Įkraunama...
Įkraunama...

ISM

QUOTE(Frinja @ 2008 02 03, 20:58)
tikiu smile.gif aš kaip laukiu, kol baigsiu, tos nuostabios dienos. Nors nesunkiai man mokslai ėjos, bet kažkaip nusibodo. Ypač po erasmus man kažkaip ta lietuviško univero sistema labai nervina blush2.gif

iš mūsų kurso tai irgi jau kokia pusė bus iškritus, bet daugiausia nubyrėjo pačiam pirmam, tada mažiau antram, trečiam išvis beveik niekas, tik daug kas į vakarinį išėjo, nes darbus gerus rado ir pan.

oi...kaip pavydziu tau, kad mazai liko mokytis... blush2.gif
QUOTE(monikaz @ 2008 02 03, 21:04)
pas mus is 50 zmoniu mazdaug apie 22 liko... doh.gif, nors liko tie, kurie nori mokytis  thumbup.gif

oho unsure.gif na ir cia puse krito...

Isvados tokios, kad puse studentu vistiek, siaip ar taip, iskrenta... g.gif

Frinja,
kiek pas tave dabar?
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 02 03, 21:45)
Frinja,[/color] kiek pas tave dabar?

na sakyčiau irgi pusė liko. Šiaip tai matom kasdien mažą dalį nes daug kas dirba ir į mažai paskaitų vaikšto (įskaitant ir mane smile.gif ). Bet esmė, kad vakarinio grupė padidėja 4 kurse, nes daug dieninių pereina. Taip kad manau liko realiai kokie 2/5. Bet va dar prisideda tokie, kurie pereitais metais neapsigyne, vėlgi sunku pamatuot. Aš vis žiūrėjau, iš kur pas mus tiek naujų veidų, o pasirodo, kad čia pernai nepasigynę sugrįžo. Na žodžiu, tiksliai nusakyt mūsų skaičių dabar kiek komplikuotas dalykas smile.gif
Atsakyti
Vakar buvau studijų skyriuje, ta gavau, ko norėjau. assa.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 05 vasario 2008 - 17:25
QUOTE(Amiletta @ 2008 02 05, 18:24)
Vakar buvau studijų skyriuje, ta gavau, ko norėjau. assa.gif yahoo.gif

sveikinu smile.gif

girdėjau, nemažai kas keitėsi.
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2008 02 06, 13:04)
sveikinu smile.gif
girdėjau, nemažai kas keitėsi.

Taip, nes vėliau jau nebeleido pasikeisti. ax.gif Aš suspėjau, neveltui ryte važiavau. lotuliukas.gif
Ačiū. 4u.gif Labai patenkinta esu. bigsmile.gif
Atsakyti
Nezinau, kiek is jusu jau zino apie sita bloga, taciau idesiu linka:
ISM studento blogas
Atsakyti
QUOTE(Frinja @ 2008 02 22, 13:12)
Nezinau, kiek is jusu jau zino apie sita bloga, taciau idesiu linka:
ISM studento blogas

Nu ta nuotrauka su rankinukais tai thumbup.gif
Atsakyti
Vakar važiavau i Vilnių, i atvirų durų dieną tongue.gif iš tiesų labai patiko, teko pabendrauti ir su dėstytojais ir su studentais smile.gif gal atsiras ten studijuojančių nuo 2008-09? blush2.gif
Atsakyti
Zinau tiek,kad mielai ten pastudijuociau,jei tureciau pakankamai lesu.... smartass.gif
Siandien deja sias studijas turiu atideti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akmenukė: 11 kovo 2008 - 09:37
Visus labai jau gasdina tie pinigeliai, bet gi jei vidurkis pas tave gan aukstas tai ir nuolaida labai nemaza gali gauti (iki 75%) tongue.gif Tai taip iseina kad tik uz pirma semestra reikia sumoketi pilna suma, o jei ausktas vidurkis bus - tai sumazins, ar teisingai suprantu? Ar sunku ta nuolaida gauti, cia kreipiuosi i jau bestudijuojancias tenai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Buružėlia @ 2008 03 11, 18:37)
Visus labai jau gasdina tie pinigeliai, bet gi jei vidurkis pas tave gan aukstas tai ir nuolaida labai nemaza gali gauti (iki 75%) tongue.gif  Tai taip iseina kad tik uz pirma semestra reikia sumoketi pilna suma, o jei ausktas vidurkis bus - tai sumazins, ar teisingai suprantu? Ar sunku ta nuolaida gauti, cia kreipiuosi i jau bestudijuojancias tenai  mirksiukas.gif

Taip, supranti teisingai mirksiukas.gif Tik reikia gerokai knygeles grauzt, kad gaut nuolaida doh.gif Tu, kurie gauna nuolaidas, vidurkiai 9,10, dar 8 yra. Bet pati zinai, uz egza sunku toki pazymi gaut + visus darbus, kuriuos uzduota, reikia daryti perfect, o tai irgi sunkoka,nes praktiskai neatsitrauktum nuo knygu. Nebent pas zmogu gamtos duota gera galva ax.gif

Papasakokit man, kas bakalaurini rasot ax.gif Kaip sekasi?Kokios taisykles? Butu idomu suzinot apie 3-4 kurso dalykas, tvarka ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 29 kovo 2008 - 13:48
QUOTE(begike @ 2008 03 29, 14:46)
Taip, supranti teisingai  mirksiukas.gif  Tik reikia gerokai knygeles grauzt, kad gaut nuolaida  doh.gif  Tu, kurie gauna nuolaidas, vidurkiai 9,10, dar 8 yra. Bet pati zinai, uz egza sunku toki pazymi gaut + visus darbus, kuriuos uzduota, reikia daryti perfect, o tai  irgi sunkoka,nes praktiskai neatsitrauktum nuo knygu. Nebent pas zmogu gamtos duota gera galva  ax.gif

Papasakokit man, kas bakalaurini rasot  ax.gif  Kaip sekasi?Kokios taisykles? Butu idomu suzinot apie 3-4 kurso dalykas, tvarka  ax.gif  4u.gif

esu gavus gana dažnai nuolaidą ir niekad knygų negraužiau. tiesiog pasimokai, daugiausia iš to, kas auditorijoj dėstyta, dar šiaip įdomumui keletą dalykų iš tos temos pasiskaitai, permeti slaidus, pagridninius modelius ir be jokių knygų graužimo viską išlaikai. yra žmonių, kurie knygas skaito, bet iš esmės niekur to nereikia verslo studijose. ir erasmuse mačiau, kad visam pasauly taip, iš esmės jei pagauni sistemą, gali knygas tik perverst, agrindinius modelius suprast, visą esmę suvokt, dar kiek dalyku pasidomėt, ir bet kokį egzą išlaikysi (nebent dėstytojas grynai kalikiškus klausimus u-davinėtų, kas man 2kart pasitaikė). Perfect tikrai nėra knygagraužyba.

Bakalaurinis po truputį stumiasi į priekį, darom dabar tyrimą. mano nuomone, sunkiausia dali jau kone praeity (suprasti, ką tyrimėti, kaip ir pan.) dabar iš esmės tereik rezultatus susumuot, aprašyt ir pasiūlymus pateikt - kas išvis lengviausia.
Atsakyti