Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vadinate savo mažylius?

kleckis, pupa, angeliukas, dziaugsmelis, burbuliukas, pirdalius lotuliukas.gif ir dar visa kaip, kas tik sauna i galva grazaus wub.gif
Atsakyti
o kas nors vardu savo atzala vadina, nes pasiklausius vien klickos doh.gif ?
Arba duoda varda pvz.: Kristijonas, Zygimantas, Martynas, o poto Krisciu, Zygiu, Marcium vadina doh.gif , na jai davete vaikui varda, tai juo ir vadinkite, klicku ir trumpiniu dar darzelyje ir mokykloje tures.
Atsakyti
kai buvo dar visai mažiukas vadinau žiogeliu, o dabar vadinu papasiuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiktai vardais. nors kartais dar princesėm, mat toks amžius vuresnėlei bigsmile.gif
Atsakyti
O MES TAI SAVO MAZAJA VADINAM: AUKSELIU, PUPA, LELIUM IR SIRDUTE...
Atsakyti
Mes savo stebukleli vadiname ivairiai: pupa, mazyte, saulyte, katyte, aukseliu, brangenybe, ziogeliu, zmogeliuku, skruzdelyte ir pan. smile.gif
Atsakyti
Oi, visaip,kaip tik sauna i galva-burbulka,cikorija,buba,mazium,kukuliu,pumpa,mazyliu,meska...Zodziu mirksiukas.gif Nu ir vardu aisku nevengiam.
Atsakyti
Pirmiausia tai vadinam Urtyte ax.gif ir visaip kitaip...Katinelis rainakelis,koškena poškena kutulioškena rolleyes.gif purduliukas,šmikė šmikelė,kutuliukas wub.gif
Atsakyti
Mes tai vadiname: zuikis, gugutis, žiogiukas, puškutis biggrin.gif
Atsakyti
Dovce arba varliukas lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
As dazniausiai vadinu mano mazute,katyte,Karinute,o tevelis isikales mano dukryte,mano mazyte smile.gif
Atsakyti
Vadinam vardu, o taip pat ir klecku, kleckiuku, mažuliu, špokiuku smile.gif
Atsakyti