostabūs,nepasakysiu blogo žodžio...paprasčiausiai toks auklėjimo metodas,jie buvo įsitikinę,kad taip reikia...nors gaudavau tik nuo mamos,iš tėčio niekad...bet nuoskaudos,prieskoniai,prisiminimai lieka visam gyvenimui...tai juodas pažeminimas...nors ir už reikalą...nors tai matė tik tu ir tavo mama...
Niekada nemušiau savo vaikų...nemanau,kad tai priemonė kažką apčiuopiamo pasiekt...nebent greitai suvaldyt situociją...
Prasikaltėlius reikia baust...bet kodėl fiziškai...na nesuprantu niekaip...
Atsakyti
[quote=GalBut,2008 01 10, 15:13]
Vaikystėj gavau daug dirželių,rykštelių...tėvai nuostabūs,nepasakysiu blogo žodžio...paprasčiausiai toks auklėjimo metodas,jie buvo įsitikinę,kad taip reikia...nors gaudavau tik nuo mamos,iš tėčio niekad...bet nuoskaudos,prieskoniai,prisiminimai lieka visam gyvenimui...tai juodas pažeminimas...nors ir už reikalą...nors tai matė tik tu ir tavo mama...
Niekada nemušiau savo vaikų...nemanau,kad tai priemonė kažką apčiuopiamo pasiekt...nebent greitai suvaldyt situociją...
Prasikaltėlius reikia baust...bet kodėl fiziškai...na nesuprantu niekaip...
[/quote

thumbup.gif thumbup.gif visiskai sutinku...ir as manau kad yra kitokiu budu mazyliams auklet mirksiukas.gif
Atsakyti
as ,turbut, is nedaugelio uzaugau visai be dirzo 4u.gif Zinoma islepusi gavausi..su OZEIS thumbup.gif , bet kol isaugau iki merginos bigsmile.gif
Gal todel ir mano 9-metis jo nemates lotuliukas.gif Nesiginsiu, buvo kartas vienas ..kokiu 3 metu buvo kai nukrito man parduotuveje ant zemes ir kauke baisiausiu balsu, kad pirkciau zaisla kazkokitai.. doh.gif
Zinau kokie zmones. Zinau ka pati manau, kai pamatau kai mama tampo vaika viduti gatves tad svelnei ikalbejusi parsivedziau iki namu ir tada jau dirziuko mano sunaitelis neisvenge blush2.gif Uztad pomegi kristi ant zemes pamirso 4u.gif

Kiti manes nesupranta, kad vaiko neaukleju su dirziuku..sako man tai dar atsirugs kai i pacana isaugs , bet blush2.gif As manau kitaip..
Atsakyti
mano tai kitokia patirtis - uzaugau su dirzeliu ir dar koookiu cray.gif todel savo vaiko tikrai sitaip nebausiu wub.gif manau, galima pliaukstelt per uzpakaliuka ir pabandyti kaip su zmogum pakalbeti, is savo patirties zinau, kad jeigu mane butu aukleje ne dirzu, nebutu dabar tiek nuoskaudu verysad.gif Isivaizduokit, jeigu jus darbdavys uz blogus darbus su dirzu luptu, ne kas, ar ne? doh.gif o juk mazas vaikutis toki elgesi dar skausmingiau isgyvena. Taigi dirzas - tai jau ne schmoll.gif
Atsakyti