Įkraunama...
Įkraunama...

Šneka vaikai - anekdotinės situacijos

QUOTE(davusi viltį @ 2007 08 30, 13:41)
topinė šešiamečio frazė: Kaip gera buvo mamos pilve - niekas smegenų nekniso  bigsmile.gif

Nu čia tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mažylė šendien išvertė brolio kelnaičių stalčių užsidėjo vienas kelnaites ant galvos kaip kepurę ir atsistojus dainuoja aiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiaiiiiiiaiaiaiaiai
Atsakyti
Sunus darzelyje perejo is Boruzeliu grupes i Zuvyciu. As jam sakau:
-Tu dabar busi zuviukas, nebe Boruziukas rolleyes.gif
O jis ziuri itartinai i mane ir:
- Nea, as Azuolis unsure.gif
P.s.: jo vardas Azuolas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 05 rugsėjo 2007 - 13:44
Topas siemet buvo Palangoje. Gulim prie juros o mano sunus sako:
-Mama einu i kita kranta?
- Sakau kur i kita kranta aplinkui visur jura.
O pasirodo is karto prie kranto gilu o toliau sekluma. Tai jis ir sako einu i kita kranta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ginte @ 2003 10 29, 19:20)
Mano Vilte (4m.) pas mociute ziuri "senaja animacija". Ir pasitaike, kad kaip tik buvo krepsinio varzybos, vadinasi, filmuku nerode. Atvaziuoju pasiimti dukrytes, mociute man ir sako:filmuku nerode, nes krepsi ziurejom. Vaziuojam su Vilte namo, ji kad susuks:maisas, maisas buvo. Koks maisas?-klausiu. Ji man aiskina:maisas buvo, todel filmuku ir nerode(mociute juk sake krepsys, o vaikui koks skirtumas  tarp krepsio ir maiso ;D)

QUOTE(ringa @ 2003 10 29, 20:05)
Sūnelis klausia: "Ar gyvuliukai ryte keliasi tada, kai višta suskamba?"  ;D

QUOTE(Čili @ 2007 01 04, 16:04)
vieno mūsų bendradarbio mergytė (tada buvo 2m.su trupučiu) labai keikiasi (auga kaime, visko prisiklauso..) . Sako vežė ją skiepyti į miestą, įdūrė adatą gydytoja, o mergytė: "nu tu bl*t kaip sopa!" biggrin.gif

Ta pati herojė sėdi eilėj prie gydytojos kabineto. Vienas vaikas smarkiai kosėja. Ji prieina, žiūrėdama į akis sako rimtai: "tai kosai?" Tas vaikas neatsako... Mergytė vaikšto ratais aplink, vėl prieina ir neiškentus sako: "tai bl*t sakau kosai?" biggrin.gif

QUOTE(Ania @ 2007 08 30, 10:18)
Šiandien iš rito sakau vyresnėliui:
- Matai kaip gerai pamėgojai, o nenorėjai vakar gultis. Dabar kaip užaugai, žiurėk kokios kojos ilgos, vos telpa po antklode.
O jis man atšauna doh.gif :
- Aha, (patenkintas) o tavo papai kokie dideli užaugo, gali megztukas suplišt blush2.gif ... visada reikia gerai išsimiegot. lotuliukas.gif

Nu jau seniai taip nesijuokiau asaros byrejo topai vyras su uosviene galvojo kad pasimaise thumbup.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
-Mama, as sudas bigsmile.gif
-Nea, tu Azuolas blink.gif
-Mama, as Azuolas Sudas tongue.gif
doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Vaziuojam su Benu 3m. i darzeli, jis praso:
-Mama išgarsink tą radiją, aš dar miego noriu.

Kitas.
-Vaikuti, ir ka gi tu cia sugalvojai?-klausiu pamaciusi kaip visa tūbelė kremo isterliota ant zaislinio motociklo.
-Kiek kartu sakiau, as ne vaikutis, o berniukas.
-O kam tu tą kremą isterliojai?
O tu potato paklausk.(potatas- motociklas)
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2007 07 30, 10:55)
maniškė čeburekus vadina "burėkais" biggrin.gif dėl tos pačios priežasties - "čia burekai" biggrin.gif

Vienas pirmokėlis taip vargo su J raide niekaip nesuprasdavo, kodel reikia skaityti JONAS, o ne JOTONAS. Raidė tai JOT, ojūs pamėginkit ja kaip kitaip ištarti,pvz. su K ar M tai viskas aisku.
Atsakyti
QUOTE(Miglota @ 2007 05 14, 17:44)
MB mama pasakojo...
sedi jie baznycioj.. tylu... tada MB atsistoja (6-7 metų) ir sako:
-kas cia smirda? Mama, tu pabezdejai?

nebuvo labai saldu mamai tada  lotuliukas.gif

Kai pratinau savo maziu nuo pampersu tai vos jam pabezdėjus klausdavau ar nori kaku, arba paziurėdavau ar nieko nepadarė. Karta jis isgirdo tėti gadinant ora ir pradejo maut kelnes sakydamas:
-Dabal palodyk al nieko neplidilbai, na, na sakau palodyk.
Atsakyti
QUOTE(Ania @ 2007 08 30, 12:18)
Šiandien iš rito sakau vyresnėliui:
- Matai kaip gerai pamėgojai, o nenorėjai vakar gultis. Dabar kaip užaugai, žiurėk kokios kojos ilgos, vos telpa po antklode.
O jis man atšauna doh.gif :
- Aha, (patenkintas) o tavo papai kokie dideli užaugo, gali megztukas suplišt blush2.gif ... visada reikia gerai išsimiegot. lotuliukas.gif

QUOTE(davusi viltį @ 2007 08 30, 12:41)
topinė šešiamečio frazė: Kaip gera buvo mamos pilve - niekas smegenų nekniso  bigsmile.gif

QUOTE(jurgita... @ 2007 11 03, 23:56)
Kai pratinau savo maziu nuo pampersu tai vos jam pabezdėjus klausdavau ar nori kaku, arba paziurėdavau ar nieko nepadarė. Karta jis isgirdo tėti gadinant ora ir pradejo maut kelnes sakydamas:
-Dabal palodyk al nieko neplidilbai, na, na sakau palodyk.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kaip laukiu kada manasis pradet sneket wub.gif
Atsakyti
Mano vaikas valgo mėsą su makaronais. valgo valgo ir sako: mamyte,aš jau nebenoriu,man burna apsalo... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

arba valau jam dupcytę o jis man sako: valyk gražiai,nekišk man piršto... lotuliukas.gif blush2.gif

klausia menęs:kas čia?(rodo į krūtinę man). sakau -bliuskutė. o jis: o vidui kas? doh.gif lotuliukas.gif

laukuose ganosi karvė ir arklys. jis klausia kuri karvė,o kur arklys? sakau karvė,tai ta kuri su ragais. o vaikas sako: vargšelė... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka:) @ 2007 11 04, 10:03)
klausia menęs:kas čia?(rodo į krūtinę man). sakau -bliuskutė. o jis: o vidui kas? doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Su savo penkiameciu atvaziavome is Rokiškio į Vilnių. Kopiame kalnu į Grdimino pilį. vaikas klausia, kas buvo Gediminas.Atsakau,ksd kunigaikštis. jis toliau kamantinėja:
-Ką darė kunigaikščiai?
- Valdė šalį, -atsakau.
-Kaip Adamkus dabar, - pasitkslina vaikas.
Užlipam į kalną, o pilis dar uždaryta. Aš jam siūlau ateiti vėliau, o jis su visu vaikišku liūdesiu sako:
- Nu, mamyte, bet kaip ilgai tas Adamkus miega.... biggrin.gif
Atsakyti