QUOTE(ziedune @ 2006 12 17, 16:41)
Mane visai domintu ta masinine kedute ir adapteris. Ar jis patogus buvo naudoti,ta prasme vaika nesunku buvo su ta kedute is masinos ant vezimo remu "uzkrauti" ir uztvirtinti? ir iki kokio vaiko amziaus tu ji naudojai ir kokiu metu laiku? nes as dar galvoju ar man apsimoka ant ziemos toki isigyti?
na pas mane 6ratis Moon'as zydras ir irgi turim Maxi-cosi kedute, bet adapterius mamka-stabdys sugalvojo nupirkt tik tada, kai vaikui jau 3 menesiai buvo

Sumasciau vis tik , kad man ju reikia ir pasiteisino

LAbai daznai taip vazinejames po parduotuve, daug patogiau, nes mazius paauges (dabar beveik 5 men) jau nenori gulet lopsy, kai nemiega, nori viska matyt, tai kedute labai tinka. O tvirtinasi labai paprastai, tik man nesigauna is karto istatyt abieju sonu i adapteruis, tai as viena istatau, po to apeinu - antra ir paspaudziu zemyn iki spragtelejimo

Dar telpam ir su striuke, nors siaip nera ta kedute plati, o galetu buti
Tai va... o sportine tai ir man tokia labai vasarine ta dalis pasirode, nors i lopsi dar telpam, bet norejau viena kart jau i sportini pusiau sedomdd veztis, tai labai jau atvira ji. Idealu, jei vaikas gimsta rudeni-ziema, atvezioji, kol visai mazas lopsyje, o paaugusi ant vasaros i sportine jau gali det
Traktata parasiau...