Įkraunama...
Įkraunama...

Senovinės gėlės

QUOTE(zuikis5 @ 2012 08 21, 11:34)
Mano mirtos pernai:

bigsmile.gif Jau taip užsinorėjau ir aš mirtos... Labai jūsų mirta graži.
Atsakyti
Mano mirta nupliko. Beveik visus lapus numetė. Man atrodo klaidą buvau padariusi. Pastačiau ant palangės, po kuria radiatorius. Paskui paskaičiau, kad žiemą ją galima labai vėsiai laikyti. Perkėliau.
Pradėjo džiūti lapai. Bet jie neparuduoja t. y. nekeičia spalvos. Truputį susisuka ir byra. Ranka paimi, tai trupa ir byra.
Tikiuosi ne kokia nors liga.
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2013 01 08, 16:50)
Mano mirta nupliko. Beveik visus lapus numetė. Man atrodo klaidą buvau padariusi. Pastačiau ant palangės, po kuria radiatorius. Paskui paskaičiau, kad žiemą ją galima labai vėsiai laikyti. Perkėliau.
Pradėjo džiūti lapai. Bet jie neparuduoja t. y. nekeičia spalvos. Truputį susisuka ir byra. Ranka paimi, tai trupa ir byra.
Tikiuosi ne kokia nors liga.

perdžiūvo Jūsų mirta, bet labai nesijaudinkit. Žiemą kartais taip nutinka. Dabar laikykit vėsiai, stenkitės neperlaistyt, bet kad ir šaknys neišdžiūtų. Lapeliai greičiausiai dabar jau visi nubyrės, bet pavasarį ji turėtų atželti. Jei bus nudžiūvusios šakelės - apkarpykit pavasarį. Net jei ir nudžiūva šakos - pavasarį turėtų atželti iš šaknų. Taip kad labai neliūdėkit, jos gan greit atauga.
Papildyta:
QUOTE(Irvel @ 2013 01 08, 16:23)
bigsmile.gif  Jau taip užsinorėjau ir aš mirtos... Labai jūsų mirta graži.

jeigu Jūs vilnietė - pavasarį galėsiu duot šakelę, ar net priaugint vasarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 01 09, 09:21)
perdžiūvo Jūsų mirta, bet labai nesijaudinkit. Žiemą kartais taip nutinka. Dabar laikykit vėsiai, stenkitės neperlaistyt, bet kad ir šaknys neišdžiūtų. Lapeliai greičiausiai dabar jau visi nubyrės, bet pavasarį ji turėtų atželti. Jei bus nudžiūvusios šakelės - apkarpykit pavasarį. Net jei ir nudžiūva šakos - pavasarį turėtų atželti iš šaknų. Taip kad labai neliūdėkit, jos gan greit atauga.

Dėkui. Tikrai atauga. Ant stiebo jau matosi mažyčiai švelniai žalsvi lapeliai.
Beje, tuos krintančius susirinkau, reiks pabandyti panaudoti kepsniui.
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 01 09, 09:21)
jeigu Jūs vilnietė - pavasarį galėsiu duot šakelę, ar net priaugint vasarą  4u.gif

Laba diena. Pati tai aš ne vilnietė, bet draugė kas savaitgalį grįžta tėviškėn, tai parvežtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irvel: 09 sausio 2013 - 10:59
QUOTE(Irvel @ 2013 01 09, 12:59)
Laba diena. Pati tai aš ne vilnietė, bet draugė kas savaitgalį grįžta tėviškėn, tai parvežtų.

Tada priminkit pavasariop 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 01 09, 11:01)
Tada priminkit pavasariop  4u.gif

Būtinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2013 01 09, 09:35)
Dėkui. Tikrai atauga. Ant stiebo jau matosi mažyčiai švelniai žalsvi lapeliai.
Beje, tuos krintančius susirinkau, reiks pabandyti panaudoti kepsniui.

pas mane irgi byra rolleyes.gif . O galima kaip prieskonį naudoti bigsmile.gif ?
Atsakyti
Sveikutės, senovinių gėlių mylėtojos smile.gif

Neskaičiau visos, temos, bet gal kas turi parduot kelias mirtos šakeles? Žiauriai nori šitos gėlės, bet niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
zuikis5, o ar kvepia kai zydi? Grozis tai pasakiskas wub.gif Gal Kaune kas toki grozi turi?
Mano senovine begonija smile.gif
user posted image
Kartu su ziedu purtytoja biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif mergaitės - aš taip pat labai labai norėčiau mirtos daigelio arba jau paaugino augaliuko įsigyti. sutnku pirkti, jei tik kuri turi paapgintą.
labai prašau
Atsakyti
QUOTE(dilailaila @ 2014 05 12, 15:22)
ax.gif mergaitės - aš taip pat labai labai norėčiau mirtos daigelio arba jau paaugino augaliuko įsigyti. sutnku pirkti, jei tik kuri turi paapgintą.
labai prašau

Mielai pasidalinčiau, bet mano pernai metais numirojo. Keli postai aukščiau rašiau - byra lapai, trupa... Neatsigavo , sakau su apgailestavimu.
Atsakyti