Įkraunama...
Įkraunama...

Gydytojas "Diržas"

QUOTE(mylimuke @ 2008 07 11, 20:03)
1. Manau,kad teisingai supratau- jus pasigedot konkreciu auklejimo budu vietoj dirzo? O as i tai atsakiau tuo,kad situaciju yra daug,tad ir budu yra daug. O ivardint visas situacijas su srendimo budais uzimtu daug...

2. Tai teigiat,kad vienintelis teisingas auklejimo budas yra lupimas,o visa kita- tik su laiku praeisiantys mados vejai? g.gif

Ryškiai nesusikalbam lotuliukas.gif Nepasigedau konkrečių auklėjimo būdų, o tiesiog įdomu išgirsti konkrečiai ką kas daro, o ne tas daug... Visokius būdus ir aš taikau ax.gif O jus supratot, kad po kiekvieno nusižengimo vaikas yra auklėjamas diržu doh.gif Reikia būt bepročiui, jei taip elgtis unsure.gif doh.gif
Nesusipratimas doh.gif Aš tik rašiau, kad nesu kategoriškai nusiteikus prieš diržiuką, o savo vaikų tikrai nelupu schmoll.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetute777: 11 liepos 2008 - 21:42
QUOTE(svetute777 @ 2008 07 11, 10:51)
Deje, vokiečių k. mokiausi. Bet turėsiu omeny ir paieškosiu ir šitų paminėtų knygų. Labai ačiū.  mirksiukas.gif
  Noriu labai daug knygų perskaityt, bet neturiu tiek laiko doh.gif Reikėtų 24 val. per parą ir šeimoje gyvent, ir sau šiek tiek skirt laiko ir užsiimti tuo, kas patinka lotuliukas.gif  Kažkodėl visai neturiu laisvalaikio doh.gif  mirksiukas.gif Forume paskaitau, kai valgau ar kai vaikiukas miega ax.gif  4u.gif

Vokiečių kalba yra šita knyga: "R. Dreikurs ir V. Soltz "Laimingi vaikai - issukis tevams" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2008 07 11, 21:16)
pala,jus dar nezinot,kas yra kankinimai.
mano drauga vaikystej,kai labai verkdavo,tevas apversdavo porai sekundziu i pagalve-kai pritrukdavo oro,tai ir verkt nustodavo.
verkia-dusk,neverkia-kvepuok.
ir neverke paskui vaikas,ir po vandeniu dabar ilgai isbuna. biggrin.gif

Ir jums juokinga g.gif Man tai baisu blink.gif Tokius kankinimus tik siaubiakuose ziuriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 12, 01:24)
Ir jums juokinga g.gif  Man tai baisu blink.gif  Tokius kankinimus tik siaubiakuose ziuriu doh.gif

Tai vadinasi patinka jeigu ziurite hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Marco @ 2008 07 10, 23:24)
Kiek pastebėjau, šiais laikais nebe taip dažnai skirstomi reikalai į vyriškus ir moteriškus, ar ne?

Mano vyras is "anu" laiku.
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2008 07 11, 09:19)
o angliskai ar skaitot? galeciau pasiulyti ivairios medziagos, prieinamos internete.

mano pamineta knyga (R. Zukauskiene "Vaiko raida") yra vadovelis - labai gaziai apibendrina ivairias teorijas, ju poziuri i vaiko raida, galimybes ir supratima. man sioje knygoje patiko tai, kad lyginamos ivairios teorijos, atskleidziami ju trukumai ir priestaravimai - tai padeda kritiskai pazvelgti apskritai i ivairia literatura vaiku auklejimo klausimais.

is verstiniu man labai patinka R. Dreikurs ir V. Soltz "Laimingi vaikai - issukis tevams",  A. Faber ir E. Mazlish "Laisvi vaikai, laisvi tevai".

Tarp kitko, pastarojoj knygoj man pritruko pokalbiu pabaigos.
Siaip dirziuko klausimu turiu savo nuomone, bet tiek to, SM forume kitaip mastantys nepriimami lotuliukas.gif ir cia ne vienintele tema ta irodanti.
Atsakyti
QUOTE(gagrate @ 2008 07 12, 10:24)

Taip, siaubo filmus as megstu, bet tik per tv unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(gagrate @ 2008 07 12, 10:24)

Taip, siaubo filmus as megstu, bet tik per tv unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2008 07 11, 21:16)
pala,jus dar nezinot,kas yra kankinimai.
mano drauga vaikystej,kai labai verkdavo,tevas apversdavo porai sekundziu i pagalve-kai pritrukdavo oro,tai ir verkt nustodavo.
verkia-dusk,neverkia-kvepuok.
ir neverke paskui vaikas,ir po vandeniu dabar ilgai isbuna. biggrin.gif

4u.gif Tokius tevus reiketu izoliuoti nuo visuomenes blush2.gif Tai ,kad po vandeniu ilgai isbuna,tai nereiskia ,kad del to smurto,o jei jus taip tikrai mastote,tai tikriausiai jums truksta elementariu ziniu apie zmogaus organizma mirksiukas.gif Mano vyras irgi isbuna ilgai po vandeniu,bet niekas jo vaikysteje taip nebaude,net nemuse thumbup.gif Reikia iskastruoti tokius vyrus,kad " nedarytu" vaiku,kuriuos galetu zaloti blush2.gif Ir nemanau,kad tas jusu draugas nejaucia neapykantos savo tevui g.gif
Atsakyti
nejaucia.

kiek esu maciusi-geriausiai sutariantys tevas ir sunus.
Atsakyti
QUOTE(Jura_j @ 2008 07 12, 11:58)
Mano vyras is "anu" laiku.
Papildyta:
Tarp kitko, pastarojoj knygoj man pritruko pokalbiu pabaigos.
Siaip dirziuko klausimu turiu savo nuomone, bet tiek to, SM forume kitaip mastantys nepriimami  lotuliukas.gif  ir cia ne vienintele tema ta irodanti.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aha. Nepriimami. schmoll.gif

As TIKRAI neesu uz dirzo naudojima ar kitokias berzines koses ar fizines bausmes. Bet mano patirtis sako, kad beveik visi yra sudave savo vaikui.

As pati, pritrukus kantrybes, karta esu savo panelei sudavus su saukstu, taip kad prilipo ir liko sauksto atspaudas kokiai savaitei ant slaunikes. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Iki siol is to sauksto visi juokiames! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Net dabar issisiepiau prisiminus... biggrin.gif

Man atrodo, kad beveik visiems mums yra kazkada trukus kantrybe ir esame sudave vaikui. Tik ne visi tai pripazintume. Juk mes gerietes 'supermamos', mes vaiku nemusame... g.gif Ir, zinoma, niekada nerekaujame ant ju kaip kokios beprotes... mirksiukas.gif g.gif

Atsakyti
Ir, zinoma, niekada nerekaujame ant ju kaip kokios beprotes... mirksiukas.gif g.gif
[/quote]
Kai reikia uzploju per uzpakaliuka ,tik neskaudziai aisku,buna i mane ziuri vaikas ir nesupranta ko as tapsnoju per ta uzpakali,bet kai antakius suraukiu ,tada tipo supranta kad cia tokia bausme.O buna ,kad ir uzriaumoju ant vaiku,nes jei neuzreksiu atrodo isproto iseisiu,vat ir buna visko mirksiukas.gif
Atsakyti
Nnna taip... g.gif Parasyk, kad pasidarei aborta, auklejimui nesmerki dirziuko, pagimdei su epiduru (o dar baisiau po planines cezario operacijos), nemaitini krutimi, tai moderatoriai sulauks peticijos, kad isregistruotu tave is SM forumo.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle22 @ 2008 07 15, 15:07)
As pati, pritrukus kantrybes,  karta esu savo panelei sudavus su saukstu, taip kad prilipo ir liko sauksto atspaudas kokiai savaitei ant slaunikes.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Iki siol is to sauksto visi juokiames!  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Net dabar issisiepiau prisiminus...  biggrin.gif 

nesuprantu, kas cia juokingo. sutrenkei vaikui koja, kad melyne liko savaitei. kur cia humoras?

QUOTE(Egle22 @ 2008 07 15, 15:07)
Man atrodo, kad beveik visiems mums yra kazkada trukus kantrybe ir esame sudave vaikui. Tik ne visi tai pripazintume. Juk mes gerietes 'supermamos', mes vaiku nemusame...  g.gif Ir, zinoma, niekada nerekaujame ant ju  kaip kokios beprotes...  mirksiukas.gif g.gif

visiem visko buna. tik skirtumas, kad vieniems tai atrodo "normalu" ir "nieko tokio", o kiti mokosi valdytis ir iesko geresniu auklejimo budu...
Atsakyti