nes per daug vaira susukau ir per greit ivaziavau.
taip,bet masina cia niekuo deta

cia jau tavo kaip vairuotojo klaidos ir tu jas puikiai supranti
Nu nesakyk yra skirtumas, aš pati ant golfo mokinausi, bet laikiau ant fiato,gerai kad su draugo mašina buvau pasivažinėjus, jau vien kaip kiemeli važiuoji yra didelis skirtumas ir kaip tipo i garaža reikia įvaryti mašina, per veidrodėli atrodo kad atsiremsi į bardiura,bet žinoma kad vietos dar yra, tai gerai kad egzaminuotojas paklausė, ant kokios mokinausi, tai net biški padėjo
Na su tuo sutinku,kad su didesne masina,gali nejausti tu didesniu gabaritu gale,kai reikia tiksliai sustoti,bet rasydama,kad masina nesvarbu,turejau omeny kai gaireles kliudo bevaziuojant,kaip Jacinta ir parase,jos klaida buvo,nes per greit ivaziavo.Man atrodo 90 proc neislaikiusiu aikstelej ir neislaiko del sios priezasties,kad viska daro per greit.Pati stebejau toki atveji,kai pana kliude gairele T formoj,nes labai greit uzsinese atbula.Aikstelej ner kur skubet,as viska dariau is leto,tik gerai isitikinus,kad gerai vaziuoju ir nekliudysiu gaireliu.Net nezinau,mane bent jau instruktorius taip moke,aikstelej jokiu budu neskubet.