QUOTE(kriaušė @ 2006 06 09, 16:14)
Aš žinau kas yra Graco, ką ji gamina ir kieno tai firma. Puikiai susigaudau, vežimų rinkoje. Pačiame pirmame komentare parašiau, kad gamintojas yra Amerika, aš nerašiau, kad atvežama iš Amerikos. Tačiau Jūs pradėjote tam prieštarauti. Parašiau, kad dalis prekių, kurios atvažiuoja iš Lenkijos yra modifikuotos, Jūs Joljo pati tai pripažinote , štai Jūsų komentaras" O modeliai šiek tiek skiriasi tik dėl to, kad, kad kiekvienam regionui jie yra pritaikomi-vienur saulė dažniau šviečia, kitur sniego daugiau iškrenta.... "
Drįstu pastebėti, kad prekės modifikacija yra tam tikrų jos savybių pakeitimas ir pritaikymas skirtingoms rinkoms, todėl ir kaina skirtinga. Tačiau Jums vis tiek kažkas nepatiko. Man atrodo, kad Jums svarbu pakritikuoti, o ar ta kritika yra teisinga Jums nesvarbu.
Taigi , įdėmiai skatykite ką rašo kiti ir parinkinėkite žodžius. Beje, reklamuotis turiu pilną teise.
Manau tikrai per daug išsiplėtėme šia tema.
Kriause modeliai siek tiek skiriasi tai tik kad deliuksas pvz italijoje be lopsio o vokietijoje su , visi skirtumai

. Nesiskiria pats modelis .Modifikacija truputeli skirtingai suprantama savoka.
O dabar klausimelis kas turi Lietuvoje prekes ne is lenkijos Graco ? Ir kuom jos skiriasi nuo vokisku ar prancuzisku ?
Man atrodo mes su Joljo bandome pasakyti kad pas mus Lietuvoje nera skirtingu graco , ka bandei sakyti ir tiek . Visi ES gracai vienodi ( skiriasi komplektacija pagal gyvenamasias salygas lopsio buvimas arba ne )
kriaušė Paskelbta 2006 06 07, 09:02
Renax, Jūs neteisi ir kainų politika šiuo atveju niekuo dėta.
Graco vežimai yra gaminami Amerikoje. Tuo tarpu dalis vežimų į Lietuvą atvažiuoja iš Lenkijos - šie modeliai yra pigesni, kadangi - tai yra modifikuota prekė Europos rinkai.
Va kame diskusijos esme , tai kad lietuvoje amerikiniu nera ,tai kad tik kainu politika tik lieka , nemegstu pilstyt bile sneket .
Tai kam sneket ko nezinai