Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vadinate savo mažylius?

Pirmąjį savo "mažiuką"vadinam JAUTUKU, nu baaaaaisiai pyksta. Kadangi jis gana didelis ir tvirtas, darbuose nemenkas pagalbininkas buvo ypač kai laukiausi antrojo. Gan dažnai pašaukiam KIEŠIUKU, mat tėčio vardas Kęstutis, sutrumpintai Kieša. Tarpusavyje su tėčiu savo atžalas pavadinam spermiukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 01 09, 12:18)
Pirmąjį savo "mažiuką"vadinam JAUTUKU, nu baaaaaisiai pyksta. Kadangi jis gana didelis ir tvirtas, darbuose nemenkas pagalbininkas buvo ypač kai laukiausi antrojo. Gan dažnai pašaukiam KIEŠIUKU, mat tėčio vardas Kęstutis, sutrumpintai Kieša. Tarpusavyje su tėčiu savo atžalas pavadinam spermiukais biggrin.gif

Geras lotuliukas.gif kaip juokiausi is : spermiuku" biggrin.gif
Mes tai savo maziuka vadinam - musu meile, guguciu , zuikuciu ir dar mamyciuku pavadinam kai labai zirzalioti pradeda biggrin.gif
Atsakyti
O as vadinu savo vaika zuikutis, reciau varlyte arba ziogelis. dar buna, kad pavadinu pupulik arba mazys, o vyras tiesio Denas.
Atsakyti
Mes savo dukryte vadinam vardeliu Atenyte,jei ne vardeliu tai angeliuku,saulyte,katuku,o vyras sugalvojo gan miela varda. PUKU KAMUOLIUKAS biggrin.gif tongue.gif man ir patinka.
Atsakyti
Ne išimtis ir mes,kaip visi savo vaikučius vadina gražiais mažybiniais vardais - zuikučiais,paukšteliais,katinėliais... biggrin.gif Dar kai laukiausi ir gydytojai pasakė,kad bus mergaitė,tai vyras vadino mergele-pupele smile.gif ,sako gims mergelė su pupele biggrin.gif .O gražiausia man yra klausytis,kai mano dešimtmetis sūnelis kalbina 4 mėnesių sesutę biggrin.gif ..tai kaip ir nevadina - oi tu mano angeliukas,tu mano stebuklėlis,tu mano pricesiuke....gražu klausytis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o mano vyras musu angeleli vadina Vampiriuku tongue.gif , nes mazylis kai buna alkanas, taip isisiurbia i kruti, kad atrodo tuoj nukas ja visa biggrin.gif , o as tai vadinu angeleliu, sunaiteliu
Atsakyti
kai turėjau tik vieną dukrytę ir laukiausi antros - vis galvojau kaip aš mažylę vadinsiu, nes man tik zuikytis lįsdavo į galvą. tai va, didžioji ir liko zuikiu, o mažoji - pončkutė wub.gif nors buvo pradžioj meškutė, nes kol išsistenėdavo tai kartu su juokingais riaumojimo garsais. o pončkutė dabar, nes ji storuliukė biggrin.gif wub.gif gal vėliau vėl kas šaus į galvą biggrin.gif
Atsakyti
eziukas pusku pusku:)
arba pukutis smile.gif
Atsakyti
Štai 1,5 mėnesio sūnutį jau dažniau kalbinu mažybiniu varduku. Tačiau dažniausiai zuika, kurmiuku, kleckučiu. Dar sakom jam "garbusai meškau" - mano mama dėl ko labai pyksta biggrin.gif o mums tik juokas.
Reaguoja i garsą, balsą, nepriklausomai kokiu vardu šaukiamas thumbup.gif
Atsakyti
''mazyle'', ''pumpureli'' ir ''meska lepeska'' biggrin.gif
Atsakyti
seneliai vadina spirge, akusere gimdykloj pavadino knopkyte, nes labai mazute gime, o mes su tetuku monstriuku vadinam, nes labai nerami yra ir rekauja nuolat smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai vadinam Austute,o kartais kaciuku arba sraigyte,nes turi kepuryte su sraigytes akytem biggrin.gif o kai buvo mazesne vadinom siurbelyte 2.gif blush-anim-cl.gif bis.gif

user posted image

Atsakyti