Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vadinate savo mažylius?

o as savo dukryte vadinu pelyte smile.gif Ji kai gime man buvo tokia bejege, mazute pelyte smile.gif Bet kadangi jei jau ketvirtas menuo prasidejo, tai sakau reiketu vardu pradet vadinti, nes galvos kad cia jos toks vardas, juk jau protinga darosi labai smile.gif Bet toks iprotis yra vadinti pelyte, kad sunku persilauzt biggrin.gif
Atsakyti
MB man irgi neleidzia musu berniuko vadinti "lelyte" smile.gif tongue.gif
O vadinu tai visais graziausiais zodeliais, nors stengiuosi daznai mineti jo varda, kad priprastu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brukne @ 2009 04 07, 19:26)
MB man irgi neleidzia musu berniuko vadinti "lelyte"  smile.gif  tongue.gif
O vadinu tai visais graziausiais zodeliais, nors stengiuosi daznai mineti jo varda, kad priprastu  smile.gif

Taiva, mano vyras man irgi liepia vadinti vardu, sako ji nepelyte, ji turi varda, nebevadink jos taip. Bet as pamirstu ir toliau vadinu. Taigi vardu man neidomu kazkaip vadinti biggrin.gif
Atsakyti
vabaliukas, vabalelis, vabalyte, nes rankytes kojytes mataruoja kiauras dienas, zuikyte, zuikeliukas, mazyte ir pan. Na bet turim dar toki "pavadinima" lotuliukas.gif , jau sitaip turbut nieks nesugalvotu - kėkštas, kėkštelis, kėkštutis, cia del sukuosenos - ant pakausio plaukai piestu stovi (aisku, vyro ismislas lotuliukas.gif , o tas kekstas is tikro visai be kuodo smile.gif , nu mums labai juokingai skamba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Vadinu visaip - zuikučiu, lėliuku, mažiumi, kukuliu biggrin.gif
Atsakyti
vadinu ivariai-ziogu,angeliuku,ropliuku,saulute,menuliuku ir daug ivairiu mazybiniu zodeliu... 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Burbulas, burbuliūnas, burbė, vukis, Gabrielius, Gabre, Gabrieliukas, pupkis ir visokie tų žodžių junginiai ir dariniai biggrin.gif
Atsakyti
as savo mazyli vadinu meskuciu ,meskenyja aisku ir vardu nes turi mokytis ir suprasti savo varda
Atsakyti
kadangi pas mane berniukas, tai as ji dazniausiai vadinu `zuikiu` (o ir ant drabuzeliu nemazai zuikuciu nupiesta), taip pat vadinu `mazyliu`. O kartais ir `suneliu` smile.gif
Atsakyti
Atleisk man, Vyte, Vytuže, Vytute, Vytuliuke, Vytužėle, Vyturiuke, Vytusiuke,..... kad kartais man is lupu issprusta toks nesamoningas vardelis.....[COLOR=purple]Pumpurdučė ax.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
mažute
Atsakyti
Braškute ax.gif
Atsakyti