Įkraunama...
Įkraunama...

Ar valot dantukus?

Valom dantukus thumbup.gif ir maze tai daro su malonumu thumbup.gif
Atsakyti
maniskis turi 16 dantu,tai jei nevalyciau,po pusmecio turetumem 16 sugedusiu dantu biggrin.gif
siaip tai vaikui vienas malonumas,labai megsta griauzt sepetuka,pasikaso, matyt biggrin.gif
Atsakyti
mes taip pat valome dantukus nuo 4men.kai tik išdygo pirmas tai ir pradėjau valyti smile.gif
Atsakyti
Dantukus pradjeom valyti nuo tada,kai islindo pirmasis smile.gif Mazyle tai daro su malonumu thumbup.gif ir visad paduoda man mano sepeteli,kad kompanija palaikyciau biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi valom dantukus nuo tada kai isdygo pirmieji. Naudojam dantu pasta be cukraus LACALUT vaikams, malonus kvapas ir skonis mirksiukas.gif Pirkom vaistinej. Dantu sepeteli turim NUK'o. Mano maziulis labai noriai valo dantukus, aisku jam dar padedu. Kai nueinam vakare i vonia praustis, tai rodo pats i dantu sepeteli, ir kai mato kad paimu, tai vajetau kokia sypsena atsiranda vaiko veide thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adamo mamyte: 06 spalio 2007 - 12:54
Dukrytes dantukai pradejo dygti labai anksti. Tai 3 men turejome jau 2 dantukus. Nuo to laiko ir valome. kai kada valo su malonumu, o kai kada oziuojasi. Tai tada sugalvoju ivairiausiu gudrybiu 4u.gif
Atsakyti
Prieš pora mėnesių dantukus gerai išvalydavom, nes leisdavo man thumbup.gif , o dabar valosi tik pati doh.gif ir smagiausia būna pasispjaudyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Valom maždaug nuo 5 mėn. Kai išdygo pirmieji dantukai apačioj, valydavom ir kartu masažuodavom su ant piršto maunamu šepetėliu. Su juo kartu buvo pirkti ir dantų pastos patiems mažiausiems be fluoro. Vėliau naudojom vaikišką Colgeit pastą ir jau rimtesnį šepetėlį. Pirma leidžiu jai pačiai trint dantukus. Paskui paimu pati šepetėlį ir sakau, kad apžiūrėsiu ar neliko neišvalytų dantukų, ir pati pavalau. Kartais nenori valytis dantukų. Dabar jau pramoko išsiskalauti su vandeniu ir išspjauti.
Atsakyti
valome dantukus...nors ne visada nuotaika buna priimti sepeteli i burnyte... tongue.gif Bet susitariame... mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes turim beda. Dukryte niekaip neduoda valyti savo dantukus. Visas dantu pastas isbandem - lacalut, colgate, bend-a-med, bet deja nepadejo. O mum jau 1,5 m. Pazaisti su sepetuku megsta, isikisa i burnyte, pagriauzia, o valyti neduoda, ypac kai ant sepetelio dedu pastos, nors ir nedaug...ir pabega is vonios, kad nieko nadaryciau.
Kaip pripratinti?
Atsakyti
Lalique,maniškiui tai labai patinka ,kai ir aš kartu valua savo dantukus.Tai mes draugiškai ir valomės ax.gif
Atsakyti
Mes valomes dantuku nuo tada kai pasirode pirmi dantukai, nors dar be pastos, kadangi dar nesugeba isspjaut jos. Bet reiks nupirkt pastos be fluoro irpratint valytis "zmoniskai smile.gif
Atsakyti