Įkraunama...
Įkraunama...

"Yamaha" muzikos mokykla (Vilnius)

QUOTE(Marinčik @ 2006 12 18, 10:54)
Mamytes koks fainas buvo spektaklis kaip prisižvengėm su vyru ir dar mano dukra buvo 10 mete tai irgi juokesi,žodžiu labai patiko toks šiuolaikiškas spaktaklis,tik labai mažiukai verkė turbut VILKO IŠSIGANDO biggrin.gif

Va koks senis šaltis buvo
user posted image

Trys paršiukai
user posted image
Atsakyti
džiugu, kad geri spektakliukai buvo. O ką manote apie duodamą pasirašyti sutartį? Aš nuėjau tik į tą parodomąją, nes toji sutartis pasirodė atstumianti g.gif
Atsakyti
Mes yamahos pamokeles atlankem metus laiko, o dabar nusprendziau sutarti nutraukti, nes panasu,kad vaikui pasidare kazkaip neidomu. Na gal ne tiek neidomu, kiek ateina paprasciausiai padukt, palaksto, ant stalu uzlipa, vienu zodziu daro ka nori, bet tik ne soka ir nedainuoja schmoll.gif Siaip ji visada su mielu noru eina ir dziaugiasi,kai pasakau ,kad vaziuojam dainuot, bet paprasciausiai nematau jokios prasmes lankytis. Nors anksciau vaikas kartodavo daug judesiu, bet dabar ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2007 01 28, 11:26)
Mes yamahos pamokeles atlankem metus laiko, o dabar nusprendziau sutarti nutraukti, nes panasu,kad vaikui pasidare kazkaip neidomu. Na gal ne tiek neidomu, kiek ateina paprasciausiai padukt, palaksto, ant stalu uzlipa, vienu zodziu daro ka nori, bet tik ne soka ir nedainuoja  schmoll.gif Siaip ji visada su mielu noru eina ir dziaugiasi,kai pasakau ,kad vaziuojam dainuot, bet paprasciausiai nematau jokios prasmes lankytis. Nors anksciau vaikas kartodavo daug judesiu, bet dabar ne  schmoll.gif

Taigi tavo vaikelis toks maziukas,ko tu norji is jo mano tuoj 4 bus ir tai nevisada kartuoja ir dainuoja ,taigi maziukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2007 01 28, 11:25)
Taigi tavo vaikelis toks maziukas,ko tu norji is jo mano tuoj 4 bus ir tai nevisada kartuoja ir dainuoja ,taigi maziukai lotuliukas.gif

Mes ymaha lankem metus laiko, ir kai rudeni prasidejo pamokeles, tai vaikas labai noriai viska kartojo, labai gerai mokejo "Du gaidelius" parodyti, be paskiau viskas pasikeite. Po poros men nustojo rodyti, ir tik dukt pradejo. O kiti bendraamziai vaikai viska taip graziai daro, rodo, toks jausmas,kad tik maniske ateina pakvailiot. Tai vat siandien buvo paskutine musu pamokele. Zinoma gaila siek tiek kad nutraukiau sutarti, bet as pavargau, man jau kantrybe truksta nuo jos kvailiojimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violla: 29 sausio 2007 - 21:30
Šiaip man nepatinka tą sutartis irgi, dėl nutraukimo ir dėl mokėjimo, jei net nelanko arba kai serga, nesamonė, kodėl ? Žiema vaikai serga kas mėn beveik, ir jei sloga, tai jau praktiškai negali vesti vaiko, kad kt neužkriestų ir pats labiau nesusirgtų...
Atsakyti
As ir su vaiku lankiau yamaha mokykla, viskas labai patiko ir buvo gerai thumbup.gif , kol viena karta nutiko toks reikalas, jog visa men. nejom (zodziu turejau su mokslais susitvarkyti). Nejom ir nemokejom. Men. gale paskambina grupes vadove ir klausia, kas , kaip ir t.t. Sakau lankysim butinai, bet uz ta men. nesiruosiu moket. Tada man ji pateike toki surpriza, kad net zaktelejau, sako:''tai buvo toks kartas kai nereikejo moketi, nes vaikas du men. komoj pragulejo''... as net pakaraupau nuo tokios salygos unsure.gif
Tada paskambinau direktorei paprasyt, kad leistu lankyti, ji man pasake: ''ne, kol nesumokesit uz ta men. nelankysit''!
Tai staip mamytes, mano tokia patirtis. As tirkai su malonumu buciau ir pati ejus ir vaika leidus, nes tai geras dalykas, bet susikloscius tam tikrom aplikybem... sorry, bet manau, kad mokyklos zmones tik pinigus nori pasiimti, o jiems tie musu vaikai ir ju uzgdymas anoj vietoj.
Paprastai jei bureli lankai tai ir moki, nelankai ir nemoki uz ta men. As neprasau, akd man grazintu pinigus uz kazkuria nelankyta diena, bet skelbti ultimatumus... tai jau per daug.
p.s (mokykla Vilniuje - Lazdynuose) verysad.gif
Atsakyti
Mes jau irgi turbūt atsisveikinsim su mokyklele, nes sąlygos nesamoningos. Šį mėn buvom tik kartą, o mokame kaip už 4. Vaikas tai serga tai sloga tai kosulis. Mokytoja sakė, kad jei serga nevesti, kad kiti neapsikriestu. Na toks galima sakyti susitarimas buvo. Bet tada išeina, kas vaikas lanko tik kas antrą kartą ir tai ne visada verysad.gif
Vien žodžiu mano pamastimai tokie, kad paskutinį mėn bandom ir jei toliau taip pat tada atsisakom, nes prasmės ne matau schmoll.gif
Atsakyti
verysad.gif bandziau tada su direktore kalbetis ir sakyti, kad ne tik mano atveju tai nenormalu, bet jai ne motais.

As ir pradejau su vaiku nuo rudens eiti ir ejom iki nauju metu, o paskui... snipstas. Bet ar anksciau buvo tokia tvarka, kad uz nelankyta men. moketi ar ne, nzn.
Sutartyje to nera nurodyta, cia tik zodinis susitarimas. Ir mes visos su tuo sutinkam, kol realios problemos neprasideda... o paskui...saukstai po pietu. unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikute @ 2007 02 22, 23:54)
Na pas mus tai jei neateini, gali vėliau atidirbt tas pamokėles.

Taip, mums mokytoja irgi minėjo tokią galimybę.
Atsakyti
Apie kazkokius atidirbinejimus nebuvo net kalbos. O sutartyje buvo mineta, akd ja gali nutraukti tik po puses metu. Arba labai turi pateisinama priezasti.
As galvoju, akd cia individualiai dar priklauso nuo grupes vadoves, nuo miesto, rajono, kuriame mokykla, nes kiek paklausau tai visur skirtingai. g.gif
Zodziu gryna nesamone schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristaRUT @ 2007 02 23, 11:10)
As galvoju, akd cia individualiai dar priklauso nuo grupes vadoves, nuo miesto, rajono, kuriame mokykla, nes kiek paklausau tai visur skirtingai. g.gif
Zodziu gryna nesamone  schmoll.gif

[COLOR=blue]
Matyt, taip ir yra - priklauso nuo mokytojų ir vadovų žmogiškumo.
Atsakyti