 Bet turbut teks pasislepus sandeliuke puost
  Bet turbut teks pasislepus sandeliuke puost   
   
 O as nieko bloga, jei tortas stovi pagamintas kokia savaite? Mano mama taip darydavo tam, kad sluoksniai susigertu
 Budavo labai skanu..Bet turbut, ne visiem tortam toks principas tinka ?
  Budavo labai skanu..Bet turbut, ne visiem tortam toks principas tinka ?   
                
                                    
                 
     
     Bet turbut teks pasislepus sandeliuke puost
  Bet turbut teks pasislepus sandeliuke puost   
   
  Budavo labai skanu..Bet turbut, ne visiem tortam toks principas tinka ?
  Budavo labai skanu..Bet turbut, ne visiem tortam toks principas tinka ?   
                
                                    
                 Ypač su kokiu kremu iš pieno produktų... 2 - 3 dienas - taip, sutinku, kad kremas puikiai įsigers
 Ypač su kokiu kremu iš pieno produktų... 2 - 3 dienas - taip, sutinku, kad kremas puikiai įsigers  O šiaip jei gaminčiau prieš savaitę - be papuošimų dėčiau į šaldiklį, o iš vakaro dėčiau į šaldytuvą, kad atšiltų
 O šiaip jei gaminčiau prieš savaitę - be papuošimų dėčiau į šaldiklį, o iš vakaro dėčiau į šaldytuvą, kad atšiltų  
                
                                    
                
 O puošto tai tikrai negalima kišti į kamerą, reikės puošti prieš pateikiant
 O puošto tai tikrai negalima kišti į kamerą, reikės puošti prieš pateikiant 
 ))) jis nesikandžioja... atvirkščiai
))) jis nesikandžioja... atvirkščiai  ))))))
))))))
                
                    
                        
                                    
                 
                
                                    
                
 parodyčiau kaip skaniai atrodo...na gal kas is Jūsų gamis ir galės įkelti nuotraukytę
 parodyčiau kaip skaniai atrodo...na gal kas is Jūsų gamis ir galės įkelti nuotraukytę   
  