QUOTE(ginte @ 2003 10 29, 19:20)
Mano Vilte (4m.) pas mociute ziuri "senaja animacija". Ir pasitaike, kad kaip tik buvo krepsinio varzybos, vadinasi, filmuku nerode. Atvaziuoju pasiimti dukrytes, mociute man ir sako:filmuku nerode, nes krepsi ziurejom. Vaziuojam su Vilte namo, ji kad susuks:maisas, maisas buvo. Koks maisas?-klausiu. Ji man aiskina:maisas buvo, todel filmuku ir nerode(mociute juk sake krepsys, o vaikui koks skirtumas tarp krepsio ir maiso ;D)
QUOTE(ringa @ 2003 10 29, 20:05)
Sūnelis klausia: "Ar gyvuliukai ryte keliasi tada, kai višta suskamba?" ;D
QUOTE(Čili @ 2007 01 04, 16:04)
vieno mūsų bendradarbio mergytė (tada buvo 2m.su trupučiu) labai keikiasi (auga kaime, visko prisiklauso..) . Sako vežė ją skiepyti į miestą, įdūrė adatą gydytoja, o mergytė: "nu tu bl*t kaip sopa!"
Ta pati herojė sėdi eilėj prie gydytojos kabineto. Vienas vaikas smarkiai kosėja. Ji prieina, žiūrėdama į akis sako rimtai: "tai kosai?" Tas vaikas neatsako... Mergytė vaikšto ratais aplink, vėl prieina ir neiškentus sako: "tai bl*t sakau kosai?"
QUOTE(Ania @ 2007 08 30, 10:18)
Šiandien iš rito sakau vyresnėliui:
- Matai kaip gerai pamėgojai, o nenorėjai vakar gultis. Dabar kaip užaugai, žiurėk kokios kojos ilgos, vos telpa po antklode.
O jis man atšauna

:
- Aha, (patenkintas) o tavo papai kokie dideli užaugo, gali megztukas suplišt

... visada reikia gerai išsimiegot.
Nu jau seniai taip nesijuokiau asaros byrejo topai vyras su uosviene galvojo kad pasimaise