Įkraunama...
Įkraunama...

GRACO vežimėliai

Galima pirkti ir be kedes, man rodos 13 kg sveria g.gif bet ta kede labai patogu kai uzsideda ant vezimuko. Maciau skelbimuose kazkas toki graco uz 700 pardavinejo kartu su kede ir lopsiu, kede jei nereikia galesi parduoti
Atsakyti
Karolis visai netoli išsikelia lotuliukas.gif Į Laisvės pr. 82, 6alimais pastatas, kur įsikūrusi Norfa, baldų salonas 4 kampai, antrame auk6te sporto salė smile.gif Berods ant durų buvo parašyta, kad nuo vasario 1 dienos ten atsidaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Jo, quattro tour deluxa mes pirkom be kedutes, nes jau kitos firmos turejom... smile.gif
siaipjis sveria 13 kg, bet labai manevringas ir lengvai susilankstantis thumbup.gif
ooo...net nezinojau, kad Karolis issikrauste i kitas patalpas...kitakarta turesiu minty... thumbup.gif
Atsakyti
nugi nuvarem i karoli, o tas tai nedirba schmoll.gif as galvojau, kad uzsidarys tada kai ten atsidarys.... o taip norejau vezima nusipirkti bigsmile.gif nu tiek to kita sav. bus proga i naujas patalpas nuvaryt apziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamūškė @ 2008 01 25, 12:30)
Aciu  4u.gif
o gal kas zino ar jau Karolyje yra nauja kolekcija  g.gif ir ar galima pirkti vezimuka be kedutes, nes kedute turim  ax.gif
kiek sveria tas deluxas? virs 15 ar 13 kg  g.gif nes skitinga info randu  g.gif
O Karolis ruosiasi kazkur issikelti  g.gif

Naujas kolekcijas Karolis turi jau nuo lapkricio menesiuko, ir senos su nuolaidom dabar parduodamos....
svoris deluxo 12-13 kg. Galesit Karolyje apsverti. Vezimuka galima pirkti ir be kedutes.
O Karolis, tikiuosi, visus pirkejus i naujaja parduotuve pakvies jau vasario 1 diena,
jei kam skubu, yra dar keli Karoliai: Bige ir Cupe... wub.gif
Atsakyti
Vaiku mieste man pasaike, kad deluxo svoris 10 kg doh.gif

o va cia raso 15 kg naujos kolekcijos g.gif
http://www.karolis.l...re&iProduct=155

cia 12 kg... 2007 metu kolekcijos...
http://www.karolis.l...More&iProduct=2

man svarbu spalva ir svoris g.gif
I Biga nevarysim, nes ten tik gal du vezimukai padeti ,tai nebus is ko rinktis doh.gif lauksim nauko Karolio gal ten bus didesne spalvu pasiula g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamūškė @ 2008 01 26, 22:32)
Vaiku mieste man pasaike, kad deluxo svoris 10 kg doh.gif

o va cia raso 15 kg naujos kolekcijos g.gif
http://www.karolis.l...re&iProduct=155

cia 12 kg... 2007 metu kolekcijos...
http://www.karolis.l...More&iProduct=2

man svarbu spalva ir svoris  g.gif
I Biga nevarysim, nes ten tik gal du vezimukai padeti ,tai nebus is ko rinktis doh.gif lauksim nauko Karolio gal ten bus didesne spalvu pasiula  g.gif

I tinklapi sudedam vertimus is katalogo. Net nezinau, kodel jie taip skirtingai kasmet raso.Is tikruju, pasverus, sveria 12-13 kg.
O Bige per mazai vietos visiems vezimukams, bet uzsakius, dar kita diena is sandelio jam atveza( jei sandelys turi)
Tarp kitko, jau kita savaite Karolsi gauna 2007 kolekcijos ispardaviminius deluxus.
Ruosiames vasario 1.......... wub.gif
Atsakyti
joljo, tai tu is Karolio blush2.gif

O kazi kodel naujos kolekcijos deluxas be laikrodzio g.gif ar jis nepasiteisino g.gif man be jo gal ir graziau, bet su juo gal patogiau g.gif

O kaip tu darytum jei reiktu dabar pirkt, ar pirktum 2007 metu ar 2008 m. g.gif 2008 metu gal paskui parduot pasisektu labiau g.gif

tai naujos kolekcijos deluxas be kedutes kiek kainuoja g.gif

O Vivo modeliuko kokie minusai lyginant su deluxu g.gif jis juk lengvesnis g.gif
tiek, kad nera pilnai gulimos padeties g.gif bet juk lopsiukas dedasi ir gal normaliai ten viskas gaunasi g.gif

as labai svajoju apie sokoladini arba sidabrini deluxa ax.gif

nu va kiek daug klausimu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamūškė: 26 sausio 2008 - 22:48
Man tai labai patinka,kad laikrodis yra,temperatūra taip pat rodo...........labai patogu thumbup.gif
Atsakyti
Gal yra naudojanciu Graco New Mosaic vezimelius? Ar labai nebarska, kaip su amortizacija, kokybe? Ar vaikuciui vietos uztenka? Gal turi kokiu nors didesniu minusu?
Atsakyti
QUOTE(Mamūškė @ 2008 01 26, 22:45)
joljo, tai tu is Karolio  blush2.gif

O kazi kodel naujos kolekcijos deluxas be laikrodzio  g.gif ar jis nepasiteisino  g.gif man be jo gal ir graziau, bet su juo gal patogiau  g.gif

O kaip tu darytum jei reiktu dabar pirkt, ar pirktum 2007 metu ar 2008 m.  g.gif 2008 metu gal paskui parduot pasisektu labiau  g.gif

tai naujos kolekcijos deluxas be kedutes kiek kainuoja  g.gif

O Vivo modeliuko kokie minusai lyginant su deluxu  g.gif jis juk lengvesnis  g.gif
tiek, kad nera pilnai gulimos padeties  g.gif bet juk lopsiukas dedasi ir gal normaliai ten viskas gaunasi  g.gif

as labai svajoju apie sokoladini arba sidabrini deluxa  ax.gif

nu va kiek daug klausimu  blush2.gif

Be laikrodzio, nes vietoj laikrodzio dabar padaryta reguliuojama rankena. Naujos kolekcijos kainuoja tiek pat , kaip ir pernai kainavo....
Vivo, lyginant su deluxu, mazesnis, lengvesnis, bet jo ratai neguminiai ir susilanksto truputi kitaip...
Jei rinkciau sau, pirkciau deluxa...siaip tai , jei nesivaikai madu ir nauju kolekciju, tai akciju metu labai apsimoka pirkti pernai metu spalvas, nes jos zymiai pigesnes....Garantija ta pati, kokybe irgi....matai, ne visada tos akcijos buna, tagi reikia gaudyt proga.....
Lyginant sena su nauju deluxu=tai senam yra laikrodis, naujam stogas aukstesnis, komplektacijai priklauso apsauga nuo lietaus, reguliuojama rankena...taigi...rinkis.... wub.gif
Tarp kitko: sokoladiniai ir sidabriniai deluxai bus akcijoje.....2007 kolekcijoje....
Atsakyti
Aciu uz info 4u.gif
tai jau penktradieni po darbu galime atlekti prekintis ir rinktis ar geriau sestadieni g.gif
O nuolaidu kortele Karolio gausim jei pirksim vezima ax.gif nes kazkaip daznai batukus vaikui is ten perkam, tai butu faina turet kokia nuolaidele ax.gif

madu nesivaikau, tai jei gauciau senos kolekcijos sokoladini ar sidabrini su nuolaidele tai butu ciki thumbup.gif tai nuo vasario 1 d. jau bus tos nuolaideles g.gif
Atsakyti