Įkraunama...
Įkraunama...

Regitra Klaipėdoje

QUOTE(Ajms @ 2010 12 30, 13:15)
as tai labai negaliu pakesti tos astros, pamatau kur mieste astra melyna tai man akyse iskart regitra... o dabar dar maciau,kad  jau 2 universalai yra regitroi anksciau buvo vienas ..kels kart su ta asrta nesugebejau is aiksteles isvaziuot, o va buvau gavusi golfa tai ir i miesta isvaziavau tik klaidu pridariau.. senden vel gavau golfa ir islaikiau  smile.gif

Per tokius orus blink.gif
Sveikinu, šaunuolė 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajms @ 2010 12 30, 13:15)
as tai labai negaliu pakesti tos astros, pamatau kur mieste astra melyna tai man akyse iskart regitra... o dabar dar maciau,kad  jau 2 universalai yra regitroi anksciau buvo vienas ..kels kart su ta asrta nesugebejau is aiksteles isvaziuot, o va buvau gavusi golfa tai ir i miesta isvaziavau tik klaidu pridariau.. senden vel gavau golfa ir islaikiau  smile.gif

Sveikinimai 4u.gif As irgi nekenciu tu astru,man labai nepatinka kaip ji valdoma schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2010 12 30, 15:07)
Per tokius orus  blink.gif

Ir labai gerai,mokes ziema vairuoti,o kai neturi tokios patirties ziema labai baisu buna vairuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
tai tas egzaminuotojas ir aiskino man kad as nezinau kas yra sniegas,nors stengiaus letai vaziuoti, visa laika trecia pavara ir jis dar man aiskino kad as nezinau kas yra sniegas doh.gif bet pakliuvo man laaaabai piktas, bet kazkaip va ir islaikiau nors sankryzoi norejau praleist ir ciuoze masina, tai ir nuvaziavau bet kazkodel jis man nieko nesake ir leido vaziuot toliau o juk jai nepraleidi zmogaus per pereja tai lipk lauk.. turbut jam naktis praita gera buvo biggrin.gif kad jis mane praleido, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajms @ 2010 12 30, 20:46)
aciu  4u.gif
tai tas egzaminuotojas ir aiskino man kad as nezinau kas yra sniegas,nors stengiaus letai vaziuoti, visa laika trecia pavara ir jis dar man aiskino kad as nezinau kas yra sniegas  doh.gif bet pakliuvo man laaaabai piktas, bet kazkaip va ir islaikiau nors sankryzoi norejau praleist ir ciuoze masina, tai ir nuvaziavau bet kazkodel jis man nieko nesake ir leido vaziuot toliau o juk jai nepraleidi zmogaus per pereja tai lipk lauk.. turbut jam naktis praita gera buvo  biggrin.gif  kad jis mane praleido, smile.gif

piktas buvo bet praleido,gal uzsisvajojo apie kazka lotuliukas.gif bet svarbu islaikei,o as noreciau ziema pabandyt egza laikyt tik kad jau antra karta niekas nebeleis lotuliukas.gif bet gera patirtis buvo visgi tas egzas rolleyes.gif o sakiau gyvenime neisiu ir teisiu nelaikysiu,tipo vyras mane visur vezios,gavau teises ir ...vyras mane vezioja vis dar lotuliukas.gif juokinga jau paciai net
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2010 12 30, 23:50)
piktas buvo bet praleido,gal uzsisvajojo apie kazka  lotuliukas.gif bet svarbu islaikei,o as noreciau ziema pabandyt egza laikyt tik kad jau antra karta niekas nebeleis  lotuliukas.gif bet gera patirtis buvo visgi tas egzas rolleyes.gif o sakiau gyvenime neisiu ir teisiu nelaikysiu,tipo vyras mane visur vezios,gavau teises ir ...vyras mane vezioja vis dar lotuliukas.gif juokinga jau paciai net

istrikruju jis piktas biggrin.gif pradejo mane gazdint kad mieste vaziuojant jis man metra issitrauks ir t..t sako viska as cia turiu masinoi biggrin.gif toks kazkoks labai panikuotojas.. galvojau nu kada tu uzsiciaupsi.. oi as tai jau nebenoreciau antro karto noriu tik pamirst kelia i regitra uzsmirst visiskai.. as visada sakiau nu issilaikysiu teises tai vyra visur veziosiu, bet kuo arciu man teise tuo labiau manes nezavi sedimas uz vairo.. nes ta ziema,tas rytinis sniego valymas brrrr jau net dabar salta pasidare pagalvojus biggrin.gif o per kiek laiko padare pas mus klp teises?
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2010 12 30, 17:34)
Ir labai gerai,mokes ziema vairuoti,o kai neturi tokios patirties ziema labai baisu buna vairuoti  mirksiukas.gif

Niekas nesakė, kad blogai.
Svarbiausia žiemą PAČIAM vairuoti. O ne mokytis ar TIK egzaminą išlaikyti. Tai dar nieko nereiškia. Vat kai vienas sėdi už vairo ir pats vienas lieki atsakingas už sudėtingas situacijas - tada tikrosios pamokos ir gimsta mirksiukas.gif

QUOTE(Ajms @ 2010 12 30, 20:46)
ciuoze masina, tai ir nuvaziavau bet kazkodel jis man nieko nesake ir leido vaziuot toliau o juk jai nepraleidi zmogaus per pereja tai lipk lauk..

Praleido, nes tokios sąlygos. Dabar itin sunku vairuoti... Egzaminuotojai irgi žmonės. O Klaipėdoje jie ypač žmogiški smile.gif

QUOTE(Ajms @ 2010 12 31, 09:05)
o per kiek laiko padare pas mus klp teises?

Man per 2-3 dienas .
Atsakyti
na taip dauguma zmonisku bet yra vienas toks vyrukas aukstas zilas ir laaabai jau jo veidas piktas atrodo, ir seim jis man zmogus pasirode neismaloniuju, o taip kiek teko matyti tai gan visi zmogiski..
oi man cia pasiseke kaip tik ant nauju vakar ant 10 ryto islaikiau senden netycia 10 ryto paziuriu jau padaryta thumbup.gif kazkaip jie cia labai greit apsisuko, o sake tik bus kita savaite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajms @ 2010 12 31, 13:29)
na taip dauguma zmonisku bet yra vienas toks vyrukas aukstas zilas ir laaabai jau jo veidas piktas atrodo, ir seim jis man zmogus pasirode neismaloniuju, o taip kiek teko matyti tai gan visi zmogiski..
oi man cia pasiseke kaip tik ant nauju vakar ant 10 ryto islaikiau senden netycia 10 ryto paziuriu jau padaryta  thumbup.gif  kazkaip jie cia labai greit apsisuko, o sake tik bus kita savaite  ax.gif

Gal jie apsidraudžia pasakydami "kitą savaitę" smile.gif O šiaip tai neblogai 'kepa' tuos VP thumbup.gif biggrin.gif
Puikią dovaną sau pasidovanojot Naujųjų proga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 12 31, 16:14)
Gal jie apsidraudžia pasakydami "kitą savaitę"  smile.gif  O šiaip tai neblogai 'kepa' tuos VP thumbup.gif  biggrin.gif
Puikią dovaną sau pasidovanojot Naujųjų proga  drinks_cheers.gif

cia jau tikrai gera dovana naujuju proga ax.gif
bet kaip fainiai,kad nebereikia tiek laukti, kai atsimenu pries na pries daug metu biggrin.gif tai 2 savaites reikdavo laukti. o dbr jie greiciausia pas save ten daro, nes anksciau tai liktais is vilniaus pareidavo.
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2010 12 30, 21:50)
o sakiau gyvenime neisiu ir teisiu nelaikysiu,tipo vyras mane visur vezios,gavau teises ir ...vyras mane vezioja vis dar lotuliukas.gif juokinga jau paciai net

tip top, kaip apie mane pasakyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajms @ 2010 12 31, 20:22)
cia jau tikrai gera dovana naujuju proga  ax.gif 
bet kaip fainiai,kad nebereikia tiek laukti, kai atsimenu pries na pries daug metu  biggrin.gif  tai 2 savaites reikdavo laukti. o dbr jie greiciausia pas save ten daro, nes anksciau tai liktais is vilniaus pareidavo.

Aha, turbūt kad pas save gamina smile.gif Ir labai gerai..Žmonės tokius pinigus moka už tas teises smile.gif

Su Naujaisiais! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2010 12 30, 22:50)
o as noreciau ziema pabandyt egza laikyt tik kad jau antra karta niekas nebeleis  lotuliukas.gif bet gera patirtis buvo visgi tas egzas rolleyes.gif o sakiau gyvenime neisiu ir teisiu nelaikysiu,tipo vyras mane visur vezios,gavau teises ir ...vyras mane vezioja vis dar lotuliukas.gif juokinga jau paciai net

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyre: 04 sausio 2011 - 11:00