Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

Cia jau is mano zodyno:

Zuvedros-ėdalai
Masina-pordas(tada dar forda turejom)
pusbroliai, puseseres-tuškinai

O siaip visoookiu nesamoniu prikalbejus esu, tik dabar neatsimenu ka mama dar pasakojo g.gif
Atsakyti
vaikstom su kaimynes mergaite(as visad pasiimdavau ja pasivaiksciot-mano uzaugintas vaikas tongue.gif ) buvo ziema,o mes gyveman pasilaiciuose,tai netoliese buvo tokie prudai ir siaip gamta, tai apbegdavo kikskiu ir kitokiu zvereliu vos ne pas mus i kiema.
taigi,viena ziemos diena buvo atlekusios kurapkos palesti,o kaimynes mergaite(6metai) ir sako- Ziurek, kokie nusipeneje zvirbiai!
Atsakyti
Mano 1 metų ir 2 mėn dukrytė mane vadina kaip ir priklauso: mama, o tėtį: mama-tiatia smile.gif
Atsakyti
-Kas atsitiks jei katinėlis netyčia įkris į rūsį?
- Neįkris.
-Mes jam padėtumėm netyčia įkrist... rolleyes.gif
Atsakyti
čia vienas bairis iš tų laikų, kai mano mama buvo maža:
Na ją mano senelis(jos tėtis) vedasi iš darželio namo ir tėvelis sako užsukim čia pas mano draugą, ko nors atsigersim. Eina jau namo o tėvas tariasi su dukra sako ensakyk mamytei, kad mes čia su draugu truputį atsigėrėm aš tau nupirksiu dviratuką.
Pareina namo o dukra mamai:
-Mama, tėvelis negėrė, ten tik kitas dėdė gėrė!- ir atsisuka į tėvelį,- Tėveli, nupirksi man dviratuką?smile.gif

Dar vieną atsiminiau, kai mano broliui buvo kokie 4 metai einam mes prekybos centre ir kelios merginos su mini sijonais stovi, o mano bratka su ranka per kojas taip ramiai perbraukė ir toliau keliauja blush2.gif kokia gėda buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aushrele: 31 liepos 2005 - 00:36
mano brolio, vaikysteje paklaustas kuo bus atsakydavo -RUSU biggrin.gif (cia jam greiciausiai su kareiviais asocijavosi)
Atsakyti
Tecio sesuo (tuomet buvo kokiu 7 metu) nusiciaudejo, jos mama (mano mociute) sako:"i sveikata", tecio sesuo i tai atreze:"ne tavo sveikata, ne tu rupinkis!" blink.gif
Atsakyti
Situacija vadinasi - moteriskas solidarumas smile.gif
Ziurejom mes su dukryte ( 11 men. ) pro langa... eina vyriskis. Ramune paziurejo ir sako - deda, gerai, ziurim toliau - vos paeina sena bobute, su lazdele, su skarele, nu jau visai senute sad.gif Dukra ziurejo, ziurejo, galvojo, galu gale nusisipsojo ir apsisprende - LIALIA biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif 4 metukui Gustei senelis nupirko šaldytų vaisių sulčių ledų, o ši atbėga prie močiutės ir giriasi: "Žiūrėk, kokių vaisingų ledų man senelis nupirko" thumbup.gif

Sode pamačiau, kad maniškė užmynė ant varlės, aš, aišku, ją apibariau, o ji liūdnai tepasakė: "Mamyte, aš tik dirbtinai užmigdžiau varlytę" wub.gif

Vieną kartą labai apsinuodijau trešnėmis. Senelis klausia dukrytės kas man nutiko, o ši atsako: "Krasavica vyšnių prisivalgė"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EDITI: 04 rugpjūčio 2005 - 16:00
Tėtis laisto su Bernarda (2,5 m.) darže daržoves:
- Dabar palaistysim bulves, dabar salotas, dabar pomidorus...
- Tėveli, o kur padažas? biggrin.gif

Abudu daro valgyti ir mala mėsmale kepenis. Bernardai kepenys dar nematytas daiktas. Ji žiūri atsargiai ir nedrįsta paliesti.
- Nebijok, paliesk,- ragina ją tėtis, - neįkąs.
Bernarda susimąsčiusi kurį laiką tyli ir toliau kepenis apžiūrinėja.
- Tėveli, o kur kepenų burna? biggrin.gif
Atsakyti
Klausiu vaiko :koks tavo vardas? - atsako - Augustinas.
O kokia tavo pavarde? - tetis blink.gif
Atsakyti
4 metu berniukas atbega nusimines ir sako: "Negaliu rasti lempinio piestuko"
elektrines spalvos biggrin.gif
Atsakyti