Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikščiojimas lauke

QUOTE(arabele @ 2009 04 16, 09:37)
nu reiks nulėkt pažiūrėt man bi tik burbulus pūstu o dėl varlės kaip nors išgyvensiu blush2.gif

burbulus ir pati pūst gali g.gif

rimtai, reiks šiandien pasiimt į lauką thumbup.gif
Atsakyti
mes laukely su dviratuku su rankena vazinejam o jei isleidziu tai jokie zaislai nedomina nebent suniukai ar pauksciukai ir beabejo visos siuksles doh.gif
Atsakyti
http://www.mothercar...b...31&mcb=core

kazkas tokio
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 04 16, 10:39)

nu tikrai super žaislas eisiu ieškot ir aš tokį nupirkt
Atsakyti
na mes su mažike kai išeinam į lauką, tai visad prie prudelio pauksčiukus pamaitint einam (čia jau kaip tradicija), paskui ant kalnelio lipti einam (mažikei patinka jog sunkiai lipti aukštyn, ir vos ne begte reikia leistis, po kelis kart taip laipiojam), o dabar kai bunda gamta iš vis smagu lauke, reikia gi sužiūrėti kokia skruzdelytė kur bėga, koks lapelis sprogsta, kokia gėlytė kur pražydo, arba piešimas su pagaliuku ant smėlio thumbup.gif ... mano mažikei tokios pramogos kol kas mieliausios...
Atsakyti
isejus i lauka,pats randa ir turi idomiu uzsiemimu:tai kaciukas,suniukas sudomina,praskrides paukstis daug nuostabos kelia,krumai,zoleles idomu....-viska stebi,tyrineja,juokiasi,dziugauja smile.gif
Atsakyti
Turejom toki stumiama rata: ant pagalio pritvirtinta tokia ale backute, ja stumiant ji zybsi ir viduje barska tokie barskuciai. Bet tas barskkejimas ilgainiui ikyri, o isjung nera kaip, nes jie ten viduj supilti..
BEt vaikui tai malonumas, mamai tik nekaip..
Atsakyti
mano dukrytė 2,8 mėn,labai mėgsta gazdinti balandžius biggrin.gif ,pamato ir bėga šaukdama cypi cypi lotuliukas.gif ,o dar ji labai stebi aplinką,pamato katę sako miau,šunį-sako siūse,pamato gėlę,prieina ir sako gėlytė bigsmile.gif man labai gražiai skamba jos kalba 4u.gif
Atsakyti
Mamos, aš panikoj unsure.gif
Su mano mažuoju išeit į lauką yra didžiausias pravalas. Mažiui 1,8metukų, be galo mėgsta mašinas, važiuoti kartu, žodžiu auga būsimasis vairuotojas. Problema yra ta, kad tik išėjus į kiemą vaikas iškart suka prie stovinčių automobilių. Mūsų kaimyno mašina tokia pat kaip ir mūsų, tai jis gali visą valandą ratais apie tą mašiną eit doh.gif Patampo už rankenos, paglosto ratą, vėl apeina, apžiūri ir tai gali tęstis valandom, nemeluoju blink.gif Niekuom daugiau nesudominsi, protestuoja prieš bet kokį bandymą nuvest kitur. Jei nuneši, randa kitą panašią mašiną ir situacija kartojasi.
Išvažiuojam į gamtą, nuo mašinos atsitraukt neišeina, kiek nunešam su didžiausiais protestais, tiek pats parvaro atgal. Net nesidairo ar einam iš paskos, neprisišauksi atgal. Eina tikslingai iki tos vietos kur pastatėm mašiną ir tada jau džiaugsmas begalinis, žaidimai persikelia ten.
Ką man daryt doh.gif Nurašyt tai kaip išaugamą dalyką ir laukt "geresnių laikų" ar kažką bandyt daryt. Nors jei atvirai neįsivaizduoju, kas galėtų pagelbėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2009 04 25, 22:56)
Problema yra ta, kad tik išėjus į kiemą vaikas iškart suka prie stovinčių automobilių. Mūsų kaimyno mašina tokia pat kaip ir mūsų, tai jis gali visą valandą ratais apie tą mašiną eit doh.gif  Patampo už rankenos, paglosto ratą, vėl apeina, apžiūri ir tai gali tęstis valandom, nemeluoju blink.gif  Niekuom daugiau nesudominsi, protestuoja prieš bet kokį bandymą nuvest kitur. Jei nuneši, randa kitą panašią mašiną ir situacija kartojasi.

Tik norejau rasyti, ir stai perskaiciau jusu pasisakyma bigsmile.gif
Mano sūnutis toks pat megejas. Prasidejo pries keleta savaiciu-praeinant pro KIEKVIENA masina sako "parodyti vaira" ir turim butinai sustoti ir pakelti ji paziureti i vaira. Jei su vezimu vaziuojam-pakeliu vezima siek tiek, kad nereiketu jo isimti, ir parodyti vaira. Cia dar nieko. Dabar atrado-'parodyti vamzdi' biggrin.gif , taigi jau einam ir is masinos galo tupeti ir ziureti vamzdziu rolleyes.gif
Kadangi 'parodyti vaira' po truputi uzleidzia vieta 'parodyti vamzdi', tai itariu, kad dar po keliu savaiciu ir vamzdziai atsibos ax.gif . Tai gal ir jums taip, o dar kai orai atsilo, gal sudomins kita veikla-kamuoliai, muilo burbulai, smelio zaidimai smile.gif, ar paciam vazinejimas masinytem, dviratukais. Kito budo kaip tik pakeitimas kita veikla nelabai isivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(ciuke @ 2009 04 25, 23:10)
Tai gal ir jums taip, o dar kai orai atsilo, gal sudomins kita veikla-kamuoliai, muilo burbulai, smelio zaidimai smile.gif, ar paciam vazinejimas masinytem, dviratukais. Kito budo kaip tik pakeitimas kita veikla nelabai isivaizduoju.

Nepadeda ir nedomina niekas doh.gif Nupirkom stumdomą triratuką, važiavo parduotuvėj visas laimingas, pagalvojau, valiooo bus pakeitimas. Figuški... Išėjom į lauką ir vėl tas pats, triratis neįdomus, reikia mašinos. Ką nors užrodai paėmus ant rankų, tai kol ant rankų žiūri, stebi, klausosi, tik padėk ant žemės ir vel tiesiu taikymu prie mašinos doh.gif Nu "šventa karvė" jei bogu lotuliukas.gif Žodžiu, bandysiu ką nors ir kaip nors cool.gif
Atsakyti
mes vakar vykdami i gamta pasiemem dideli kamuoli.Tai nuolat su juo zaide,mete,rideno... smile.gif
Atsakyti