QUOTE(Smurka @ 2010 01 14, 14:50)
Šiaip aš gyvenu viena su dviem vaikais. Sūnus kau didelis, septyniolikmetis, tai dėl jo sunkiau. Dukra didžiąją dalį raciono gauna darželyje, tai tik vakarienei šio bei to užkanda.
O man ši križė - puiki pamoka, kaip išgyventi minimaliom sąnaudom. Ir tikrai nepasakyčiau, kad labai jau nesveikai maitinamės. KAip tik - kruopų košių padaugėjo, o ar nori kas nors pasakyt, kad tai nesveika? Sriubos dažniau išverdu...

ir man tas pats , va nusipirkau norfoj pangasijos file uz 6 lt su centais , tokiu bulviniu virtinuku su mesa (akcija ) viena perki ,kitas pokas uz viena centa 3, 60 lt berods ,cestos parduotuvei
yra pas mus cesta tokia nebrangi mesos pard ( puse kg farso, puse kg zalio kiaulienos kumpio, du vistien.ketvircius, ir dvi vistien.file = 17 lt su centais ) man ir didesniai dukrai savaitei
sooociai uzteks , darzoviu turim , kruopas irgi valgom....
ir tikrai gana pilnavertiskai , vaikas gauna ir mesytes , ir zuvies , ir varske perku po 1.09 lt - varsketukus labai megstam , ir bananus valgom ,dabar norfoj 2 lt su centais uz kila, ir pienuka su dribsniais, nu nera pinigu ,bet nebadaujam

nors litus tai skaiciuojam

. Beje vyresnioji irgi darzeli pagrinde pavalgo

, buna , kad nenuvedu nes 7 dienas pateisina jei nevedi.
Papildyta:
Siandien ryte - 2 virti kiausiniai susmulkinti , sumaisyti su majonezu ir uztepti ant batono

niam + arbata ( kava)
pietus vakarykste ryziu sriuba
pavakary - vakarui kepu kotletukus ir makaronu kose + raug.agurkai
Papildyta:
QUOTE(astulle @ 2010 01 14, 15:35)
Jei reikia košių majonezo iki 50 Lt jei tik duonos bulkos pieniuko tai telpam ir į 30 Lt.
sauniai jus cia