Įkraunama...
Įkraunama...

Kur miega jūsų šunys?

Maniškis su mumis miega lovoj biggrin.gif Man tai patinka ir mes jam tą leidžiam biggrin.gif
Atsakyti
Sunkus tas šuniškas gyvenimas... thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cruella de Vil @ 2014 01 24, 14:54)
Sunkus tas šuniškas gyvenimas...  thumbup.gif

Super sargai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindaugas77 @ 2014 01 24, 14:33)
Beje, jeigu nežinojot, šuo gyvendamas naturaliom sąlygom įgauna stiprų imunitetą, tampa sveikas

Kas konkrečiai Jūsų nuomone yra natūralios sąlygos? Vilko natūralias gyvenimo sąlygas aš suprantu - laisvą gyvenimą miške, laisvą medžioklę. Kaip yra su šunimi?
Ir gal galite pagrįsti konkrečiais argumentais ir praplėsti savo teiginį "įgauna stiprų imunitetą, tampa sveikas"? Kaip jis įgauna stiprų įmunitetą, kam konkrečiai tas imunitetas susidaro ir kaip šuo tampa sveiku?
Atsakyti
QUOTE(Mindaugas77 @ 2014 01 24, 12:48)
Na su "all day all night" per stipriai išsireiškėt, šunį sūnus vedžioja kasdien, nes kitaip jam nebūtų buvę leista jį įsigyti tai čia viena. Antra Jūsų subjektyvi nuomonė man nieko nereiškia, nes Jūs nei mane pažįstat, nei žinot kur ir kaip aš gyvenu na, o trečia šuo yra gyvūnas ir motulės gamtos taip yra surėdyta, kad nesvarbu kas ar šuo ar lapė, ar briedis ar šernas gyvena ne kur kitur, bet gamtoj. Na, o Jūsų pamekenimai apie kas, kur guli ir kas ant ko miega yra apgailėtini nusivylusių šeimininkių plepalai. Jūs gal, net nesąmoningai ar iš gailesčio, o gal dėl to, kad neturit ka veikt ar tiesiog smegenų mažoka, kad Jūs iš gyvūno darot žmogų. Na tai pradžiai tiek.

Atsiprašau jei įžeidžiau, nes panašu kad taip biggrin.gif pasakiau savo nuomonę apie Jūsų pasisakymą, kuriame pats minėjot, kad kartais išvedat šunį iš voljero ir tai šuniui tampa dideliu džiaugsmu. Mano šunys, vedžiojami kelis kart į dieną su normaliu pasilaktymu taip pat labai džiaugiasi, tik pamanykit, tris kart į dieną spa bigsmile.gif O mano nuomonė Jums nieko ir neprivalo reikšti, tik kad protingas žmogus įvertina aplinkinę informaciją ir pasveria ją, o kvailas - gindamasis apmėto šiukšlėm ir užsipuola išvadinant namų šeimininkėm ar silpnaprotėm smile.gif
(p.s. tai dabar jau šuo vedžiojamas kasdien?)
QUOTE(Agnnyte @ 2014 01 24, 13:24)
Aš nieko prieš šuns auginimą voljere. Aš netgi už - maniškiai per vasarą kaime ten dienas leidžia. Juo labiau, oras grynas, aplinka kita, vis ne kambary tupėt, kol mes darbuose. Bet kad uždaryt, tik ėst nunešt ir 10 minučių aplink namą apvest... Nu nežinau. Kam tada tas šuo, signalkė geriau. Nei šert, nei vedžiot, nei voljero statyt.

Visiškai pritariu

QUOTE(Mindaugas77 @ 2014 01 24, 13:33)
turiu tau klausima, jei jau taip viska gerai žinai tai tik paskui nenusimuilink. Gal gali pasakyt ka su kuo kryžmino ir kaip gavosi pirmasis šuo su savo pirmuoju šunišku genu?
Aš lenkiu link ten, kad šuo, kuris visų pirma yra gyvūnas, o po to tik draugas. Paminėjot veisimą žmogaus naudai, va čia ir yra žmogaus problema, nes nėra blogiau, kai žmogus kišasi į gamtą ir vaidina dievą, prisiperka paskui egzotiškų veislių, kurios nepritaikytos mūsų klimatui ir daro iš šuns "izdevalka", rengia pampersais, visokiais bliuzonais, net šiurpas eina... Beje, jeigu nežinojot, šuo gyvendamas naturaliom sąlygom įgauna stiprų imunitetą, tampa sveikas, užsiaugina gerą vilną ir jam nebaisūs jokie šalčiai. Aj bet Jūs gi viską žinot, ką aš ččia Jums aiškinu.

Vilkas su vilku. o bet tačiau tas vilkas evoliucionavo į šunį, kuris smarkiai skiriasi nuo vilko. Ir taip, čia įsikišo žmogus, bet žmogui to šuns ir reikia vienai ar kitai sukurtai paskirčiai. Tad jei taip traukia prie gamtos, kodėl neauginat vilko? Natūralu, nepaliesta žmogaus?
Ta "izdevalkas" su pampersais daro tikrai ne kas antras ir ne kas penktas augintojas, o paprastai peroksidinės damos, kurios laiko šunį žaislu ir šuo be tašės su pažastim nemato lauko. Bet čia jau jų kažkokia psichologinė problema, nesismulkinkim.
Šuo gyvendamas natūralios sąlygom arba išgyvena, arba ne. O ant kiek pas Jus natūralios sąlygos su voljeru ir apšiltinta būda?
Atsakyti
Va , kaip NEnatūraliai miega pas mane
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 01 24, 14:25)
O tai kam jūs įsikišote į tą gamtą ir tą gamtininką šunį dar tempėtės namo į tą voljerą? Jums ką gyvojo kampelio reikėjo, neužteko vargų su žmona ir vaikais? g.gif Apie signalizacijas prie namų negirdėjote?

Gamta gyvūnų namai, taip kad tai yra jo natūrali aplinka, kai šuo mažas jis yra kvailas, todel nežinai kas ir kada jam šaus i galva, ką sugrauš, ką suuos ir kur nugrybaus, kol buvo mažas jis gyveno ir namie ir lauke be jokiu pavadu ar lenciūgų tiesiog laisvai, bet paaugus dėl šuns prigimtinių instinktų buvo sugalvotas voljeras, tai daug humaniškiau negu visokios opercijos.
Beje šuo yra ne vaikas, jam priežiūros reikia labai minimaliai, bent mūsų klimato skirtiems. Beje signalizacija pas mus yra. O kas liečia apie vaikus ir žmonas tai čia ne ta tema.
Smalsuma Jūsų patenkinau?
Atsakyti
QUOTE(Mindaugas77 @ 2014 01 24, 15:33)
bent mūsų klimato skirtiems.

Kokie šunys yra skirti mūsų klimatui?
Atsakyti
QUOTE(Mindaugas77 @ 2014 01 24, 14:33)
Gamta gyvūnų namai, taip kad tai yra jo natūrali aplinka, kai šuo mažas jis yra kvailas, todel nežinai kas ir kada jam šaus i galva, ką sugrauš, ką suuos ir kur nugrybaus, kol buvo mažas jis gyveno ir namie ir lauke be jokiu pavadu ar lenciūgų tiesiog laisvai, bet paaugus dėl šuns prigimtinių instinktų buvo sugalvotas voljeras, tai daug humaniškiau negu visokios opercijos.
Beje šuo yra ne vaikas, jam priežiūros reikia labai minimaliai, bent mūsų klimato skirtiems. Beje signalizacija pas mus yra. O kas liečia apie vaikus ir žmonas tai čia ne ta tema.
Smalsuma Jūsų patenkinau?

O lenciūgas ir buda irgi yra gamtiška ir natūralu?
Atsakyti
QUOTE(Mindaugas77 @ 2014 01 24, 13:33)
turiu tau klausima, jei jau taip viska gerai žinai tai tik paskui nenusimuilink. Gal gali pasakyt ka su kuo kryžmino ir kaip gavosi pirmasis šuo su savo pirmuoju šunišku genu?
Aš lenkiu link ten, kad šuo, kuris visų pirma yra gyvūnas, o po to tik draugas. Paminėjot veisimą žmogaus naudai, va čia ir yra žmogaus problema, nes nėra blogiau, kai žmogus kišasi į gamtą ir vaidina dievą, prisiperka paskui egzotiškų veislių, kurios nepritaikytos mūsų klimatui ir daro iš šuns "izdevalka", rengia pampersais, visokiais bliuzonais, net šiurpas eina... Beje, jeigu nežinojot, šuo gyvendamas naturaliom sąlygom įgauna stiprų imunitetą, tampa sveikas, užsiaugina gerą vilną ir jam nebaisūs jokie šalčiai. Aj bet Jūs gi viską žinot, ką aš ččia Jums aiškinu.

A su kuo jūsų protėviai kryžminosi prieš atsistodami ant dvejų kojų? Gal norit eit į medį ar pelkę pagyvent, jugi natūralu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 01 24, 15:15)
Va , kaip NEnatūraliai miega pas mane
user posted image

Gražu, ant sofos miega sau, ir dar abu ir dar bute turbūt? įdomu kas namuose šeimininkas, manau, kažkuris iš jų. Natūraliai klausimas iškilo, o jūs kur miegat, turbūt ant žemės arba tarp jų?
Na kaip sako rusai negali pykt "každomu svojo". smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nolda @ 2014 01 24, 15:41)
A su kuo jūsų protėviai kryžminosi prieš atsistodami ant dvejų kojų? Gal norit eit į medį ar pelkę pagyvent, jugi natūralu smile.gif)

Aj Nolda, jau muilinat..
Atsakyti
Mano irgi miega lovoj. Bute. Kaip tikri šunys, gaujos nariai, šeimininkė aš, o kas dar turėtų būt? Man juos prie būdos su košėm išmest, kad jie šunys būtų? Man jie - gaujos nariai, gaujos guoly. Laksto bent 3h per dieną. Jūsų voljerinis gal laksto daugiau?
Nemuilinu, jei manot, kad šunys turi gyventi kaip vilkai nepaisant evoliucijos, tai ir jūs gal gyvenkite kaip beždžionė, nepaisydamas evoliucijos.
Atsakyti