Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(ewelina @ 2007 11 18, 16:11)
merginos o gal kuri zinot kokiu atsiliepimu apie rugpieniu kaima?

mes ten uzsisakem mirksiukas.gif thumbup.gif
kiek girdejau tai neblogi atsiliepimai,grazi aplinka. man patiko kad ten ne suolai prie stalo,o pintos kedes su atlosais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 20 lapkričio 2007 - 22:05
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 11 20, 23:04)
mes ten uzsisakem mirksiukas.gif  thumbup.gif
kiek girdejau tai neblogi atsiliepimai,grazi aplinka. man patiko kad ten ne suolai prie stalo,o pintos kedes su atlosais wub.gif

Mes taip pat uzsisakem Rugpieniu kaima thumbup.gif . Kiek su MB vazinejom po sodybas, tai atvaziave i Rugpieniu kaima iskart abu nusprendem, kiad vestuves norim svesti cia. Labai patiko aplinka bigsmile.gif
Norejau paklausti, o jus kedes kaip zadat puosti? As vis mastau ir niekaip nesumastau g.gif .
Atsakyti
pakeitem data is liepos 19 i rugpjucio 2,tevu draugai paskambino ir pasake kad atsilaisvino viena data rugpieniuose tai nuvaziavom paziureti ir ten labai patiko,labai grazu,o kadangi tevai finansuoja tai jiems ten labiau patiko , tai bendrai susede nusprendem ir pasirinkom rugpienius.
tik man labai gaila tokius pinigus moketi,kad nors tu zmoniu maziau butu, o dabar visa gauja
Atsakyti
QUOTE(luke @ 2007 11 21, 13:47)
Mes taip pat uzsisakem Rugpieniu kaima thumbup.gif . Kiek su MB vazinejom po sodybas, tai atvaziave i Rugpieniu kaima iskart abu nusprendem, kiad vestuves norim svesti cia. Labai patiko aplinka bigsmile.gif
Norejau paklausti, o jus kedes kaip zadat puosti? As vis mastau ir niekaip nesumastau g.gif .

QUOTE(ewelina @ 2007 11 21, 16:44)
pakeitem data is liepos 19 i rugpjucio 2,tevu draugai paskambino ir pasake kad atsilaisvino viena data rugpieniuose tai nuvaziavom paziureti ir ten labai patiko,labai grazu,o kadangi tevai finansuoja tai jiems ten labiau patiko , tai bendrai susede nusprendem ir pasirinkom rugpienius.
tik man labai gaila tokius pinigus moketi,kad nors tu zmoniu maziau butu, o dabar visa gauja

kiek zmoniu planuojate?
man ten laaabai patiko wub.gif aplinka super,bet dabar pradedu mastyti ar eis visus sutalpinti doh.gif
del kedziu papuosimo dar nezinau,gal turi kokiu ideju? beje kaip zadat uposti pacia sale,kokiom spalvom,kuom?ir ta arka kaip? g.gif
beje mergaites,ar jus pasiraset su jais kokia nors sutarti?ir kokia kaina jums sake zmogui? mes nepasirasem,tai dabar bijau kad kainu neuzkeltu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 21 lapkričio 2007 - 21:44
QUOTE(uItra @ 2007 11 19, 04:34)
Svarstancioms apie vestuviu sventima Neringoje, ir norincioms "karalisku" vesuviu noreciau rekomenduoti senovini laiva "Kogas". Bent man labai paliko ispudi ir bendra ideja ir virtuve  ax.gif
atskiru foto nepavyko ikelti, bet kazkiek ju galite paziureti cia

Taip pat norintiems teminiu vestuviu rekomeduoju pasidometi sodyba "Mexicana". Sodyba puosta lotynu amerikos motyvais. Ji yra kiek toliau pavaziavus uz naujosios "Triju mylimu" karcemos. "Mexicana" Neturetu buti labai brangi, nes siekia prisitraukti klienturos, nors ir neseniai atsidare  mirksiukas.gif

Gal galite tiksliau papasakot kaip reikia nuvažiuot iki naujos "Trys mylimos" karčemos? unsure.gif
Atsakyti
pas mus bus kazkur iki 70 zmoniu smile.gif apie puosimus tai kazkaip dar negalvojom,bet tikriausiai bus dideli balti drugeliai ir dar ten visokiu idomybiu.
plunksnyte irl, gal gali man atsiusti numeriuka fotografo?buciau labai dekinga smile.gif
iki tryju mylimu davaziuoti labai lengva, jaku ziede suki i kelia link kauno ir po kaire jau pavaziavusi matosi ju pastatas,berods reikia uzvaziuoti ant pirmo veduko
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2007 11 23, 19:49)
pas mus bus kazkur iki 70 zmoniu smile.gif apie puosimus tai kazkaip dar negalvojom,bet tikriausiai bus dideli balti drugeliai ir dar ten visokiu idomybiu.

pas mus irgi bus apie 60-70 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PostScriptum_: 23 lapkričio 2007 - 19:15
QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 07 16, 15:36)
Labas mergaites smile.gif
Gal ka zinote apie G. Mikutos sodyba Kartenoje (Kretingos raj.)???? Girdejau, kad ten visai gera vieta svesti vestuves. Ar tai tiesa???

lb grazu ten smile.gif
Atsakyti
Gaspadoje kt. metams 200Lt/zm. g.gif
Atsakyti
Tiek buvo maisto Čepo sodyboj mirksiukas.gif biggrin.gif
http://public.fotki....nspired/sodyba/

Atsakyti
QUOTE(Inspire @ 2007 12 04, 20:13)
Tiek buvo maisto Čepo sodyboj  mirksiukas.gif  biggrin.gif
http://public.fotki....nspired/sodyba/

Agluonėnai... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkdevil @ 2007 11 19, 15:38)
o kazin kokia kaina tame laive  g.gif

oi, manau geriau klausti paciu seimininku.
kontaktus rasit www.jovila.lt

siaip jie ne tik puotoms, bet ir pramoginius laivukus siulo - tarkim keliu valandu pasiplaukiojimui ax.gif
Atsakyti