Pirmąjį savo "mažiuką"vadinam JAUTUKU, nu baaaaaisiai pyksta. Kadangi jis gana didelis ir tvirtas, darbuose nemenkas pagalbininkas buvo ypač kai laukiausi antrojo. Gan dažnai pašaukiam KIEŠIUKU, mat tėčio vardas Kęstutis, sutrumpintai Kieša. Tarpusavyje su tėčiu savo atžalas pavadinam spermiukais

QUOTE(sobieska @ 2008 01 09, 12:18)
Pirmąjį savo "mažiuką"vadinam JAUTUKU, nu baaaaaisiai pyksta. Kadangi jis gana didelis ir tvirtas, darbuose nemenkas pagalbininkas buvo ypač kai laukiausi antrojo. Gan dažnai pašaukiam KIEŠIUKU, mat tėčio vardas Kęstutis, sutrumpintai Kieša. Tarpusavyje su tėčiu savo atžalas pavadinam spermiukais 

Geras

Mes tai savo maziuka vadinam - musu meile, guguciu , zuikuciu ir dar mamyciuku pavadinam kai labai zirzalioti pradeda

O as vadinu savo vaika zuikutis, reciau varlyte arba ziogelis. dar buna, kad pavadinu pupulik arba mazys, o vyras tiesio Denas.
Mes savo dukryte vadinam vardeliu Atenyte,jei ne vardeliu tai angeliuku,saulyte,katuku,o vyras sugalvojo gan miela varda. PUKU KAMUOLIUKAS
man ir patinka.

Ne išimtis ir mes,kaip visi savo vaikučius vadina gražiais mažybiniais vardais - zuikučiais,paukšteliais,katinėliais...
Dar kai laukiausi ir gydytojai pasakė,kad bus mergaitė,tai vyras vadino mergele-pupele
,sako gims mergelė su pupele
.O gražiausia man yra klausytis,kai mano dešimtmetis sūnelis kalbina 4 mėnesių sesutę
..tai kaip ir nevadina - oi tu mano angeliukas,tu mano stebuklėlis,tu mano pricesiuke....gražu klausytis

o mano vyras musu angeleli vadina Vampiriuku
, nes mazylis kai buna alkanas, taip isisiurbia i kruti, kad atrodo tuoj nukas ja visa
, o as tai vadinu angeleliu, sunaiteliu

kai turėjau tik vieną dukrytę ir laukiausi antros - vis galvojau kaip aš mažylę vadinsiu, nes man tik zuikytis lįsdavo į galvą. tai va, didžioji ir liko zuikiu, o mažoji - pončkutė
nors buvo pradžioj meškutė, nes kol išsistenėdavo tai kartu su juokingais riaumojimo garsais. o pončkutė dabar, nes ji storuliukė
gal vėliau vėl kas šaus į galvą

eziukas pusku pusku:)
arba pukutis
arba pukutis

Štai 1,5 mėnesio sūnutį jau dažniau kalbinu mažybiniu varduku. Tačiau dažniausiai zuika, kurmiuku, kleckučiu. Dar sakom jam "garbusai meškau" - mano mama dėl ko labai pyksta
o mums tik juokas.
Reaguoja i garsą, balsą, nepriklausomai kokiu vardu šaukiamas

Reaguoja i garsą, balsą, nepriklausomai kokiu vardu šaukiamas

''mazyle'', ''pumpureli'' ir ''meska lepeska''