QUOTE(zuvilyte @ 2005 02 26, 09:03)
Papasakok kaip sekesi. Maniskiui 1m8men, ir niekaip neprisiruošiam nueit. Jei bus gerų atsilipimų, gal greičiau sukrutėsim

, beje kur Kaune viskas vyksta?
Na buvom mes pamokeleje, bet kažkaip į šią temą neužsukau, tai įspūdžius tik dabar parašysiu.
Na tai štai.
Nuvažiavom pasistatėm mašiną už "Amerika pirtyje". Užėjome į kultūros rūmus pasiklausėm, kur eiti pas budinčią ar pan. Nuėjom (buvom pirmi) tai pirma perskaičiau visą info ant durų, tada žiūriu ateina dvi mamos su lėliukais, pasirodo irgi pirmąkart. Vienos buvo mergytė tik keturių mėn, bet pamokėlėje labai šauniai laikėsi.
Tai va maniškis iš pradžių buvo apstulbęs, nu visai į save nepanašus : sėdėjo ramiai, tyliai, dairėsi, žodžiu buvo šalia manęs...
Nu o vėliau prasidėjo, jam gal atsibodo, tai vaikas savarankiškai pradėjo rodyti ką moka, ką sugeba. Žodžiu griovė visą tvarką kaip reikia, nuo dūšios, jautėsi lyderis tarp mažiukų, net vienai mergytei niu niu niu bandė rodyti, o kitą beglostydamas pravirgdė

. Aš ten po devyniais prakaitais jį gaudžiau ir bandžiau vis dar dalyvauti pamokėlėje. Nu labai pavargau.
Sakiau gal tai pirmas ir paskutinis kartas mums bus. Kolkas taip ir yra, bet žadu dar kartą bandyti. Tik dabar važiuosiu į rytinę grupę. Ji būna 12 val. Taip vadovė patarė. Sakė būna vos 3 - 4 vaikučiai, tai gal maniškis labiau susikauptų.
Noriu aš ten. Man labai patiko. Tikiu kad patiks ir Mantukui. Stengsiuosi būti kantri.