QUOTE(ketti @ 2009 01 18, 22:06)
Kadangi esu išbandžiusi labai daug vežimėlių ir su visokio dydžio bei tipo ratais, tai galiu pasakyti, kad išties Deluxo amortizacija silpnoka, bet ratai pakankamai dideli, tai jo pravažumas tikrai neblogas (naudojų jį visokiems keliams, ne tik asfaltui, bet ir miško takeliams). Žinoma, maloniausia man buvo važiuoti su vežimu, kuris turėjo didelius pripučiamus ratus
, tačiau pamačiau kad svarbu ne tik minkštas važiavimas, bet ir vežimo funkcionalumas bei patogumas .
Nors Deluxas kad ir "kietokas", bet kažkokio didelio diskomforto nesukelia, o visi kiti vežimo privalumai ir maximalus patogumas viską atperka
. Taip kad aš savo Jane Nomadą ir Slalomą neseniai pakeičiau į visai paprastą, bet tokį praktišką naudoti - Graco qattro tour deluxe
. Abiems mano vaikams ir gausybės vežimų šitas buvo pats pačiausias ir kiek bepasiduodu avantiūrai išmėginti naujus ratus, vis sugrįžtu prie Deluxo 

Nors Deluxas kad ir "kietokas", bet kažkokio didelio diskomforto nesukelia, o visi kiti vežimo privalumai ir maximalus patogumas viską atperka

po ilgu svarstymu, nusipirkome dlx

QUOTE(ketti @ 2009 01 19, 22:11)
Kažkaip Vivo nebandžiau lankstyt, brt negi jis lankstosi kitokiu principu nei deluxas
Nes deluxui tai ten dviejų rankų nė pro kur nereikia - viskas paprasčiausiai viena rankele

Nes deluxui tai ten dviejų rankų nė pro kur nereikia - viskas paprasčiausiai viena rankele

man kolkas irgi dar nelabai iseina viena ranka, bet cia reikia praktikod