Įkraunama...
Įkraunama...

GRACO vežimėliai

QUOTE(kucci_kucci @ 2008 08 21, 14:07)
sveikos mamytes  4u.gif
as taip pat esu susidomejusi GRACO visokiomis tai ''travel system'', labiau linkstu pire QUATR'o kolkas. Graco patinka del to, kad juose yra visiskai gulima padetis, nes pradzioj ziurinejau QUINNY BUZZ, bet kai pamaciau ir pasiskaiciau atsiliepimus, tai vaikiukas miega pakeltom kojom, nes gulima padetis tirkai ne 18o laipsniu...
labai man patiko Mosaic vezimo forma lyginant su QUATR'o, galvoju lopsi prisitaikau, nes isivaizduoju kad tinka visiem Graco modeliams  g.gif ir gaunasi man puiki travel system, kaip jus manote??? ir kai apziurineaju Mosaic, tai ta sedima padetis kur vaikiuko nugaryte man tokia kiaura pasirode, be jokio pakietinimo unsure.gif  tai nezinau ar taip yra, ar toks vezimas nedarinktas pasitaike? ir beje, poto pasiskaiciau kad jis labai jau garsiai vaizuoja, tai jauciu reik man nesvajot apie Mosaic, o rinktis QUATRo, ka jus patartumet?kuris praktiskesnis?

1. del pacios Travel system, kai uzdedi kedute su vaiku ant Quatro Tour, tai didelis svoris gaunasi, tikrai labai sunku stumti, vos porakart buvau taip uzvaziavusi.
2.Mosaic'o nesu bandziusi, bet manau, kad kudikiui Qutro daug geriau, jis uzdaresnis, tikriausiai labiausiai uzdaras is visu mano apsvarstytu vezimu thumbup.gif , pasikelia pakojukas, pasidaro uzdaras lopsys viduj, ta minksta lopsiuka gali deti i kuria nori puse. Mosaicas ziemai per atviras, mano nuomone.
3. Patariu pirkti Quatro Tour, Quinny zapp ir maxi cosi kedute, man sitas variantas liuksinis atrodo mirksiukas.gif zappa laikyti galesi masinoje, desi ant jo autokedute, lakstysi kaip bitute. O pasivaiksciojimams lauke labai patogu bus Quatro tour. O kai vaikas paaugs, tai puikiausiai Zappa naudosite su sedima dalimi. Net nereikes galvoti, ar imti vezimuka, ar ne.

pirmam vaikui turejau quatro Tour ir Graco auto baby, veliau isigijau zapp'a kaip sportinuka, gaila, kad nesusigundziau nuo gimimo nusipirkti jo ir vietoj Auto baby- maxi cosio. Dabar antram vaikui turiu Quinny Buzz ir maxi cosi bei zapp'a, bet man tikriausiai butu buve patogiau jei buciau Graco nepardavusi biggrin.gif

Jus spreskite, bet tikrai nuosirdus patarimai biggrin.gif
Atsakyti
Turejome Graco Quatro Tour Deluxe, vezimas tai pasaka wub.gif na sunkokas man is 4 auksto tampyt buvo, bet aukojausi thumbup.gif super vezimukas visais poziuriais thumbup.gif
Atsakyti
Kas turit Graco Mirage, ar jo pirkiniu krepsys ,kur vezimo apacioj yra nusiima?
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2008 09 04, 17:48)
Kas turit Graco Mirage, ar jo pirkiniu krepsys ,kur vezimo apacioj yra nusiima?

as turiu, bet vezima automobilyje laikau ir nepamenu ar nusisega smile.gif paziuresiu ryt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 09 04, 19:32)
as turiu, bet vezima automobilyje laikau ir nepamenu ar nusisega smile.gif paziuresiu ryt smile.gif

bigsmile.gif
Tai gal tuo paciu gali parasyti,kaip jis tau? Ar patvarus, ar patogus? Raso,kad lengvas -7kg ar is tiesu? Esu ji nuziurejusi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2008 09 04, 21:04)
bigsmile.gif
Tai gal tuo paciu gali parasyti,kaip jis tau? Ar patvarus, ar patogus? Raso,kad lengvas -7kg ar is tiesu? Esu ji nuziurejusi  rolleyes.gif

man jis thumbup.gif kadangi negalejau skirti sketukui sportinukui 1000 lt tai pirkau si smile.gif lankstosi lengvai viena ranka, pasuki rankenoj ta toki raudona plastmasiuka ir susilanksto super, vaziuoja sakyciau gerai ,ratukai gali sukiotis gali nesisukiot, tikrai nera sunkus.. pasigendu gal rankenos nesimui , nors nesioju nedaug ale kartais galvoju but gal patogu - citysport cocoon turi tokia per peti permetama rankena smile.gif idet isimt is auto taip pat patogu smile.gif as pirkau is pigu.lt tu metu jie labai pigiai juos pardavinejo, griekas buvo nepirkt smile.gif
pradzioj kiek nustebino nugareles reguliavimas nes su ankstesniais vaikais turejau haucko modeliiuka kur nugarelej kazkaip fiksuodavosi padetys , cia pusiau sedima reikia dirziukais prisegt - kiek nepatogu, bet nelabai ilgai tos pusiau sedimos reik - arba guli arba sedi smile.gif
nu ir prirasiau apie toki visia paprasta vezimuka hihihi.gif as nesigailiu kad pirkau - nors po siai dienai i peg perego pliko P3 pavarvinu seile cool.gif

tiesa jei turite graco autokedute iki 13 kg tai tinka naudot kaip travel sistema - nors mes ir ne Garco kede uzdedavome, ji gan tvirtai laikosi ant buomelio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 04 rugsėjo 2008 - 20:36
QUOTE(Nerutė @ 2008 09 04, 20:33)
man jis  thumbup.gif  kadangi negalejau skirti  sketukui sportinukui 1000 lt tai pirkau si smile.gif lankstosi lengvai viena ranka, pasuki rankenoj ta toki raudona plastmasiuka ir susilanksto super, vaziuoja sakyciau gerai ,ratukai gali sukiotis gali nesisukiot, tikrai nera sunkus.. pasigendu gal rankenos nesimui , nors nesioju nedaug ale kartais galvoju but gal patogu - citysport cocoon turi tokia per peti permetama rankena smile.gif idet isimt is auto taip pat patogu smile.gif as pirkau is pigu.lt tu metu jie labai pigiai juos pardavinejo, griekas buvo nepirkt smile.gif
pradzioj kiek nustebino nugareles reguliavimas nes su ankstesniais vaikais turejau haucko modeliiuka kur nugarelej kazkaip fiksuodavosi padetys , cia pusiau sedima reikia dirziukais prisegt - kiek nepatogu, bet nelabai ilgai tos pusiau sedimos reik - arba guli arba sedi smile.gif
nu ir prirasiau apie toki visia paprasta vezimuka hihihi.gif as nesigailiu kad pirkau - nors po siai dienai i peg perego pliko P3 pavarvinu seile  cool.gif

tiesa jei turite graco autokedute iki 13 kg  tai tinka naudot kaip travel sistema - nors mes ir ne Garco kede uzdedavome, ji gan tvirtai laikosi ant buomelio  mirksiukas.gif

Aciu uz toki issamu aprasyma 4u.gif
Na mes turim chicco ct01 ,bet dabar laukiam pametinukes,tai didziajai galvoju koki nelabai brangu,lengva sportinuka nupirkt ziemai. As irgi pigu.lt nuziurejau,ten dabar 329Lt kainuoja. Bet tas cocoon irgi neblogas.
Tai lauksiu komentaro del pirkiniu krepsio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2008 09 04, 21:51)
Aciu uz toki issamu aprasyma  4u.gif
Na mes turim chicco ct01 ,bet dabar laukiam pametinukes,

o nemastet apie pametiniu vezima?? pati auginau pametinius tai zinau kaip sunku su dviem karietom laukan susiruost hihihi.gif
parasysiu ryt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 09 04, 21:20)
o nemastet apie pametiniu vezima?? pati auginau pametinius tai zinau kaip sunku su dviem karietom laukan susiruost hihihi.gif
parasysiu ryt wink.gif

Nea,kolkas negalvoju,nebent vasara. biggrin.gif
Atsakyti
Labas, jūs man mamos pasakykite, kodėl yra skelbimų, parduodančių, kad ir tą patį Graco Tour DL dėvėtą vos 4, 5, 6 ar 7 mėn. Man šis vežimas visai patinka, tik jo "gyvo" nesu mačius. Jei jis toks geras, kodėl naudojamas tiek mažai laiko - kame šaknys? g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2008 09 04, 21:51)
Tai lauksiu komentaro del pirkiniu krepsio  4u.gif

nuimt nebandziau bet nusisega:) apziurejau 4u.gif o kam tu ji nuimt nori??? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerutė: 05 rugsėjo 2008 - 14:56
manau, kad ir kitu modeliu firmu vezimuku rastum tiek laiko tenaudotu parduodamu smile.gif nemanau, kad tai del to, kad vezimas prastas
Atsakyti