Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vadinate savo mažylius?

Bubuliuku - kai pucia zandus
Huba Buba - kai kramto soske (kramtoske":
Čiunkiu - kai čiunkia papa

biggrin.gif
Atsakyti
As tai ivairiai maziuku, Karoliuku(vardas karolis), karalaiciu. vyras tai dazniausiai kukuliu ir taip vadina praktiskai nuo pirmos jo gyvenimo minutes biggrin.gif
Atsakyti
oi,super temelė thumbup.gif
Aš savo Vakariuką vadinu mažiuku,seiliuku,gražuoliuku,uogele,burbuliuku,šnekoriuku,linksmuoliuku.... nu be galo be krašto biggrin.gif Visaip kaip tik tą akimirką rodos gražiausia bigsmile.gif
Atsakyti
As mazyte savo vadinu -mazute,saulyte,mergyte ir dar keliais mazybiniais vardais,kuriu siuo metu net nepamenu biggrin.gif ,keista g.gif
Papildyta:
tiesa,seilyte tikrai vadinu biggrin.gif ,seiliojasi kaip parsiukas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .ir pritariu mamoms,kad tikrai kas ta akimirka sauna i galva ,tai taip ir vadinu.Bet aisku jog graziausiais vardziukais smile.gif
Atsakyti
Kaip tik galvon sauna: saule, meile, grozis, zuikis, burbuliuoklis, krutuliukas, zirzilia...
Atsakyti
kaip labai unervina tada sakau tu mano beda,va taip dar vadinu smile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dabar mes savo dukryte vadinam ZUIKIU nes turi du dantukus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta pkp @ 2006 09 28, 23:41)
kaip labai unervina tada sakau tu mano beda,va taip dar vadinu  smile.gif  lotuliukas.gif

Labai įdomu, kaip vadinate savo mažulėlius kai supykstate ax.gif

Baisiausia ką buvau pasakius, tai Pikta Dvasia. Nors šiaip stengiuos tiesiog vardu be pagražinimų pašaukt. ax.gif
Atsakyti
Mes tai taip vadinam: mazutis, zuikis, kukutis, kudikis, lelyte, mano maile (taip maile smile.gif ), o siaip tai vardu Joris, Jorytis, Jorafejus(cia dede taip vadina biggrin.gif ).. ir dar daug, kaip tik sauna i galva. O kai supykstu, tai g.gif vardu.. Taip rimtai kreipiuosi, kad suprastu, kad cia viskas rimta, kad as pykstu. vat mirksiukas.gif
Atsakyti
As savo mazuli vadinu:kaciuku,maziuku ,burbuliukas ,kiciukas lialiukas ir daug graziu zodeliu wub.gif Dabar visu neprisiminsiu blush2.gif
Atsakyti
voj... ir kaip tik nevadinam... lotuliukas.gif ir zuikiu, ir kaciuku, vabaliuku, ziogu ir visaip kaip lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai saviske dazniausiai mazuliuku arga vardu vadinu biggrin.gif
Atsakyti