Įkraunama...
Įkraunama...

ISM

Sveikos. 4u.gif
Norėjau paklausti, dal kas pažįsta/mokosi/ginasi pas Vidą Škudienę. ax.gif

Pas mus dabar praktikos įkarštis. smile.gif Ataskaitos atiduotos, dabar tik reikia jas apsiginti ir kolegos darbų recenziją paruošt. doh.gif
QUOTE(Chippie @ 2009 02 25, 22:18)
kad ir kaip bebutu, bet visiems Lietuvos univerams truksta vieno dalyko : praktisko poziurio i destoma dalyka. Jus man paaiskinkite kokio velio ekonomika studijuojantis zmogus turi mokytis filosofijos doh.gif  arba mastyt ar zirafa gali buti po stalu, ant stalo, o gal uzduru...  nesakau, kad tai yra nereikalingi dalykai, bet vietoj ju butu galima destyt ir labaiu su ekonomika susijsius dalykus
Plečia akiratį. laugh.gif
Atsakyti
bet cia gal ne Lietuvos univerams to truksta, o sudarytiems bakalauro modeliams, kuriuose reikalavimas yra iseiti tam tikra kieki bendru universitetiniu dalyku, kitaip negausit visu kreditu skaiciaus. O Lietuvos univerai cia ne prie ko - yra bendra sistema, kaip tie moduliai sudaromi ir tiek...
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 02 25, 22:18)
kad ir kaip bebutu, bet visiems Lietuvos univerams truksta vieno dalyko : praktisko poziurio i destoma dalyka. Jus man paaiskinkite kokio velio ekonomika studijuojantis zmogus turi mokytis filosofijos doh.gif  arba mastyt ar zirafa gali buti po stalu, ant stalo, o gal uzduru...  nesakau, kad tai yra nereikalingi dalykai, bet vietoj ju butu galima destyt ir labaiu su ekonomika susijsius dalykus

o as manau, kad tokie dalykai labai pravercia. Save pagaunu, kai juos panaudoju. Tiesiog ta logika, filosofija reikalinga mastymo lavinimui, ivairios izvalgoms, kad protas visaip dirbtu, o ne viena linkme, tik iskaltomis formulemis vadovautusi.
O pvz. logika pravercia dirbant, matai kada zmogus pats sau priestarauja, kada meluoja.
Beto, tam ir yra aukstasis issilavinimas, kad zmogus butu bet kiek ispruses visose srityse.
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2009 02 26, 08:08)
Pas mus dabar praktikos įkarštis. smile.gif Ataskaitos atiduotos, dabar tik reikia jas apsiginti ir kolegos darbų recenziją paruošt. doh.gif

man irgi doh.gif kad dar suprasciau, kaip ta recenzija rasyt... nesugalvoju klausimu niekaip biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2009 02 25, 23:18)
Jus man paaiskinkite kokio velio ekonomika studijuojantis zmogus turi mokytis filosofijos doh.gif 

nu tam ir yra universitetas... visapusiska issilavinima suteikia tongue.gif priesingu atveju, jau kolegija butu...nebuvo atveju, kad kam nors tos papildomos zinios pamaisytu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 26 vasario 2009 - 15:21
QUOTE(blackkiss @ 2009 02 26, 15:19)
man irgi doh.gif  kad dar suprasciau, kaip ta recenzija rasyt... nesugalvoju klausimu niekaip biggrin.gif
O, likimo draugė. blush2.gif Kas tavo darbo vadovas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2009 02 27, 09:21)
O, likimo draugė. blush2.gif Kas tavo darbo vadovas? g.gif

bakalauro darbo Maciulis, praktikos analizes Auruskeviciene. o tavo? smile.gif ech baisu, del to bakalauro unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 27 vasario 2009 - 18:38
QUOTE(blackkiss @ 2009 02 27, 18:34)
bakalauro darbo Maciulis, praktikos analizes Auruskeviciene. o tavo? smile.gif  ech baisu, del to bakalauro unsure.gif
O tu ekonomiką ar vadybą studijuoji? g.gif
Mano vadovė Vida Škudienė. smile.gif
Atsakyti
net negirdejau tokios tongue.gif as ekonomika smile.gif o pradejai rasyt jau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 28 vasario 2009 - 17:14
QUOTE(blackkiss @ 2009 02 28, 17:12)
net negirdejau tokios tongue.gif as ekonomika smile.gif o pradejai rasyt jau?
Aš irgi ją pirmą kartą pamačiau per konsultaciją. smile.gif Rašyt da rnepradėjau, noriu pirma praktikos ataskaitą apsiginti, ir recenziją parašyti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2009 03 01, 13:38)
Rašyt da rnepradėjau, noriu pirma praktikos ataskaitą apsiginti, ir recenziją parašyti. blush2.gif

kada giniesi? smile.gif pas mus 5dni jau kai kurie gynesi... buvo ir neapsigynusiu...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2009 03 01, 17:41)
kada giniesi? smile.gif  pas mus 5dni jau kai kurie gynesi... buvo ir neapsigynusiu...
Rimtai? blink.gif
*****... Aš kovo 9. Dar turiu laiko. g.gif O kaip ten, labai klausinėja? unsure.gif Daug neapsigynė?
Atsakyti
QUOTE(Amiletta @ 2009 03 01, 19:11)
Rimtai? blink.gif
*****... Aš kovo 9. Dar turiu laiko. g.gif O kaip ten, labai klausinėja? unsure.gif Daug neapsigynė?

nu lyg nedaug neapsigyne kolkas unsure.gif as va ryt ginuos...visai rami buvau, dabar kazko nebelabai biggrin.gif o tavo irgi auruskeviciene praktikos vadove? jei taip, tai svarbu i laika sutilpk - sake 5minutes ir nutraukia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 01 kovo 2009 - 18:39