Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(Salma00 @ 2008 03 12, 22:59)
Na kai buvau draugu vestuvese ten tai butent 35 zmones buvo, tai tikrai buvo tos vietos sokt, nes kazkaip tie stalai buvo taip sustumti idomiai, kad ir tos vietos pakankamai sokiams liko. Na nepanasu man ten i alubari, visai nieko restoranas rolleyes.gif Nes ir stalai buvo graziai dekoruoti, skanu buvo. Nu bet cia jau skonio reikalas  mirksiukas.gif

o kada drauges vestuves buvo?
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 03 12, 23:19)
o kada drauges vestuves buvo?

Vestuves buvo spalio pabaigoj
Atsakyti
Sveikos,
labai reikia pagalbos ir greitai. doh.gif
Gal kas zino kur butu galima svesti vestuves visai arti juros, kaip pavyzdziui api 50 - 100 metru nuo juros, na kad pro langus jura matytusi. Buciau labai dekinga uz suteikta informacija.
Atsakyti
sveikos busimosios nuotakos. musu vestuves birzelio 28 diena, svesime sodyboje silales rajone. tai Navardauskio sodyba. aplinka labai faina, o ir seimininkas tikrai liuks vyrukas. yra ir pirtis, kubilas, vietos nakvynei, aplink nera namu jokiu, tai niekas netrukdys, nesizvalgys
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2008 03 13, 12:08)
sveikos busimosios nuotakos. musu vestuves birzelio 28 diena, svesime sodyboje silales rajone. tai Navardauskio sodyba. aplinka labai faina, o ir seimininkas tikrai liuks vyrukas. yra ir pirtis, kubilas, vietos nakvynei, aplink nera namu jokiu, tai niekas netrukdys, nesizvalgys

Sveika, lauruciuxs! 4u.gif Radau truputi info apie Navardausko sodyba internete. Ar teisingai supratau kad ten daug zmoniu (apie 70) netilps? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prospera @ 2008 03 13, 14:14)
Sveika, lauruciuxs!  4u.gif Radau truputi info apie Navardausko sodyba internete. Ar teisingai supratau kad ten daug zmoniu (apie 70) netilps?  g.gif

na manau kad 70 zmoguciou tai tikrai netilps. nes kiek zinau tai miegojimui tilptu apie 35 zmoguciai. nors sventimo sale atskirame pastate, tai tikrai nemaza. dar gerai kad ten tiekiamas ir maistas, nereikia juo rupintis
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2008 03 13, 14:20)
na manau kad 70 zmoguciou tai tikrai netilps. nes kiek zinau tai miegojimui tilptu apie 35 zmoguciai. nors sventimo sale atskirame pastate, tai tikrai nemaza. dar gerai kad ten tiekiamas ir maistas, nereikia juo rupintis

Aciu uz atsakyma! 4u.gif Grazios jums sventes! thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos, cia tiek apie viska prisiskaiciau, tai gal kas zinot kokiu atsiliepimu apie kavine' DELFAI' vidmantuose , Kretingos raj. o tai jau basoka darosi, kaip ten tada blink.gif
Atsakyti
QUOTE(erkaaaa @ 2008 03 14, 01:04)
sveikos merginos, cia tiek apie viska prisiskaiciau, tai gal kas zinot kokiu atsiliepimu apie kavine' DELFAI' vidmantuose , Kretingos raj. o tai jau basoka darosi, kaip ten tada blink.gif

na aš tik esu buvusi ten tik papietaut pora kartų. Tai aplinka, viduje labai graži, lauke tai nieko gero. Bet ką noriu pasakyt, kad svarbiausia kai buvau pirmą kartą viskas buvo labai gerai ir aptarnavimas ir patiekalai, bet kai buvau antrą kartą tai doh.gif aptarnavimas baisus, 2 val. sedėjom ir laukėm patiekalų, kurie nebuvo labai gardūs, neskaitant kad pati ėjau atsinešt meniu ir gėrimų doh.gif žodžiu net nežinau, ką čia galvot, gal čia tik taip pataikėm blogą dieną atvažiuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergytes gal esat girdejusios atsiliepimu apie sodyba 'Zemsuoda' prie plunges? Buciau labai dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksnyte_irl @ 2008 03 14, 17:45)
Mergytes gal esat girdejusios atsiliepimu apie sodyba 'Zemsuoda' prie plunges? Buciau labai dekinga smile.gif

Mes pernai vaziavom apsiziuret, jau beveik sutare buvom, bet man nepatiko, kad jie ten pat ruosesi 2 ar net 3 vestuves kelti doh.gif Sake turi 2 sales ir dar jeigu bus norinciu lauke palapine trecioms vestuvems pastatys. Mane tai atgrase schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2008 02 13, 14:52)
Aš švenčiau praeitą vasarą Gudžiūnų sodyboje. Tai kaina buvo 120Lt žmogui, į kurią įėjo 1 karštas patiekalas (svečiai galėjo rinktis vištiena ar kiauliena) pirmą dieną, antrą dieną raugintų kopūstų sriuba su virtom bulvėm su lupenom ir kąstiniu ir 1 karštas patiekalas (galėjai pasirinkti prieš užsakant). Nakvynė svečiams (patalynė, dušas ir t.t.), alaus stalas, visos salotos, užkandžiai ant stalo. 1 skruzdėlynas ir truputį saldainių sausainių, gaiva. Reikėjo nusipirkti alkoholį, mineralinį, sultis, vaisius ir tortus. Kiek žinau dabar pabrango 160Lt žmogui ir 1500Lt už salės nuomą. Šiaip sodyba visiškam vienkiemyje, galima rėkaut, dainuot, leisti fejerverkus, nes artimiausia sodyba už kokių 2 km. mirksiukas.gif

Mes irgi ten sventem, atsiliepimai patys geriausi, tikrai rekomenduoju thumbup.gif (zmoniu telpa 40-70)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretchene: 16 kovo 2008 - 19:35