Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip vadinate savo mažylius?

QUOTE(igne75 @ 2006 11 22, 16:54)
Mes savo sūnelį vadiname klebonėliu, nes jo rankytės visada sukabintos. thumbup.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aj,visaip vadinam lotuliukas.gif ,nuo jo elgesio priklauso,kai irzlus ir pats nezino ko nori ir pradeda rekt-''gerklyte'' vadinu,o tetukas vadina ''bosu'',ir ''virsininku'' lotuliukas.gif.Pykstu kartais,o kai kada luztu iki nukritimo kai vyras mazyli ''zandu'' vadina.Zinoma kruva mazybiniu maloniniu vardziuku,o kadangi vardas Klaudijus,tai ir Klafka,Duciu,Klauduku ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo REBECA: 25 lapkričio 2006 - 16:49
zuikiuku, zuikeliu, pupa, pupyte, karalaite, karaliene biggrin.gif , žirniuku, saulyte, angeliuku, vabaliuku, skruzdelyte, tauškalyte, šypsniuku, katinėliu, katinuku, direktore biggrin.gif , mažyte, meile, gyvenimu, auksu, aukso, perliuku, mylimiausiu žmogiuku ir t.t. wub.gif wub.gif wub.gif
o vyras dažniausiai vadina babajuku arba babajyčiu blush2.gif
Atsakyti
burbuliuku 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif persikiuku smile.gif kai susipykstam-piratu biggrin.gif o kai siaip apsivardziuojam-rugpjuciu(cia augusto vertimas)
Atsakyti
kai rėkia - Baskovu biggrin.gif , o šiaip zuikiu, bambyzu, coliuku wub.gif
Atsakyti
neseniai mano mama jį pavadino cekava zosia, nes visada visada turi viską matyti ir žinoti, ypač valgydamas, jei išgirsta ką kambaryje krebždant bigsmile.gif

o šiaip stebuklėliu, šūdžiuku smile.gif, aukse mano, įvairiomis vardo kombinacijomis...
Atsakyti
QUOTE(uhu @ 2006 12 14, 01:03)
neseniai mano mama jį pavadino cekava zosia, nes visada visada turi viską matyti ir žinoti, ypač valgydamas, jei išgirsta ką kambaryje krebždant  bigsmile.gif

o šiaip stebuklėliu, šūdžiuku smile.gif, aukse mano, įvairiomis vardo kombinacijomis...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mano sunelis irgi CIKAVA ZOSIA .. drinks_cheers.gif
Atsakyti
As vadinu "zioguciu" wub.gif , nes toks kudukas ir kojos labai ilgos biggrin.gif
Atsakyti
Oas nemegstu jokiu pupyciu lelyciu ir t.t. Vadinu Martynu , retai Martynuku, o kai jis pyksta Zazirskieniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Julite,

4u.gif .
Atsakyti
vadinu mazybiniu vardu wub.gif
Atsakyti