Įkraunama...
Įkraunama...

Baby-welt vežimėliai

QUOTE(polrytas @ 2006 09 28, 12:54)
nusipirkau baby-welt firmos oregon vezimuka universalu. dabar ismatavau tik 30cm.idomu iki kada uzteks tokio vezimuko, labai jau jis siauras.vaikcio planuoju susilaukti sausi. juk reikes storai aprengti. idomu ar tilps i toki?

sveikute. mes jau baigiam isaugti Oregon s+.Super.Vaikuciui tikrai vietos uztenka lopsyje, beje mano modelyje tas lopsys i miegmaisi persidaro, tad labai patogu.Maniskis dar jame tebemiega balkone pogulio ir puikiai telpa, o ugis -82cm, tikrai ne i visus universalius vezimus tilptu maniskis, nors mokejau nemenkai pagal mano kisene, bet nesigailiu.sekmes
Atsakyti
QUOTE(ERNESTYTE @ 2006 10 28, 20:46)
Sveikos mamytes,
tai pasidalinkite ispudziais apie MOON. Man jis labai patika. smile.gif

Aš jau du mėnesius "vairuoju" Moon 6 vežimuką.Kol kas didelių priekaištų neturiu.Labai manevringas, talpus ir labai gražus.Nors du mėnesiukus pravažinėjus priekiniai ratukai, o jie 4,sunkiau sukiotis pradėjo.Bet pabandysiu su siuvimo mašinų alyva sutepti, gal padės. Na dėl sunkumo,tai jis sunkokas,bet aš tik lopšį su vaikiuku namo nešuosi, o rėmą mašinoje palieku,tai man labai patogu,nes labai lengvai ir paprastai susiskleidžia thumbup.gif
Atsakyti
Nusižiūrėjau Moon, tik nežinau tiksliai, kuris ten modelis (jis kaip triratis, bet vietoj priekinio vieno rato - du), labai patiko, bet įlindus į tą vokišką tinklalapį, tokių vežimukų jau nematau, o ir naujai atvežami - tik triračiai. Gal žinote, ar Vilniuje "Vaikutyje" yra tokių, kaip aš aprašiau?
Atsakyti
QUOTE(Celestina @ 2006 12 04, 23:09)
Nusižiūrėjau Moon, tik nežinau tiksliai, kuris ten modelis (jis kaip triratis,  bet vietoj priekinio vieno rato - du), labai patiko, bet įlindus į tą vokišką tinklalapį, tokių vežimukų jau nematau, o ir naujai atvežami - tik triračiai. Gal žinote, ar Vilniuje "Vaikutyje" yra tokių, kaip aš aprašiau?

Kiek suprantu tame tinklalapyje jau yra parodyta nauja Moon kolekcija.Ju remas toks kaip ir siumetiniu (tai yra su dviem ratukais priekyje, su keturiais ratukais), tik lopsiai kitokiu spalvu. O tokiu vezimuku kaip tu nusiziurejus Panevezyje dar yra ir kiek zinau, uzsakius ju atveztu is Vilniaus. Tu is Kauno, o kiek zinau Kauno Urmo bazese (10 sandelys, tik neatsimenu kokios spalvos bloke) jais irgi prekiauja tas pats Vaikutis ir jie, manau, uzsakius, turetu atvezti
Atsakyti
QUOTE(ERNESTYTE @ 2006 10 28, 20:46)
Sveikos mamytes,
tai pasidalinkite ispudziais apie MOON. Man jis labai patika. smile.gif

sveikute,
mes turim MOON labai geras vezimukas thumbup.gif , puikiai rieda, manevringas,geras erdvus lopsys, del sportines dalies negaliu nieko pasakyti pora kartu pavazinejom tai nelabai patiko schmoll.gif .Dar galeciau rekomenduoti nusipirkti prie jo automobiline kedute,jei vairuoji, super dalykas uzsidedi ant remo ir vaziuoji nereikia tampyti lopsio. Tai va labai gaila verysad.gif , bet mes jau baigiam is jo isaugti,lopsio nenaudojam jau seniai ir i kedute vos telpam, galvojam apie pardavima.
Atsakyti
QUOTE(ivonule @ 2006 12 14, 21:33)
sveikute,
mes turim MOON labai geras vezimukas thumbup.gif , puikiai rieda, manevringas,geras erdvus  lopsys, del sportines dalies negaliu nieko pasakyti pora kartu pavazinejom tai nelabai patiko schmoll.gif .Dar galeciau rekomenduoti nusipirkti prie jo automobiline kedute,jei vairuoji, super dalykas uzsidedi ant remo ir vaziuoji nereikia tampyti lopsio. Tai va labai gaila verysad.gif , bet mes jau baigiam is jo isaugti,lopsio nenaudojam jau seniai ir i kedute vos telpam, galvojam apie pardavima.

Sveika

Pasidalink pastebejimais,kodel tau nepatiko MOON vezimuko sportine dalis? Mat as dar tik lopsi naudoju ir jis man labai thumbup.gif .Tai kuom gali sportine dalis nepatikti?

O tai tu zadi pardavineti ir lopsi ir sportine dali? Kiek noretum gauti uz ta vezimuka,jei ne paslaptis?
Atsakyti
O as su Moon'u baigiu jau pavargau kariaut...jis toks sunkus kad be kitu pagalvos i lauka niekaip nenueinu schmoll.gif laukiam kol sportine dali pradesim naudot, gal tada taip nesikeiksiu:) bet jis man tooooks grazus kad kartais atrodo dzin kad sunkus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bluse @ 2006 12 15, 13:59)
O as su Moon'u baigiu jau pavargau kariaut...jis toks sunkus kad be kitu pagalvos i lauka niekaip nenueinu schmoll.gif  laukiam kol sportine dali pradesim naudot, gal tada taip nesikeiksiu:) bet jis man tooooks grazus kad kartais atrodo dzin kad sunkus lotuliukas.gif

Del sunkumo tai tikrai pritariu,nors as is ketvirto auksto tik lopsi nesiojuos, o rema masinoj laikau.bet leliukuj dar tik trys menesiukai bus,o kai jis bus dar didesnis ir sunkesnis,tai net nezinau kaip reikes kapanotis zemyn.O dar baisiau - aukstyn blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedune @ 2006 12 15, 15:48)
Del sunkumo tai tikrai pritariu,nors as is ketvirto auksto tik lopsi nesiojuos, o rema masinoj laikau.bet leliukuj dar tik trys menesiukai bus,o kai jis bus dar didesnis ir sunkesnis,tai net nezinau kaip reikes kapanotis zemyn.O dar baisiau - aukstyn  blush2.gif

Tai jau tikiu... mes antram gyvenam, o masinos kadangi diena namie nebuna biggrin.gif tai tenka visa vezima tyst blink.gif tai vezimas + vaikas jau beveik 8 kg tai net is sportuojanciai bet jegu neuztenka blush2.gif dar i apacia dar dar nusitempiu bet jau i virsu tai atrodo kad atgal griusiu su visu vezimu biggrin.gif cia vienas is tu atveju kai grozis aptemde sveika prota doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedune @ 2006 12 15, 12:04)
Sveika

Pasidalink pastebejimais,kodel tau nepatiko MOON vezimuko sportine dalis? Mat as dar tik lopsi naudoju ir jis man labai  thumbup.gif .Tai kuom gali sportine dalis nepatikti?

O tai tu zadi pardavineti ir lopsi ir sportine dali? Kiek noretum gauti uz ta vezimuka,jei ne paslaptis?

Na nezinau man jis kazkoks nestabilus g.gif , matai lopsys turi atramele kuri tvirtinasi prie krepsio tai jis tvirtai laikosi, nejuda o sportine neturi tai ji laikosi tik ant adaptoriu uztai ir juda. Dar man nelabai patogu buvo pakeisti padeti is gulimos i pusiau gulima sunku su vaiku pakelti, reikia kad kas padetu.
O del pardavimo, noreciau parduoti ir kedute nes yra adaptoriai prie remo, sportine dalis galima sakyti, kad nenaudota as net celofanu nenulupau,dar turiu uzklotelius nuo abieju daliu ir nuo lietaus tai uz viska galvoju gaut apie 1000 lt. Kaip tu galvoji normali kaina? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ivonule @ 2006 12 16, 19:21)
Na nezinau man jis kazkoks nestabilus g.gif , matai lopsys turi atramele kuri tvirtinasi prie krepsio tai jis tvirtai laikosi, nejuda o sportine neturi tai ji laikosi tik ant adaptoriu uztai ir juda. Dar man nelabai patogu buvo pakeisti padeti is gulimos i pusiau gulima sunku su vaiku pakelti, reikia kad kas padetu.
O del pardavimo,  noreciau parduoti ir kedute nes yra adaptoriai prie remo, sportine dalis galima sakyti, kad nenaudota as net celofanu nenulupau,dar turiu uzklotelius nuo abieju daliu ir nuo lietaus tai uz viska galvoju gaut apie 1000 lt.  Kaip tu galvoji normali kaina?  rolleyes.gif

Na man is pradziu tai siaubingai sunkiai sekesi ta rema sulankstyti schmoll.gif .bet dabar jau ipratau.Jauciu vel vargelio bus doh.gif ,kai reikes prie tos sportines dalies priprasti. o tokia kaina as manau,kad tikrai verta,jei sportine dalis praktiskai nenaudota,o dar priedo yra adapteris ir masinine kedute. O kokia tavo vezimo spalva? Mane visai domintu ta masinine kedute ir adapteris. Ar jis patogus buvo naudoti,ta prasme vaika nesunku buvo su ta kedute is masinos ant vezimo remu "uzkrauti" ir uztvirtinti? ir iki kokio vaiko amziaus tu ji naudojai ir kokiu metu laiku? nes as dar galvoju ar man apsimoka ant ziemos toki isigyti?
Papildyta:
QUOTE(Macarena @ 2006 12 17, 14:23)
Ivonule, bluse, ziedune- o jus cia apie triracius ar 4 racius moonus kalbat ?  blush2.gif

Pas mane keturratis MOONas
Papildyta:
O ar matet kokios baisios spalvos MOONu naujoje kolekcijoje? Siaubingos,bent jau man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ziedune @ 2006 12 17, 16:41)
Mane visai domintu ta masinine kedute ir adapteris. Ar jis patogus buvo naudoti,ta prasme vaika nesunku buvo su ta kedute is masinos ant vezimo remu "uzkrauti" ir uztvirtinti? ir iki kokio vaiko amziaus tu ji naudojai ir kokiu metu laiku? nes as dar galvoju ar man apsimoka ant ziemos toki isigyti?

na pas mane 6ratis Moon'as zydras ir irgi turim Maxi-cosi kedute, bet adapterius mamka-stabdys sugalvojo nupirkt tik tada, kai vaikui jau 3 menesiai buvo doh.gif Sumasciau vis tik , kad man ju reikia ir pasiteisino thumbup.gif LAbai daznai taip vazinejames po parduotuve, daug patogiau, nes mazius paauges (dabar beveik 5 men) jau nenori gulet lopsy, kai nemiega, nori viska matyt, tai kedute labai tinka. O tvirtinasi labai paprastai, tik man nesigauna is karto istatyt abieju sonu i adapteruis, tai as viena istatau, po to apeinu - antra ir paspaudziu zemyn iki spragtelejimo mirksiukas.gif Dar telpam ir su striuke, nors siaip nera ta kedute plati, o galetu buti ax.gif
Tai va... o sportine tai ir man tokia labai vasarine ta dalis pasirode, nors i lopsi dar telpam, bet norejau viena kart jau i sportini pusiau sedomdd veztis, tai labai jau atvira ji. Idealu, jei vaikas gimsta rudeni-ziema, atvezioji, kol visai mazas lopsyje, o paaugusi ant vasaros i sportine jau gali det biggrin.gif
Traktata parasiau... doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti