Įkraunama...
Įkraunama...

Vištienos salotos

Norėčiau pasiklausti, kaip manot kur yra receptukai su apelsinu, tai ar jis bes tos skūrelės baltos? Ar salotoms naudojamas su skūrele?ir dar, gal kuri žinote kaip gaminamas majonezo-grietinėlės padažas salotoms? 4u.gif
Atsakyti
Padėkit.. Maniškis kažkur kažkada valgė salotas, ir prašo, kad aš jam padaryčiau. Bet kiek jis atsimena, tai ten buvo konservuotos pupeles, rūkyta vištiena, ananasai. Gal kuri žinote kokį panašų receptuką? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diezela @ 2012 12 18, 15:28)
Padėkit.. Maniškis kažkur kažkada valgė salotas, ir prašo, kad aš jam padaryčiau. Bet kiek jis atsimena, tai ten buvo konservuotos pupeles, rūkyta vištiena, ananasai. Gal kuri žinote kokį panašų receptuką? 4u.gif


http://pietustalas.b...pelemis-ir.html gal kažkas panašaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2012 11 08, 17:28)
As su dziovintaios pomidorais darau vistienos salotas thumbup.gif Tikrai labai skanios-
virta vistienos krutinele,zalias agukas,mazi marinuoti agurkeliai,pekino salota,poras ir dziovinti pomidorai,viska sumaisai su Helmans majonezu ir vsio,niam niam thumbup.gif


O dziovinti pomidorai aliejuje tinka? ar turi buti tik dziovinti??
Atsakyti
QUOTE(Evkis @ 2012 12 20, 15:33)
O dziovinti pomidorai aliejuje tinka? ar turi buti tik dziovinti??

Tai manau čia tokius ir turėjo omenyje smile.gif
Atsakyti
Na va,prisedau ir perskaiciau visus receptukus,uzsirasiau nemazai thumbup.gif Pasigedau salotu su ivairiais uzpilais,nes pagrindas visur su majonezu..irgi skanu..bet paivairinimui noretusi. Gal kas pasidalins? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandene27 @ 2014 02 25, 21:29)
Na va,prisedau ir perskaiciau visus receptukus,uzsirasiau nemazai thumbup.gif Pasigedau salotu su ivairiais uzpilais,nes pagrindas visur su majonezu..irgi skanu..bet paivairinimui noretusi. Gal kas pasidalins? g.gif

Aš labiausiai mėgstu tokį užpilą: citrinos sultys, alyvuogių aliejus, žolelės.
Galima dar įmaišyti medaus, jei patinka saldžiarūgštis padažiukas.
O jeigu norisi aštrumo/pikantiškumo įberti čili malto pipiro arba įkrėsti garstyčių.
Svarbiausia, gaminimo eigoje padažiuką ragauti ir pridėti, ko trūksta jūsų skoniui wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suntea7: 26 vasario 2014 - 09:10
QUOTE(suntea7 @ 2014 02 26, 10:09)
Aš labiausiai mėgstu tokį užpilą: citrinos sultys, alyvuogių aliejus, žolelės.
Galima dar įmaišyti medaus, jei patinka saldžiarūgštis padažiukas.
O jeigu norisi aštrumo/pikantiškumo įberti čili malto pipiro arba įkrėsti garstyčių.
Svarbiausia, gaminimo eigoje padažiuką ragauti ir pridėti, ko trūksta jūsų skoniui wink.gif


Reikia taip pat ir druskos smile.gif Alyvuogių aliejų reikia pilti vėliau, kai išspaustos citrinos sultyse ištirpsta medus, garstyčios ir druska. Taip pat kartu su provanso žolelėmis galite įberti šiek tiek "5 pipirų mišinio". Pasidaryti tokio užpilo salotoms galima ir daugiau, jis šaldytuve gali laikytis ir savaitę.
Na, kam sunku gaudytis kiek ko reikia tai bandykite taip, o po to galite keisti pagal savo skonį:
Čia maždaug 2 porcijos

1 valg. š. citrinos sulčių,
2 arb. š. medaus,
1/2 arb. š. garstyčių,
truputis druskos,
1 valg. š. alyvuogių aliejaus,
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 02 26, 17:07)
Reikia taip pat ir druskos  smile.gif

Arba vietoj druskos - sojos padaza. mirksiukas.gif I tokio tipo (saldziarugscius) padazus jau nepamenu kada paskutini karta beriau druskos, visada ipilu kelis saukstus sojos (MB del jos galva pametes). Perku naturalu, be jokiu priedu, nors ir brangesni unsure.gif sojos padaza.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2014 02 26, 19:53)
Arba vietoj druskos - sojos padaza. mirksiukas.gif I tokio tipo (saldziarugscius) padazus jau nepamenu kada paskutini karta beriau druskos, visada ipilu kelis saukstus sojos (MB del jos galva pametes). Perku naturalu, be jokiu priedu, nors ir brangesni  unsure.gif sojos padaza.
4u.gif


Nežinau, bet sojos padažą naudoju tik rytietiškoje virtuvėje. O ruošiant paprastas salotas man nepatinka jo spalva, be to jis rūgštesnis. Tad, aš apsiriboju paprastai citrinos sultys, druska ir t.t... bet tai juk skonio dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 02 26, 18:07)
Alyvuogių aliejų reikia pilti vėliau, kai išspaustos citrinos sultyse ištirpsta medus, garstyčios ir druska.

Manau čia ir taip aišku smile.gif
Atsakyti
[quote=suntea7,2014 02 26, 07:09]
Aš labiausiai mėgstu tokį užpilą: citrinos sultys, alyvuogių aliejus, žolelės.
Galima dar įmaišyti medaus, jei patinka saldžiarūgštis padažiukas.
O jeigu norisi aštrumo/pikantiškumo įberti čili malto pipiro arba įkrėsti garstyčių.
Svarbiausia, gaminimo eigoje padažiuką ragauti ir pridėti, ko trūksta jūsų skoniui wink.gif


Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flossy Lady: 27 vasario 2014 - 00:08