Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vadinate savo mažylius?

Mes irgi labai ivairiai vadinam: zuika puika, princese, maze, snipuke (nes snopuoja kai pyksta), varliuku (kai rankos atsala), burbuliuke (nes zandai plysta), sypsenyte, angeliuke, kaciuku.... O mociute ja vadina gandriuku wub.gif
Atsakyti
Mes taip pat turime daug vardų:ziuikis,šypsenėlė,saulytė,mažutė ir kt. smile.gif
Atsakyti
musu vardeliai: saule, saulyte, katyte ir kartais kaip ir priklauso Rugilyte...
Atsakyti
aš savo mažylį labai įvairiai, jis turi super daug vardelių tongue.gif
mažutis, kukutis, vertaliotas (daug vartosi), saulytė, pūkiukas (plaukučiai pradėjo augti), angeliukas, zuikis, vabaliukas, varliukas, gabaliukas, didelis-mažas leliukas thumbup.gif ir t.t.
kai su juo bendrauju, sakau vardą ir dar 2-3 vardelius
Atsakyti
tik gumusi, kol 'prikibo' vardas vadinau klecku tongue.gif visa gera 1.5 men vadinau klecku, kleckiuku tongue.gif
o dabar tai visaiop kartasi gaunasi, jei ne vardu, tai zuikuciu, mylimoskiu, saulyte, matrioska, maziuku.... smile.gif
Atsakyti
musu dukryte irgi turi labai daug vardu smile.gif :mazulka,brangenybe,pampushka,angeliukste,zirzaliukas,lepunce(nuo zodzio lepunele;),princese,karalaite,pupyte,babyte(nes turejo tokia kepuryte geleta kaip babyciu buna;),zuikelis, katinelis,saulyte ir dar daug daug,kiek fantazija leidzia

Papildyta:
Musu dukryte turi labai daug vardu smile.gif : mazulka,angeliukste,pampushke,grazuolka,brangenybe,zirzaliukas,lepunce(nuo zodzio lepunele:),fainulka,princese,karalaite,saulyte,katyte,zuikele,auksaspupyte,babyte(nes turejo tokia kepuryte geleta,su kuria tikrai atrode kaip babyte:)
ir dar daug visaip biggrin.gif fantazijai ribu nera thumbup.gif
Atsakyti
As saviskius irgi panasiais vardais vadinu. Dazniausiai mamo saules, saulutes...
Tik niekada nevadinu angeliuku, nes man atsisijuojasi su mirtimi ....
Atsakyti
Aš savo mažylį dažniausiai vadinu bumbulialia, ir žinoma, pratinu prie vardo.
Atsakyti
QUOTE(Žydriausia @ 2006 08 16, 10:05)
tik gumusi, kol 'prikibo' vardas vadinau klecku  tongue.gif  visa gera 1.5 men vadinau klecku, kleckiuku  tongue.gif
o dabar tai visaiop kartasi gaunasi, jei ne vardu, tai zuikuciu, mylimoskiu, saulyte, matrioska, maziuku.... smile.gif

Aš irgi vadinau Kleckiuku nes man į vaiką dar nebuvo panašus, o dabar visaip pupsiuku, mažiuku, angelėliu, bet vardu tai retai ax.gif
Atsakyti
pipsis na kai kokius garslius skleidžia, angeliukas,zuikis, mažas dičkis, pamaiva nes mėgstam i veidrodi spoksoti, saulyte na dauk kitų širdžiai malonių žodelių biggrin.gif
Atsakyti
Zvirbliuku, paukstuku, kleckiuku smile.gif
Atsakyti
NU ribų čia tikrai nėra. Pagal taip kaip ji tuo momentu elgiasi ir pagal tėvelių nuotaikas ax.gif
Aš dažniausiai ją vadinu "magaite" arba "mergina"
Tėtis ją dažniausiai pavadina "mano mažutė"
O brolis visada sako jai vardu - Smilčiukas

Atsakyti