Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

anksciau turejau sarpeju tai miegodavo jis savo guolyje,o dabar turiu maza kalyte tai ji labai megsta miegoti mano lovoje su manimi(nakti),diena jei lova buna nepaklota tai guli irgi mano lovoje nes jai ant patalu minkstai patynka,o labiausiai tai ant pagalves(kur as veleu turiu galva det),jei lova buna paklota tai anksceu miegodavo(dienom) pintam krepsely su pagalve,o dabar padejau sarpejaus dideli guoli aji ir kad minksceu princesei butu imeciau jos pagalvele kur krepsi budavo... na tai kai nera kur daugiau minkstai pamiegot tai nenorom nueina i savo vieta... bet pirma vieta jai vistiek mano lova,jei nera patalu tai bent jau ant drabuziu tada atsigula jei buna padeta.. smile.gif
Atsakyti
Nakty po kaldra pas mane smile.gif
user posted image
is miegu prikelta;)
user posted image
user posted image
krepselyje savo;P
user posted image
o stai cia poniskai,dideliame guolyje smile.gif
user posted image
user posted image

mano fotomodelis blush2.gif biggrin.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mano vokieciu aviganis (43 kg) ir miega griezta tik ant zemes prie lovos mano vyro puseje. Ant baldu jam buvo grieztai draudziama lipti nuo pat sunycio. Todel dabar jis ir nesiverzia i lova. Ir aplamai, kas gali isivaizduoti 43 kg drimba ir dar kuris seriasi patalyneje. Nesu pedante, bet as miegu ne su suniu, o su vyru.Pas mus nuosavas namas, tai dar ir po lauka palakstes suo nera toks sterilus kaip butinis, tai kiekviena vakara tikrai as jo neprausiu biggrin.gif
Atsakyti
Kai buvo sunyte maza,labai cypdavo pasilikus viena,todel miegodavo miegamajame palei lova arba pries keiciant patalyne kartais leisdavom lovoj pagulet rolleyes.gif ,oi kaip nenoredavo is ten islipt tongue.gif ,bet dabar net minciu apie tai negali but, juk sveria virs 60 kg biggrin.gif o plauku ir taip pilni namai. Dabar turi savo guoli,tai be problemu miega jame.
Atsakyti
Kai parsivežėm namo savo lietuvių skaliką, jam tada buvo trys mėnesiai, tai dar namie reikalus atlikdavo, todėl norėdami išvengti naktinių kėlimūsi, leidom jam miegoti lovoje, prie kojų. Labai padėjo - nė sykio nereikėjo kelt naktį dėl sysiuko.
Bet dabar miegamojo lova jam yra tabu. Dieną gulinėja ant sofos ar fotelių - man tai visai patinka, nes gali šalia šiltai įsitaisyti, o vakare tai nė neįtempsi jo į lovą. Esu bandžiusi keletą kartų, kai draugas komandiruotėj ar kur būdavo, bet jis turi savo mylimą lovą ir net ima taip juokinga dejuot kai pabandau jį pajudint ir įsikelt pas save, suprask - "palik mane ramybėje.":)
Atsakyti
QUOTE(balvane @ 2009 09 11, 17:15)
Kai parsivežėm namo savo lietuvių skaliką

Ar tik ne Niksoną? bigsmile.gif

leidom jam miegoti lovoje, prie kojų

O kur foto? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pušūnė @ 2009 09 10, 15:57)
Ir aplamai, kas gali isivaizduoti 43 kg drimba ir dar kuris seriasi patalyneje.

gali gali biggrin.gif ir ne tik įsivaizduoti, o ir miegoti su drimba sveriančiu 45 kg (koli veislės patinas) vienoj viengulėj lovoj biggrin.gif aš su tokiu užaugau ir miegodavo jis pas man lovoj, tiesa gyvenom tuo metu bute taigi baisus murzylka nebuvo, o ir šiaip tas šuo visas balas ratu apeidavo, kad tik savo baltų kojyčių neišsiteptų wub.gif

Dabar miegu su vyru ir su 4 prancūzų buldogais biggrin.gif kai chebra padidės reikės pasilikti vieną šuniuką -miegiuka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lacosta: 11 rugsėjo 2009 - 17:33
QUOTE(balvane @ 2009 09 11, 17:15)
Kai parsivežėm namo savo lietuvių skaliką, jam tada buvo trys mėnesiai

QUOTE(Borzika @ 2009 09 11, 17:52)
Ar tik ne Niksoną?  bigsmile.gif

Bet kokiu atveju (atspėjau aš ar ne ax.gif), būtų smagu, jei atgaivintumėte šią temukę: Lietuvių skalikai wink.gif
Atsakyti
Borzika, čia tikrai Niksonas. Atspėjai.biggrin.gif
Pasiilgo jis jūsų visų.smile.gif Liūdi jis čia, Lazdynuos..sad.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
Va taip mes karaliaujam lovoj
Atsakyti
Mes taip pat dažniausiai miegame lovoje, o kartais kur papuola ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(balvane @ 2009 09 11, 21:59)
Pasiilgo jis jūsų visų.smile.gif

QUOTE(sagyte @ 2009 09 12, 15:16)
Mes taip pat dažniausiai miegame lovoje, o kartais kur papuola  ax.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif 2 'magaičių' 2 (tarpusavy nepažįstami) draugeliai flirt.gif flirt.gif

Linkėjimai mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti