Įkraunama...
Įkraunama...

ISM

man sitas semestras sunkokas... prigrusta teorijos, kuria mintinai reikia kalt... doh.gif
greiciau jau baigtusi....
Atsakyti
QUOTE(monikaz @ 2008 04 12, 16:44)
man sitas semestras sunkokas... prigrusta teorijos, kuria mintinai reikia kalt... doh.gif
greiciau jau baigtusi....

O kelintam tu kurse? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 04 12, 17:47)
O kelintam tu kurse? smile.gif

I kurso II semestras... Suprantu, kad viskas priesaky ir tikrai bus sunkiau, bet sitas jau toooks neidomus, kad negaliu.... I semestras buvo simtus kartu idomesnis....
Atsakyti
Na, tikrai dar viskas prieš akis. smile.gif O aš taip laukiu pabaigos. karsta.gif
Atsakyti
Na kaip sekasi visoms?
Man jau skaičiuojasi paskutinės savaitės ISMe, beliko gynimas ir viskas. Daugiau nieko. bigsmile.gif Nesulaukiu ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras,ieskojau per paieskos sistema praktines informacijos apie ISM universiteta,taigi taip atsiduriau cia ir nusprendziau uzsiregistruot.
Noreciau visu pirma paklaust del stojimo.
Ar sunku istot i si universiteta? kokie mazdaug turetu but egzaminu rezultatai? Su kokiais istojote?
Esu abiturientas ir laikau 4 valstybinius brandos egzaminus. (lietuviu k,istorija,anglu k,fizika)
Greiciausiai jau atkreipet demesi,kad nelaikau matematikos egzamino. Matematikos nemegstu ir jau kelis metus jos nesimokau,tik pavartau uzrasus,turiu 7 metiniam. umn.gif Visi like dalykai neblogai sekesi mokykloj. Turiu ivairiausiu ideju del studiju,paskutiniu metu pradejau dometis ISM studijomis,girdejau daug geru atsiliepimu apie diploma,apei jo pripazinima pasaulyje. Kaip supratau,kad istoti butina laikyt matematikos egzamina. Bet atkreipiau demesi i uzrasa po konkursiniu dalyku lentele "* Jei brandos egzaminas nelaikytas, vietoje brandos egzamino pažymio imamas metinis mokomojo dalyko įvertinimas, kuris dauginamas ne iš brandos egzamino, o iš metinio
pažymio svertinio koeficiento.
Supratau,kad imanoma istot ir be matematikos egzamino? Ar yra realiu sansu su tokiu pazymiu (7) ir neblogais kitu egzaminu rezultatais istoti? Domina ekonomika ir politika arba ekonomika. Ir dar man idomu ar daug matematikos ten? Pastebejau studiju programoje "Matematine analize","diskrecioji matematika" ir pasiurpau.Kas tai yra? Nes jei ten bus rimta matematika tad susikirsiu ir greitai isleksiu. Tikiuosi sulaukti atsakymu. smile.gif
Atsakyti
Galima įstoti tikrai be laikyto egzamino ir pan. Bet ar verta, jei matematikos taip nemėgsti ir ji nesiseka? Pirmas - antras kursas yra su matematiniais dalykais, jie tikrai nelengvi, daug kas neišlaikę iškrenta. Priimami kone visi norintys, bet jau pirmam kurse pusė nubyra, didelė dalis dėl matematikos ir anglų k.
Nemanau, kad nelaikant matematikos egzamino verta apskritai stoti - tiesiog gerai pagalvok, ar norėsi papildomai jos mokytis (be to, AUKŠTOSIOS matematikos, kuri dar sudėtingesnė).
O jau ypač ekonomika - tai yra vien matematiniai dalykai, tokie kaip makro ir mikro ekonomika, finansų valdymas, apskaita, tarptautiniai finansai. Mažai dalykų kur išvis matematikos nebūtų (jei vadyboje jų dar yra pakankamai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Schroedingers Cat: 30 gegužės 2008 - 09:48
QUOTE(Blitzkrieg @ 2008 05 30, 02:09)
Labas vakaras,ieskojau per paieskos sistema praktines informacijos apie ISM universiteta

Aš laikiau matematikos mokyklinį egzaminą (7). Įstojau. Jau esu be penkių minučių ketvirtakursė. smile.gif
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2008 05 30, 10:47)
Galima įstoti tikrai be laikyto egzamino ir pan. Bet ar verta

Aišku verta, jeigu tiktai nori. Na, vieni dalykai ISM'e labiau mėgiami, kiti mažiau, bet tvarkingai visus išlaikau, ir nereikia jokių korepeticijų ar kažko pan. ax.gif Viskas savom jėgom. smile.gif

Taigi sėkmės visiems. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 30 gegužės 2008 - 09:55
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 30, 10:54)
Aš laikiau matematikos mokyklinį egzaminą (7). Įstojau. Jau esu be penkių minučių ketvirtakursė. smile.gif

Aišku verta, jeigu tiktai nori. Na, vieni dalykai ISM'e labiau mėgiami, kiti mažiau, bet tvarkingai visus išlaikau, ir nereikia jokių korepeticijų ar kažko pan. ax.gif Viskas savom jėgom. smile.gif

Taigi sėkmės visiems. 4u.gif

Va tas "nori" man ir pasirodė abejotina. Juk nori žmogus į ekonomiką, kas yra kone vien matematika ir kur reikia matematinio mąstymo. Aš irgi vieną iš egzų tik mokyklinį laikiau ir viskas ok, dar labiau pasispaust ir pakonkuruot privertė. taigi, jei yra motyvacija ir noras, tai puiku. Bet jei ta matematika per gerklę lenda, tai bent vadybą, ne ekonomiką siūlau rinktis 4u.gif
Atsakyti
Gerai pasakei. smile.gif Kaip tau Bakalaurinis? Kada atsiskaitinėji?

Aš vat kurpiu mintį nueit pasiklausyt. ax.gif Visgi kitais metais tas pats laukia. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 30 gegužės 2008 - 16:09
QUOTE(Amiletta @ 2008 05 30, 17:09)
Gerai pasakei. smile.gif Kaip tau Bakalaurinis? Kada atsiskaitinėji?

Aš vat kurpiu mintį nueit pasiklausyt. ax.gif Visgi kitais metais tas pats laukia. g.gif

jau šio pirmadienio ryte gynimas (antra iš viso kurso ginuos) biggrin.gif gali ateit pasiklausyt ir klausimų užduot biggrin.gif

Jau kaip laukiu, planuojam ir pabaigtuvių vakarą. Jausmas nerealus. pernai taip baisu visas šitas atrodė, o dabar kažkaip daugiau pasitikėjimo savim. Nors geriau po gynimo kalbėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Uj, kaip pavydžiu. ax.gif Sėkmės Tau!
Atsakyti