As ir su vaiku lankiau yamaha mokykla, viskas labai patiko ir buvo gerai

, kol viena karta nutiko toks reikalas, jog visa men. nejom (zodziu turejau su mokslais susitvarkyti). Nejom ir nemokejom. Men. gale paskambina grupes vadove ir klausia, kas , kaip ir t.t. Sakau lankysim butinai, bet uz ta men. nesiruosiu moket. Tada man ji pateike toki surpriza, kad net zaktelejau, sako:''tai buvo toks kartas kai nereikejo moketi, nes vaikas du men. komoj pragulejo''... as net pakaraupau nuo tokios salygos
Tada paskambinau direktorei paprasyt, kad leistu lankyti, ji man pasake: ''ne, kol nesumokesit uz ta men. nelankysit''!
Tai staip mamytes, mano tokia patirtis. As tirkai su malonumu buciau ir pati ejus ir vaika leidus, nes tai geras dalykas, bet susikloscius tam tikrom aplikybem... sorry, bet manau, kad mokyklos zmones tik pinigus nori pasiimti, o jiems tie musu vaikai ir ju uzgdymas anoj vietoj.
Paprastai jei bureli lankai tai ir moki, nelankai ir nemoki uz ta men. As neprasau, akd man grazintu pinigus uz kazkuria nelankyta diena, bet skelbti ultimatumus... tai jau per daug.
p.s (mokykla Vilniuje - Lazdynuose)