QUOTE(smike @ 2005 01 15, 17:25)
jeigu grietinele 35 % riebumo drasiai ja plak su cukrumi kol sutirstes (tik nepersistenk, kad sviestas nesigautu! ). O tada jau tepk- jokios zelatinos nereikia!   Idek i ja vaisiu ir gausis viskas liux! O del kremo tai noriu paklaust- ar kai pylei zelatinos tirpala maisei? Ir gal dar krema uzvirinai? Kremu, ypac su kiausais negalima uzvirinti!
 Idek i ja vaisiu ir gausis viskas liux! O del kremo tai noriu paklaust- ar kai pylei zelatinos tirpala maisei? Ir gal dar krema uzvirinai? Kremu, ypac su kiausais negalima uzvirinti!
 Idek i ja vaisiu ir gausis viskas liux! O del kremo tai noriu paklaust- ar kai pylei zelatinos tirpala maisei? Ir gal dar krema uzvirinai? Kremu, ypac su kiausais negalima uzvirinti!
 Idek i ja vaisiu ir gausis viskas liux! O del kremo tai noriu paklaust- ar kai pylei zelatinos tirpala maisei? Ir gal dar krema uzvirinai? Kremu, ypac su kiausais negalima uzvirinti!Oi, Smike Smike, kur tu buvai anksciau? Taip, as ipyliau i verdanti krema istirpinta zelatina, pamaisiau, aisku dar pavirinau
 . Na ka man tokiai neismanelei daryti?
 . Na ka man tokiai neismanelei daryti?   
   
 Dabar noreciau isbandyti tavo firmini pertepima su snapsu
 . Bet gal geriau pirkti ne biskvita (kepti tai jau tikrai nerizikuosiu-nes zinau kas is viso to gausis
 . Bet gal geriau pirkti ne biskvita (kepti tai jau tikrai nerizikuosiu-nes zinau kas is viso to gausis  ), o tokius kvadratinius rusiskus lakstus-napoleono, meducio ir dar kazkokia. Ar vis tik labiau tiktu biskvitas?
 ), o tokius kvadratinius rusiskus lakstus-napoleono, meducio ir dar kazkokia. Ar vis tik labiau tiktu biskvitas?   
                
                                    
                 
    












