Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra Klaipėdoje

Daug ka duoda kita masina, bet ne praktiskai, o psichologiskai. rolleyes.gif
Pamenu pati, kai laikiau, pirma karta gavau pikapa, dar egzaminuotojas lojantis kaip suo papuole, bet kiemeli issisukau (kur atrodo del gabaritu sunku turetu buti), atbula istriza ivaziavau (kur kai kada net su mokinta Polo neiseidavo), kalniuka pravaziavau, o ant T formos ir susikirtau (kuri mokantis geriausiai sekesi), nes per daug vaira susukau ir per greit ivaziavau. doh.gif Bet visas figuras bedarant buvo labai didele itampa, o vat kai antra karta Poliuka gavau, viska be baimes ir problemu padariau, nes buvo visiskai kitas nusiteikimas pamacius su kokia masina laikysiu egzamina! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 29, 00:06)
Daug ka duoda kita masina, bet ne praktiskai, o psichologiskai. rolleyes.gif
Pamenu pati, kai laikiau, pirma karta gavau pikapa, dar egzaminuotojas lojantis kaip suo papuole, bet kiemeli issisukau (kur atrodo del gabaritu sunku turetu buti), atbula istriza ivaziavau (kur kai kada net su mokinta Polo neiseidavo), kalniuka pravaziavau, o ant T formos ir susikirtau (kuri mokantis geriausiai sekesi), nes per daug vaira susukau ir per greit ivaziavau. doh.gif Bet visas figuras bedarant buvo labai didele itampa, o vat kai antra karta Poliuka gavau, viska be baimes ir problemu padariau, nes buvo visiskai kitas nusiteikimas pamacius su kokia masina laikysiu egzamina! smile.gif

butent! kai db pagalvoju, viskas ne taip blogai ir buvo, tik persigandau tai ne tas zodis, to masiniuko, be to pirmas kartas 4u.gif db turesiu patirties smile.gif nu jei turesiu teises..uch, busiu pati laimingiausia thumbup.gif nes pradejau laikyti po 3 metu pertraukos, kai baigiau kursus, tai mano teises bus subrendusios, islauktos ir isvajotos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(torija__ @ 2010 07 29, 00:39)
butent! kai db pagalvoju, viskas ne taip blogai ir buvo, tik persigandau tai ne tas zodis, to masiniuko, be to pirmas kartas 4u.gif  db turesiu patirties smile.gif nu jei turesiu teises..uch, busiu pati laimingiausia thumbup.gif  nes pradejau laikyti po 3 metu pertraukos, kai baigiau kursus, tai mano teises bus subrendusios, islauktos ir isvajotos ax.gif

Tai ir palinkesiu kuo greiciau issilaikyti ir jas gauti! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2010 07 28, 22:24)
nu tada vistiek nesuprantu,koks skirtumas kokia ta masina,jei moki manevruotis aiksteleje,juk veidrodelius tai matai,tai ar su didele masina ar su maza,juk vistiek matai,kad ant gaireles vaziuoji.Cia tikriausiai tau kur kas labiau koja pakiso tas psichologinis zinojimas ir baime,kad su didesne masina vaziuoji,tai vaziavai ir nelabai  matei kur ir ka darai  4u.gif  Sorry cia mano nuomone  4u.gif

Nu nesakyk yra skirtumas, aš pati ant golfo mokinausi, bet laikiau ant fiato,gerai kad su draugo mašina buvau pasivažinėjus, jau vien kaip kiemeli važiuoji yra didelis skirtumas ir kaip tipo i garaža reikia įvaryti mašina, per veidrodėli atrodo kad atsiremsi į bardiura,bet žinoma kad vietos dar yra, tai gerai kad egzaminuotojas paklausė, ant kokios mokinausi, tai net biški padėjo blush2.gif
Atsakyti
nes per daug vaira susukau ir per greit ivaziavau.

taip,bet masina cia niekuo deta 4u.gif cia jau tavo kaip vairuotojo klaidos ir tu jas puikiai supranti mirksiukas.gif

Nu nesakyk yra skirtumas, aš pati ant golfo mokinausi, bet laikiau ant fiato,gerai kad su draugo mašina buvau pasivažinėjus, jau vien kaip kiemeli važiuoji yra didelis skirtumas ir kaip tipo i garaža reikia įvaryti mašina, per veidrodėli atrodo kad atsiremsi į bardiura,bet žinoma kad vietos dar yra, tai gerai kad egzaminuotojas paklausė, ant kokios mokinausi, tai net biški padėjo

Na su tuo sutinku,kad su didesne masina,gali nejausti tu didesniu gabaritu gale,kai reikia tiksliai sustoti,bet rasydama,kad masina nesvarbu,turejau omeny kai gaireles kliudo bevaziuojant,kaip Jacinta ir parase,jos klaida buvo,nes per greit ivaziavo.Man atrodo 90 proc neislaikiusiu aikstelej ir neislaiko del sios priezasties,kad viska daro per greit.Pati stebejau toki atveji,kai pana kliude gairele T formoj,nes labai greit uzsinese atbula.Aikstelej ner kur skubet,as viska dariau is leto,tik gerai isitikinus,kad gerai vaziuoju ir nekliudysiu gaireliu.Net nezinau,mane bent jau instruktorius taip moke,aikstelej jokiu budu neskubet. 4u.gif
Atsakyti
Mano pazymejima jau vakar buvo galima atsiimti, bet eisiu rytoj. Uzeisiu i aikstele paziureti. smile.gif
As nesu macius, kad aikstelej kas nors greitai vare, bet tikiu, kad buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 29 liepos 2010 - 16:44
QUOTE(~Jacinta~ @ 2010 07 29, 01:49)
Tai ir palinkesiu kuo greiciau issilaikyti ir jas gauti! wink.gif

dekui uz linkejimus:) butu tikras stebuklas bigsmile.gif
Atsakyti
o kaip ten su teorija,ar sunkus klausimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajms @ 2010 08 03, 09:20)

Panašūs į bilietų variantus.
Atsakyti
QUOTE(Ajms @ 2010 08 03, 10:20)

spresk ketbilietai.lt ir islaikysi, as nusipirkau dvi dienas, ten dienai 1lt kainuoja ir islaikiau is pirmo karto be problemu;) ten yra visas mokymo planas, kai prasprendziau visus, regitroje klausimai atsrode paprastesni;) 4u.gif
Atsakyti
as kaiptik ir sprendziu ketbilietai.. bet seip nezinau ar man tik taip atrodo,ar istikruju taip yra,kad mokykloi ir ketbilietuose kai kurie patebejau atsakymai biski skiriasi.. tai ir susipainiojau.. pagalvojau ar nepadarysiu klaidos,kad sprendziu ketbilietus,nors jie siektiek ir padejo man.. bet gali buti pasitaikyti sunkesni klausimai ir tada.. kaip man senden mokyklini sprendziau.. per du kartus leido laikyt.. tai viena kart surinkau 80.. o natra 100.. tai pasitaike pirmi sunkus o antri lengvoki.. tai cia taip air galvoju ir regitroi butu. kokie pasitaikys tokie smile.gif oi kiek daug prirasia lotuliukas.gif
na bet penktadieni bandysiu laime.. ziuresim kaip cia gausis ax.gif
Atsakyti
Ka turite aumeni sunkus ir lengvi klausimai? Lengvi tie kuriuos isimenate ar sunkus tie kuriu neatsimenate? Seip tai ketbilietuose laaabai panasus i regitros duodamus tik vaizdavimas kitoks.Pasitaiko vienodi paveiksleliai bet klausimai skirtingi.Tai siulau sprendziant gerai isiskaityti i klausima o nelygint paveiksleliu su matytais ketbilietuose ar moykliniuose mirksiukas.gif svarbiausia gerai isanalizuot knygele kad ir 5 -6 kartus perskaityt ax.gif
O tie mokyklinei tai is vis durnizmas,pasitaiko ir klaidinanciu ,arba tokiu kaip kiek kartu sumirksi sviesaforas pries pasikeiciant spalvai doh.gif arba kiek sekundziu tarp mirksniu doh.gif
Turiu dar kazkur kurijoziniu klausimu uzsirasiu ,del kuriu destytojas net sambinos programos kurejui kad paaiskintu atsakyma lotuliukas.gif
Atsakyti