Įkraunama...
Įkraunama...

ISM

Susitvarkysit. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 12 07, 18:09)
Susitvarkysit. irnesakyk.gif

Tikiuosi biggrin.gif Jau beveik puse kelio nuejau, tai ka jau cia bedarysi biggrin.gif

O gal gali truputi apie praktika papasakot? blush2.gif Baisiai idomu.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikos iš anksto atsiprašau už spam'ą.
Bet gal galėtumėt padėti.

http://www.apklausa.....php?form=17539

Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 12 07, 18:17)
O gal gali truputi apie praktika papasakot?  blush2.gif  Baisiai idomu..  blush2.gif
O kas tave domina?
Mums reikia dirbti nuo vasario 9 dienos apie mėnesiuką. Jeigu tau įdomu visas grafikiukas, tai jį gali parsisiųsti iš intraneto. Spausk ant Dokumentai reglamentuojantys... ir ten beveik apačioj BBD gaynimo ir praktikos grafikas, ar kažkas panašaus. Ir galėsi pažiūrėti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2008 12 07, 18:36)
O kas tave domina?
Mums reikia dirbti nuo vasario 9 dienos apie mėnesiuką. Jeigu tau įdomu visas grafikiukas, tai jį gali parsisiųsti iš intraneto. Spausk ant Dokumentai reglamentuojantys... ir ten beveik apačioj BBD gaynimo ir praktikos grafikas, ar kažkas panašaus. Ir galėsi pažiūrėti. smile.gif

oo bigsmile.gif idomu, aciu, paziuresiu bigsmile.gif Kazkodel maniau, kad visa paskutini semestra reikia dirbti ir rasyti bakalaurini blush2.gif
Atsakyti
Nėr už ką. smile.gif Įdomu kaip man eis suderinti darbą su mokslais. unsure.gif
Aš jau nuo vasaros dirbu, tai atsiprašau iš darbo tik į Maiko paskaitas (kuriose lankomumas būtinas). g.gif Na, kaip nors gal. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 07 gruodžio 2008 - 17:45
QUOTE(Fugala @ 2008 12 07, 18:23)
Sveikos iš anksto atsiprašau už spam'ą.
Bet gal galėtumėt padėti.

http://www.apklausa.....php?form=17539

Dėkui.

uzpildziau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amiletta @ 2008 12 07, 18:44)
Nėr už ką. smile.gif Įdomu kaip man eis suderinti darbą su mokslais. unsure.gif
Aš jau nuo vasaros dirbu, tai atsiprašau iš darbo tik į Maiko paskaitas (kuriose lankomumas būtinas). g.gif Na, kaip nors gal. smile.gif

O ka tas Maikas desto? unsure.gif Tu ketvirtame kurse, taip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 12 07, 18:47)
uzpildziau  mirksiukas.gif

O ka tas Maikas desto?  unsure.gif Tu ketvirtame kurse, taip?  unsure.gif
Ir aš užpildžiau. 4u.gif

Dabar Maikas mums dėsto Verslo etiką. Anksčiau, antrame kurse, jis dėstė mums kartu su Lapinsku (Marketingą). smile.gif Jums jis nedėstė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 07 gruodžio 2008 - 17:50
QUOTE(Amiletta @ 2008 12 07, 18:50)
Ir aš užpildžiau. 4u.gif

Dabar Maikas mums dėsto Verslo etiką. Anksčiau, antrame kurse, jis dėstė mums kartu su Lapinsku (Marketingą). smile.gif Jums jis nedėstė?

Nea unsure.gif O verslo etika privalomas dalykas? g.gif Man rodos pasirenkamasis g.gif O marketinga, tai Rinkodaros principai? blush2.gif Dabar taip vadina biggrin.gif
Maikas Hiutenberg? ar kazkaip panasiai.. blush2.gif
Atsakyti
rinkodaros principus II kurse, I semestre dabar Gaizutis desto - bet gal veliau as apie ji papasakosiu. Kaip ir apie ta moteri, kuri personalo valdyma desto... Pradzioj noriu issilaikyt egzus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2008 12 07, 18:56)
rinkodaros principus II kurse, I semestre dabar Gaizutis desto - bet gal veliau as apie ji papasakosiu. Kaip ir apie ta moteri, kuri personalo valdyma desto... Pradzioj noriu issilaikyt egzus biggrin.gif

Gaizucio nesu girdejus schmoll.gif Nes jis ko gero vakariniam desto g.gif
Atsakyti
taip vakariniams jis desto dabar. Gal ir gerai, kad negirdejai! biggrin.gif
Atsakyti