Pridedu ir as Heath Ledger...
Kvaila mirtis.

Bet man pikciausia, kad dabar visi pradejo ji vadint narkomanu... Juk jis kaip tik pasidare visiskas abstinentas del savo dukters, nujauciu, kad norejo vel grizti i seima...

Ir stai toks likimo pokstas... Atimtas tooks zmogus, kad man ziauriai gaila, nors asmeniskai, zinoma, neteko pazint. Su savo nuostabia sypsena, charizmatiska asmenybe ir pribloskiancia vaidyba jis tikrai buvo uzemes didele kertele mano sirdy.. Kai suzinojau, sedejau kokiu 15 min soke.. Galvojau, kad cia gandai, kas nors nusisneka ir pan... Bet ne - kai pradeda zmogus stotis ant koju, nusprendzia ko jam gyvenime tikrai reikia ir ko jis nori, ima taip ir atsitinka..
Labai laukiau jo naujo filmo "Tamsos riteris", bet po sio ivykio net nezinau ar pavyks man paziureti ji. Zinoma jis iseis tik liepa, bus laiko susitaikyti su netektimi, bet... nesuprantu, kodel dingsta tokie talentai... Nors kaip ten is tikruju buvo, zino tik pats Heath... Faktas, kad perdozavo, skaiciau, kad nuo 6 skirtingu vaistu.. gali but ir tycia, bet labai labai nesinori tuo tiket
R.I.P., Heath..