Įkraunama...
Įkraunama...

kaip pigiai pavalgyti?

Šiandien pietums labai pigiai prasisukau ax.gif
Pagaminau troškinį o sudėjau ką turėjau: Pakepiau bulves su spirgiukais ir svogūnu, tada atskirai pakepiau daržoves (kas ką turit) aš dėjau svogūnus, morkas, kopūstus paprika nes šaldytos buvo, grybų jei turit aš irgi dar šaldytų turėjau,prieskonių krapų jei turit. Poto sumaišiau su buvlėmis aišku galima viską troškinti kartu, kaip kam patogiau rolleyes.gif Dar turėjau pieniškų dešrelių įdėjau kelias. Nius man patiko ir skanu. mirksiukas.gif
Atsakyti
kiek savaitei litu praleidzian ant maisto ? tik maistiu ? visa kita neskaiciuojant ?
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 01 14, 14:00)
kiek savaitei litu praleidzian ant maisto ? tik maistiu ? visa kita neskaiciuojant ?

PAstaruoju metu - iki penkiasdešimt litų. Bet tik dėl to, kad visokių aliejų, miltų, kruopų ir makaronų buvau prisipirkusi anksčiau, kaip nujausdama krizę. TAi dabar reikia tik kiaušinių, pieno, grietinės ir duonos, sūrio
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 01 14, 14:30)
PAstaruoju metu - iki penkiasdešimt litų. Bet tik dėl to, kad visokių aliejų, miltų, kruopų ir makaronų buvau prisipirkusi anksčiau, kaip nujausdama krizę. TAi dabar reikia tik kiaušinių, pieno, grietinės ir duonos, sūrio

tai labai thumbup.gif stengsiuos ir as i kokiu 60 lt itilpt savaitei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 01 14, 14:40)
tai labai  thumbup.gif  stengsiuos ir as i kokiu 60 lt itilpt savaitei  ax.gif

Šiaip aš gyvenu viena su dviem vaikais. Sūnus kau didelis, septyniolikmetis, tai dėl jo sunkiau. Dukra didžiąją dalį raciono gauna darželyje, tai tik vakarienei šio bei to užkanda. O man ši križė - puiki pamoka, kaip išgyventi minimaliom sąnaudom. Ir tikrai nepasakyčiau, kad labai jau nesveikai maitinamės. KAip tik - kruopų košių padaugėjo, o ar nori kas nors pasakyt, kad tai nesveika? Sriubos dažniau išverdu...
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 01 14, 13:00)

Jei reikia košių majonezo iki 50 Lt jei tik duonos bulkos pieniuko tai telpam ir į 30 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 01 14, 14:50)
Šiaip aš gyvenu viena su dviem vaikais. Sūnus kau didelis, septyniolikmetis, tai dėl jo sunkiau. Dukra didžiąją dalį raciono gauna darželyje, tai tik vakarienei šio bei to užkanda. O man ši križė - puiki pamoka, kaip išgyventi minimaliom sąnaudom. Ir tikrai nepasakyčiau, kad labai jau nesveikai maitinamės. KAip tik - kruopų košių padaugėjo, o ar nori kas nors pasakyt, kad tai nesveika? Sriubos dažniau išverdu...

drinks_cheers.gif ir man tas pats , va nusipirkau norfoj pangasijos file uz 6 lt su centais , tokiu bulviniu virtinuku su mesa (akcija ) viena perki ,kitas pokas uz viena centa 3, 60 lt berods ,cestos parduotuvei yra pas mus cesta tokia nebrangi mesos pard ( puse kg farso, puse kg zalio kiaulienos kumpio, du vistien.ketvircius, ir dvi vistien.file = 17 lt su centais ) man ir didesniai dukrai savaitei sooociai uzteks , darzoviu turim , kruopas irgi valgom.... ir tikrai gana pilnavertiskai , vaikas gauna ir mesytes , ir zuvies , ir varske perku po 1.09 lt - varsketukus labai megstam , ir bananus valgom ,dabar norfoj 2 lt su centais uz kila, ir pienuka su dribsniais, nu nera pinigu ,bet nebadaujam schmoll.gif nors litus tai skaiciuojam doh.gif . Beje vyresnioji irgi darzeli pagrinde pavalgo ax.gif , buna , kad nenuvedu nes 7 dienas pateisina jei nevedi.
Papildyta:
Siandien ryte - 2 virti kiausiniai susmulkinti , sumaisyti su majonezu ir uztepti ant batono thumbup.gif niam + arbata ( kava)
pietus vakarykste ryziu sriuba ax.gif
pavakary - vakarui kepu kotletukus ir makaronu kose + raug.agurkai
Papildyta:
QUOTE(astulle @ 2010 01 14, 15:35)
Jei reikia košių majonezo iki 50 Lt jei tik duonos bulkos pieniuko tai telpam ir į 30 Lt.

sauniai jus cia 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 14 sausio 2010 - 15:56
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 01 14, 15:25)
drinks_cheers.gif  ir man tas pats , va nusipirkau norfoj pangasijos file uz 6 lt su centais , tokiu bulviniu virtinuku su mesa (akcija ) viena perki ,kitas pokas uz viena centa 3, 60 lt berods ,cestos parduotuvei yra pas mus cesta tokia nebrangi  mesos pard ( puse kg farso, puse kg zalio kiaulienos kumpio, du vistien.ketvircius, ir dvi vistien.file = 17 lt su centais ) man ir didesniai dukrai savaitei sooociai uzteks , darzoviu turim , kruopas irgi valgom.... ir tikrai gana pilnavertiskai , vaikas gauna ir mesytes , ir zuvies , ir varske perku po 1.09 lt - varsketukus labai megstam , ir bananus valgom ,dabar norfoj 2 lt su centais uz kila, ir pienuka su dribsniais, nu nera pinigu ,bet nebadaujam schmoll.gif  nors litus tai skaiciuojam  doh.gif . Beje vyresnioji irgi darzeli pagrinde pavalgo  ax.gif , buna , kad nenuvedu nes 7 dienas pateisina jei nevedi.
Papildyta:
Siandien ryte - 2 virti kiausiniai susmulkinti , sumaisyti su majonezu ir uztepti ant batono  thumbup.gif  niam + arbata ( kava)
pietus vakarykste ryziu sriuba  ax.gif
pavakary - vakarui kepu kotletukus ir makaronu kose + raug.agurkai

Papildyta:
sauniai jus cia  4u.gif  smile.gif

Jus labai mazai valgote blush2.gif
Atsakyti
Kazkur pasiskaiciau, kaip kazkuri gaminot vistienos odeles, nusipirkau siandien 2kg, sumokejau 2lt, puse supjausciau, pridejau prieskoniu, pamarinavau truputi ir iskepiau. Prie ju isviriau bulviu koses, salotu padariau. Turejau atsargu namie, tai man tekainavo odeles- pietus padariau uz 1lt. Su likusiom rytoj kepsiu kugeli. Nera labai sveika tas odeles valgyti, bet kartais galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Violettta @ 2010 01 15, 16:27)
Kazkur pasiskaiciau, kaip kazkuri gaminot vistienos odeles, nusipirkau siandien 2kg, sumokejau 2lt, puse supjausciau, pridejau prieskoniu, pamarinavau truputi ir iskepiau. Prie ju isviriau bulviu koses, salotu padariau. Turejau atsargu namie, tai man tekainavo odeles- pietus padariau uz 1lt. Su likusiom rytoj kepsiu kugeli. Nera labai sveika tas odeles valgyti, bet kartais galima  ax.gif

mano anyta tusindavo bulves su odelem , as tai ju neperku , nes jos labai nesveika schmoll.gif , bet skanu blush2.gif
Atsakyti
Kazkur pasiskaiciau, kaip kazkuri gaminot vistienos odeles, nusipirkau siandien 2kg, sumokejau 2lt, puse supjausciau, pridejau prieskoniu, pamarinavau truputi ir iskepiau. Prie ju isviriau bulviu koses, salotu padariau. Turejau atsargu namie, tai man tekainavo odeles- pietus padariau uz 1lt. Su likusiom rytoj kepsiu kugeli. Nera labai sveika tas odeles valgyti, bet kartais galima  ax.gif

Kur tas odeles perkat? Turiu minčių kaip jas panaudoti bet nesinori dėl to vištos pirkt.
Atsakyti

kartais ,tai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti