Įkraunama...
Įkraunama...

Dušo kabinos valymas

QUOTE(daluzenik @ 2008 09 10, 09:44)
Ravak Cleaner thumbup.gif
Nu tikrai viska puikiai nuvalo ir tikrai ne taip greit apkalkeja biggrin.gif

drinks_cheers.gif joo as pati niekaip neatsidziaugiu situo valikliu
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 09 10, 10:44)

Kokios čia firmos valiklis?Bandžiau su soda valyt,tai išsivalo neblogai,bet vistiek susigundžiau ir nusipirkau amway valiklį dušo kabinai.Pamišus aš truputį dėl valymo priemonių,man tik kuo įdomesnių prisipirkt doh.gif
Atsakyti
4u.gif mirksiukas.gif
QUOTE(Braškutė 74 @ 2008 11 15, 18:42)
Kokios čia firmos valiklis?Bandžiau su soda valyt,tai išsivalo neblogai,bet vistiek susigundžiau ir nusipirkau amway valiklį dušo kabinai.Pamišus aš truputį dėl valymo priemonių,man tik kuo įdomesnių prisipirkt doh.gif

na gera cia temele smile.gif 4u.gif as tuos plyteliu tarpus tai labai lengvai isvalau su zaliu ACE...bet mano vyro darbas murzinas...tuo labai pacios plyteles prijuosta...reikes jusu patarimais naudotis mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos moteros o as tai naudoju labai pigu buda nusiperku citrinos ruksti nusikalkinu su ja arbatini tuomet ta karsta vandeni supilu i purkstuka kur geles purskiu apipurskiu duso kabina nusausinu su mikropluosto sluoste ir viskas duso valymas man uztrunka 5min maximus net Mb pastebejo kai pirma karta taip padariau. tik i arbatini sudedu kokius 2pokiukus rugsteles wink.gif sekmes visom
Atsakyti
QUOTE(daluzenik @ 2008 09 10, 10:44)

o kur jo įsigyt? g.gif ar būna paprastose pardėse? ar tik kur specializuotose? nes va tik šviežiai pastatyta dušo kabina stovi, nesinori kad labai jau apsineštų....
Atsakyti
Noriu paklaust, o tai veidrodinei duso kabinai netinka iprastos valymo priemones dusams pvz. is Cif, Cilit ar Ravak? Ar reikia spec. veidrodziams? pasimeciau kazkaip, cia paskaicius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditta @ 2009 01 18, 13:09)
Noriu paklaust, o tai veidrodinei duso kabinai netinka iprastos valymo priemones dusams pvz. is Cif, Cilit ar Ravak? Ar reikia spec. veidrodziams? pasimeciau kazkaip, cia paskaicius smile.gif

Pas mane veidrodine duso kabina, tai valau su Ravak thumbup.gif . Reikia pirkt kur duso kabinoms parasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linaiva @ 2009 01 17, 18:41)
o kur jo įsigyt? g.gif ar būna paprastose pardėse? ar tik kur specializuotose? nes va tik šviežiai pastatyta dušo kabina stovi, nesinori kad labai jau apsineštų....

Senukuose yra
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 01 19, 08:28)
Senukuose yra

nu va, kad vakar kaip tik išvaikštinėjau senukus, bet nemačiau g.gif
Atsakyti
Pas mus stiklinės dušo kabinos sienelės padengtos kažkokia danga, ant kurios tipo kalkės nenusėda. Naudojamės apie 3 mėn., po kiekvieno maudymosi stengiamės bent jau nusausinti tą stiklą. Iš tiesų, kalkių apnašų nesimato. Bet tik viršuje. Apačioje ten, kur daugiau taškosi, patenka muilo stiklas jau šiek tiek apsinešęs. Instrukcijose visur perspėja, kad tos dangos negalima šveisti jokiais šveistukais ir naudoti rūgščių. Tai taip ir nedrįstu kokio valiklio išmėginti... Bet jau reikalas bręsta. Gal kuri pasidalins kokiu atradimu tokioje situacijoje.
O šiaip tai aš labai nepatikliai žiūriu į visokias chemijas namie, todėl dažniausiai naudoju actą, sodą, taip pat kai kuriuos Amway produktus (net nežinau, kaip vadinasi, bet tai baltas pienelis, kuriuo valau viską - ir stalviršius virtuvėje, ir visus kranus, santechniką, plastikines palanges ir net dėmes ant medinių grindų patrinu...)
Atsakyti
pribaigs mane ta duso kabina doh.gif jokie emvejai neima gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(matilda83 @ 2009 01 20, 22:07)
pribaigs mane ta duso kabina doh.gif jokie emvejai neima  gun_rifle.gif

o ko tu taip gun_bandana.gif
Atsakyti