šiandien apžiūrinėjome babywelt vežimėlius, juos labai išgyrė , beje jie vokiški ir pardavėja aiškino kad geresnės kokybės nei Hauch vežimėliai.
gal kas juos jau turėjote ar ką nors girdėjote apie šios firmos vežimėlius
jų internetinis adresas www.babywelt-international.com
na, kur buvau nusižiūrėjus Kauno bazėse triratį Babyweltą, tai ir nusipirkau. Esu labai patenkinta (bent jau kol kas). Nesunkus, manevringas, ir šiaip labai "patiešnas"
Mūsų modelis Oregon 3 - nuo Oregon 6 praktiškai skiriasi tik tuo, kad Oregon 6 sukiojasi priekinis ratas ir jis sunkesnis kokiais 3 kg
Mums aktualu buvo svoris, tad vien dėl priekinio rato sukiojimosi nesinorėjo pirkti sunkesnio vežimo

mes turime babywelt oregon S+ modelio vežimuką, jis turi lopšį, kuris po to nuimamas ir dedasi sportinė dalis (stogas ir ratai tie patys).tikrai esu labai patenkinta.Jis triratis, priekinis ratas gali sukiotis ratu, galima užfiksuot, žiauriai manevringas, ratai dideli, su oro tarpu, tai reiškia kad nereikia pripūtinėti.Tik svoris nemažas, gal kokius 15-17 kg. sveria, bet mes gyvename daugiabučiame name ir nesiot nereikia, kas gyvena pirmam aukšte ar turi liftą neturės problemų.Dukrytei 3,5 mėn.,bet vežimukas atrodo kaip naujas. dar telpam i lopšį, bet už kokio mėnesio nebetilpsim su visais rubeliais.visa komplektacija kainavo 950 lt, pirkom Kauno urmo bazej, yra jų ir vilniuje vaikučio parduotuvėj, tik 50 lt. brangiau, bet galima prašyt kad padarytų nuolaidą.Vasarinei sportinei daliai nupirkom papildomai kojoms apsaugą, tai manau pavasarį jau sėsim i sportinuką, nes nebetilpsim i lopšį.Turi amortizatorius, langelį stoge, sportinėj daly 3 nugaros pozicijos.Tik vienas minusas man, kad nepersimeta rankena.Kai vėjas pučia reikia persukti lopšį, tai nesudėtinga, bet ne taip patogu .Bet daugelyje lopšinių vežimų rankena nepersimeta.Kadangi lopšys, tai labai patogu keliaujant mašina, automobilinės kėdutės dar nenaudojam, nes ratus dedam į bagažinę, lopšį i saloną ir mažė parpia sau.Nuvažiavus uždedi lopšį ant ratų ir važiuojam kur mums reik, vaikas net nepajaučia.aprengtas ir apklotas jaučiasi super, kaip lovoj.Aš tik už lopšinius vežimus.
Šiandien vaikutyje kaip tik "moon'us" apžiūrinėjom. Sveria 13 kg tiek su lopšiu (jis lengvutis), tiek su sportine dalim. Kaina - 1049 ar tai 1089.
Vat, tik nepaklausiau, ar būna prie lopšiukų diržai, kad automobilyje vietoj autokėdutės galima būtų tvirtint.
Patiko tai, kad rankena reguliuojasi nuo visai trumputės (jei į liftą talpiniesi) iki gana ilgos - kad ir augalotas tėtukas galėtų stumdyt.
Bet taip iš pažiūros... tik iš tolo labai dailiai atrodo. Kai prieini arčiau, apžiūri... nežinau, kažkoks ne toks jausmas, nei čiupintum sakytum kokį Peg perega, Chicc'a ar BC. Nors konkrečiai kas su juo ne taip tai ir negaliu pasakyti
Vat, tik nepaklausiau, ar būna prie lopšiukų diržai, kad automobilyje vietoj autokėdutės galima būtų tvirtint.
Patiko tai, kad rankena reguliuojasi nuo visai trumputės (jei į liftą talpiniesi) iki gana ilgos - kad ir augalotas tėtukas galėtų stumdyt.
Bet taip iš pažiūros... tik iš tolo labai dailiai atrodo. Kai prieini arčiau, apžiūri... nežinau, kažkoks ne toks jausmas, nei čiupintum sakytum kokį Peg perega, Chicc'a ar BC. Nors konkrečiai kas su juo ne taip tai ir negaliu pasakyti

O aš va ką tik nusipirkau raudona Moon 6 kolekcijos vežimuką
(tokios pat spalvos ir modelio kur raseliukas buvo įkėlęs nuotraukas). Jis man labai patiko, kadangi yra atskira sportinė dalis, labai manevringas ir žymiai lengvesnis ne kiti vežimėliai, be to labai dailiai atrodo. Kol kas esu labai patenkinta , be to vokiška kokybė manau nei kiek nenusileidžia prancūzų, o apie lenkiškus tai iš vis nebešneku

QUOTE(Gustutė @ 2006 06 22, 19:18)
O aš va ką tik nusipirkau raudona Moon 6 kolekcijos vežimuką
(tokios pat spalvos ir modelio kur raseliukas buvo įkėlęs nuotraukas). Jis man labai patiko, kadangi yra atskira sportinė dalis, labai manevringas ir žymiai lengvesnis ne kiti vežimėliai, be to labai dailiai atrodo. Kol kas esu labai patenkinta , be to vokiška kokybė manau nei kiek nenusileidžia prancūzų, o apie lenkiškus tai iš vis nebešneku 

o as dar pries kelias dienas galvojau apie ta apie kuri klausiau auksciau, o jau siandien apsilankem su drauge "Vaikutyje", tai abi prisvaigom nuo tu Moon'u. Tarp kitko ir man labiau patiko sesiaratis Moon 6, nei triratis

DAbar galvoju ir ieskau info paie juos, bet nei ypatingu atsiliepimu, nei info anglu kalba apie juos nerandu, tik vokiskai

TAi jei jau tu ji isigijai, gal papasakosi, pvz. iskilo klausimas (jau grizus is parduotuves) ar tas sportinis variantas susilanksto kartu su viskuo ar reikia isimti sportine dali ir ja deti atskirai ir ratus atskirai

Nu va, uzkroviau klausimais

Man taip pat gimdyti liepos pabaigoje, todėl manau kad su šiuo vežimėliu drąsiai išvažinėsiu ir per žiemą, pavasarį jau reikės užsidėti sportinę dalį, sportinė dalis nusiima lygiai taip pat kaip ir lopšys, todėl norint vežimą sulanksyti ir įsidėti į mašiną nėra jokios problemos, ratai nusiima atskirai ir patogiai susilanksto, taip pat patogiai susilanksto ir sportinė dalis, beje kuri nėra labai sunki, net dabar būdama nėščia 37 savaičių ją lengvai pakeliu
. Kėdutės nepirkau, nes ji labai brangi apie 500 Lt. ir pardavėja nepatarė, juk rudenį ir žiemą jos ant ratų neužsidėsi vaikučiui šalta bus, o pigiau bus nusipirkti pigesnę kitos firmos automobilinę kėdutę. Už ratus+lopšį+sportinę dalį sumokėjau 1000 Lt. dar laukiu kol iš vokietijos atvež užklotą kojytėms, kuris dėsis ant sportinės dalies tai reikės dar sumokėti 70 Lt. Vežimėlį pirkau parduotuvėje "Vaikutis" duoda nuo vaiko gimimo datos 6 mėn garantiją, be to žadėjo jeigu kas pagelbėti ir vėliau su atsarginėmis detalėmis jeigu jų prireiks
. Tiesa dar vienas sportinės dalies privalumas, kad vežimėlio nugarėlė yra 3 padėčių, tai vaikelį jame galėsi ir migdyti ir pusiau gulom ir aišku sėdom vežioti, lengvai nusiima priekinė rankenėlė, todėl ypač patogu vaikutį bus įsodinti ir jį apjuosti apsauginiais diržais. Na kol kas tiek, o kaip bus ateityje - praktika parodys, tada galėsime ir plačiau apie privalumus ir trūkumus pašnekėti.
Sekmės renkantis vežimėlį. Manau moon 6 vežimėlis tikrai geras, praktiškas ir stilingas. Net mano vyras praeidamas pro jį neiškenčia jo nepastumdęs, tikiuosi kad kai gims vaikelis lygiai taip pat stumbdys jį ir po gatves
.

QUOTE(Kriss @ 2006 02 15, 16:57)

Va man tas pats įspūdis paliko. Kai pastumdai, kažkas ten ne taip.. Aš visai neseniai ieškojau sportinuko, tai apžiūrėjau ir tą, kur čia nuotrauka buvo įdėta, nežinau kaip modelis vadinasi. Bet labiausiai tai man krito į akis rankenos, kažkokios labai jau gležnos ir plonos palyginus su visu vežimėliu pasirodė, be to, nestabilios prie šonų, skečiasi

Garantija 6 mėn. labai trumpa.. Tai man irgi keltų įtarimų..

sveikos,
o ar yra baby welt'u , kuriems rankena persimetineja? mum rudeni ir ziema vazineti taio vos ne pagrindinis reikalavimas.... kazkaip neisivaizduoju kaip visa lopsi su vaiku vidury gatves apsukinet....
o ar yra baby welt'u , kuriems rankena persimetineja? mum rudeni ir ziema vazineti taio vos ne pagrindinis reikalavimas.... kazkaip neisivaizduoju kaip visa lopsi su vaiku vidury gatves apsukinet....
Wiwa, sėdima dalis susilanksto kartu su rėmu, bet galima ir lanksyti atskirai
, tai ypač patogu kur nors keliaujant ir rėmą dedant į mašiną.

Sveika, mes naudojam Baby-welt universalu MONTE CARLO. Ne tas modelis kaip taviskis, bet parasysiu savo nuomone. Vezimelis su pripuciamais ratais, minkstai vaziuoja, naudojom lopsi kazkur iki 2 men. siaip gana sunkus, bet gyvenant name su liftu-ne problema. Jei butu teke nesioti-ne kas. Viena kazin ar panesciau. Pirkom daug nesirinkdami, kadangi nelabai turejom nuomone, kaip turi atrodyti vezimelis. Tad nelabai patiko lopsys. Musu modelyje jis gana siauras. Ir dar nepatogu ideti prekes i krepsi po vezimu. Bet cia musu modelyje, nezinau kaip taviskiame. Bendra nuomone-savi +, savi -
Dabar, jau pasinaudojusi vezimeliu, pirksciau kitoki. Beje, "Vaikutyje" ir ipirso ji mums.

QUOTE(Sraigyte @ 2006 08 22, 09:20)
Sveika, mes naudojam Baby-welt universalu MONTE CARLO. Ne tas modelis kaip taviskis, bet parasysiu savo nuomone. Vezimelis su pripuciamais ratais, minkstai vaziuoja, naudojom lopsi kazkur iki 2 men. siaip gana sunkus, bet gyvenant name su liftu-ne problema. Jei butu teke nesioti-ne kas. Viena kazin ar panesciau. Pirkom daug nesirinkdami, kadangi nelabai turejom nuomone, kaip turi atrodyti vezimelis. Tad nelabai patiko lopsys. Musu modelyje jis gana siauras. Ir dar nepatogu ideti prekes i krepsi po vezimu. Bet cia musu modelyje, nezinau kaip taviskiame. Bendra nuomone-savi +, savi -
Dabar, jau pasinaudojusi vezimeliu, pirksciau kitoki. Beje, "Vaikutyje" ir ipirso ji mums. 

o tai ju man atrodo visi vienodi losiukai..tik tie pavadinimai skiriasi nuo ratu: triraciai, sesiaraciai ir t.t. tai sakai lopsiuko uztenka tik iki 2 menesiu...veliau tampa per mazas?