Man tai padeda toks receptas,kaip nuvalyti kalkes.I nedideli kieki vandens ipilu acto ir nuvalau.Poto nuplaunu vandeniu.Greita ir pigu.
Na o as turbut nestumo metu paskelbiau streika bet kokiai chemijai, nuo kurios kvapa uzima ir dar tai, kad negaliu pakesti tvarkymosi su pirstinem, tai graziais nagais negalejau l.pasigirti
Pritariu tom, kas valo actu- naturalu ir tikrai gerai valo, tik gal kvapas lieka kuri laika specifinis. O as atradau vienos amerikieciu firmos AMWAY valiklius ir apskritai produkcija
Deja, jos PC nerasite, ja galima isigyt per platintojus, kuriu tikrai daug LT. Valikliu serija LOC yra gaminama didziaja dalim is naturaliu medziagu, kvapas lieka
o ir laikosi gaivuma ilgai, valo puikiai, tik pageidautina valyti reguliariai, nes isisenejusiems nesvarumams turbut tik chemija ir bepagelbeja. Dar vienas pliusas tas, kad produkcija koncentruota, jos ilgai uztenka ir apskritai gerai jauties prisidedamas prie gamtos issaugojimo

Pritariu tom, kas valo actu- naturalu ir tikrai gerai valo, tik gal kvapas lieka kuri laika specifinis. O as atradau vienos amerikieciu firmos AMWAY valiklius ir apskritai produkcija

Gal uztenka su tom reklamom, nes ne pirmoj temoj pastebiu
O del kabinos, tai man Cif valo, bet ne per geriausiai, o kaip vadinasi tas, kur TP perkat?

Turiu labai gerą priemonę, shower Shine, draugė grįždama iš DB parveža. Lietuvoje neieškojau, bet gal ir yra koks atitikmuo. Jo veikimo principas - neleidžia kalkėms nusėdus kauptis, po naudojimosi dušu - nupurškiu ir viskas, jokio valymo ar šveitimo. Prieš kitą naudojimąsi perlieti nupurkštas vietas vandeniu, o nusiprausus vėl nupurkšt. Priemonė tinginiams

QUOTE(DAISY @ 2006 11 06, 17:51)
Turiu labai gerą priemonę, shower Shine, draugė grįždama iš DB parveža. Lietuvoje neieškojau, bet gal ir yra koks atitikmuo. Jo veikimo principas - neleidžia kalkėms nusėdus kauptis, po naudojimosi dušu - nupurškiu ir viskas, jokio valymo ar šveitimo. Prieš kitą naudojimąsi perlieti nupurkštas vietas vandeniu, o nusiprausus vėl nupurkšt. Priemonė tinginiams 

imesk fotke

QUOTE(tigrik @ 2006 11 06, 18:40)
Gal uztenka su tom reklamom, nes ne pirmoj temoj pastebiu
O del kabinos, tai man Cif valo, bet ne per geriausiai, o kaip vadinasi tas, kur TP perkat?

na su tokiu poziuriu tada mes visos cia tik reklama uzsiimam

Turiu gera patarimą, kaip kuo ilgiau išlaikyti dušo kabiną švarią.
Paprasčiausiai nusipirkti gumą su koteliu, kuri skirta automobilių langu ar šiaip langų valymui, ir kiekvieną kart išsimaudžius vandenuką nuo dušo sienelių nubraukti. Vanduo ant dušo kabinos sienelių nenudžiūna, todėl nepalieka kalkės...
Pačiai pas kolegę teko bandyt....liuks...
Paprasčiausiai nusipirkti gumą su koteliu, kuri skirta automobilių langu ar šiaip langų valymui, ir kiekvieną kart išsimaudžius vandenuką nuo dušo sienelių nubraukti. Vanduo ant dušo kabinos sienelių nenudžiūna, todėl nepalieka kalkės...
Pačiai pas kolegę teko bandyt....liuks...

QUOTE(DAISY @ 2006 11 06, 17:51)

Kažką panašaus į tą priemonę tinginiams nusipirkau ir aš. Kol kas tik savaitę naudoju, bet viskas

QUOTE(happy @ 2006 11 06, 23:50)
Pirkau Thomas Philips, Dusche und bad vadinasi, OROclean gamintojas. Apie 10 kainuoja

noreciau patarimo, ar pas jus neatsirado pelesis tarp silikono ir duso padeklo? kastebejau juodus taskelius, karkur giliau silikone...nesuprantu kaip naikinti, jie viduj...apskritai, toks dalykas pirma karta, gal kas nors susidure?
negi niekam taip nera?
Speige, pelėsio silikone niekaip nepanaikinsi.
Visos priemonės yra laikinos. Reikia keisti patį silikoną. Senąjį nulupti ir uždėti naują. Mano senojoje vonioje irgi buvo ši problema - žiauriai pelydavo silikonas (keisdavau jį kasmet). Dabar kai darėm remontą, į vonios kambarį įstatėm ventiliatorių, kuris per kelias min. visą drėgmę ištraukia, ir taip problema išsisprendė.

QUOTE(ingries @ 2007 01 18, 14:39)
Speige, pelėsio silikone niekaip nepanaikinsi.
Visos priemonės yra laikinos. Reikia keisti patį silikoną. Senąjį nulupti ir uždėti naują. Mano senojoje vonioje irgi buvo ši problema - žiauriai pelydavo silikonas (keisdavau jį kasmet). Dabar kai darėm remontą, į vonios kambarį įstatėm ventiliatorių, kuris per kelias min. visą drėgmę ištraukia, ir taip problema išsisprendė. 

didelis dekui uz atsakyma