Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vadinate savo mažylius?

maziukes vardas karina bet vadinam yvairiai lotuliukas.gif kai gime buvo jos plaukai ilgi tamsus ir pasisiause-tiesiog stovejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif bigsmile.gif o visiem juoko budavo pamacius biggrin.gif tai kas tik kaip nevadino tongue.gif juokingiausias buvi EZIUKAS lotuliukas.gif dar ir db kartais taip pavadinam smile.gif o siaip as vadinu zuikiu,maziuke,pupa,koska,zolota, nu visais graziais zodeliais 4u.gif ax.gif
Papildyta:
prisiminiau- tetis mergaite vadina PUPUKU ax.gif smile.gif
Atsakyti
Vardai keičiasi vaikui augant. lotuliukas.gif Šiuo metu tai vadinam teroristu, nes baisiai mane terorizuoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verdaina: 12 gruodžio 2008 - 17:00
Sunelio vardas Kristupas,bet ilgai vardu nevadinom kazkaip nepripratom,dazniausiai leliuku,tik gimusi vadinom geniuku vudziu biggrin.gif kazkaip jau sukuosena buvo labai panasi. bigsmile.gif
Atsakyti
Dukrelę Saulute pavadinom, tai ir vadinam visais malonybiniais variantais smile.gif Dar pridedam varlytė, zuikytė, mažulytė.
Atsakyti
Saulyte,mazyte,katyte..o musu tetis vadina"pampuskyte" biggrin.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Dažniausiai tai mažyle wub.gif , o šiaip burbuliuke, pūstažande, didžiaake.
Ir vardu, žinoma, visomis mažybinėmis formomis
Atsakyti
QUOTE(Verdaina @ 2008 12 12, 17:59)
Vardai keičiasi vaikui augant.  lotuliukas.gif Šiuo metu tai vadinam teroristu, nes baisiai mane terorizuoja  doh.gif

drinks_cheers.gif aš dabar dažniausiai vadinu "šnekučiu", nes labai daug plepa savo kalba, vis kažką nori pasakyt... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2008 12 14, 22:19)
drinks_cheers.gif  aš dabar dažniausiai vadinu "šnekučiu", nes labai daug plepa savo kalba, vis kažką nori pasakyt... thumbup.gif

kaip miela wub.gif laukiu kada manoji daugiau burbes,nors snekoryte irgi jau ojoj wub.gif
Atsakyti
oi kaip tik as jos nevadinu, bet vardu tai laaaabai jau retai thumbup.gif
Atsakyti
dazniausiai vardu, bet dar vadinam kleckiuku, maziuku, mazuliu, tesliuku ir t.t. ir va daznokai oziuku pavadinu, kai ragiukai isdygsta lotuliukas.gif
Atsakyti
Zuikučiu, katuku, papirstuku smile.gif , dukriuku, Agniuku... Ir pan. ...
Atsakyti
Aš vadinu burbuliuku, saulyte, šypsenėle, širduku ir tt wub.gif MB visada vadina pukuočiu arba gražuoliuku wub.gif
Atsakyti