Įkraunama...
Įkraunama...

Baby-welt vežimėliai

Sveikos mamytukes 4u.gif
na ir prirasete apie MOON vežimukus doh.gif išties visos esate teisios savo pastebejimuose. Aš taip domiuosi ir negaliu apsispresti del MOON arba del x-type vežimuko. Jie siek tiek panasus, tik skiriasi savo svorio kategorija ir aiku kainyte bigsmile.gif MOON sunkesnis, aisku matyt or tvirtesnis, na ir rankenos ilgio reguliavimas thumbup.gif , bet man pasirode labai sunku ji palenkti, norint užvažiuoti ant kokios pakylos g.gif Pas mus Klaipėdoje, parduotuveje jų dabartine kaina 1399lt, ir nuolaida 15 proc, o turguje parduoda uz 1000 lt. Spalvytes siu metu tik dvi, raudona ir zydra. Kai parduoduveje pastumbdai atrodo vienaip, o į gatve isvaziavus vel kitoks jausmas vairuojant. Siaip jis sunkokas, na bet ka noreti, lopsiukas didelis, ratai berods galiniai guminiai ir t.t.
Dar vis apeinu kaip katinas apie X-type, na toks žaisliukas jis atrodo, MB tai linksta prie jo vien del svorio lengvumo. Aisku jis neturi jokiu apkloteliu, nors juos galima ir atskirai nusipirkti, bet va suku smegenėles kaip savo vaikuti vazineciau žiema, juk bus tik puses metuku, o vežimukas toks atviras, kaip reiks jį apkuntuluoti, kad nesusaltu? doh.gif g.gif
Va kiek turiu galvosūkiu ir niekaip negaliu susidėlioti viska i "savo lentynas". Niekada nemaniau, kad tiek daug demesio reikia skirti vežimaičio išsirinkimui blink.gif Labai sunku apsispresti......

Baibai, gal nusipirkai ta MOON? jei taip, na tai pakomentuok, ir kitos mamytukės jei galite, na dar ka nors parasykite blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bangelė @ 2007 05 04, 14:02)
Aš taip domiuosi ir negaliu apsispresti del MOON arba del x-type vežimuko.

O man X-type palyginus su MOON, tai kai mercedesa lyginti su ziguliais. Visais atvejais jis man labai prastai atrodo. O ir X-type lopsiukas kazkoks mazesnis ir zemas tas vezimukas, kaip zaislinis. Na, bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
As jau su savo Moon'u atsisveikinus senai, bet vistiek dar myliu ta vezima nors ir sunkus jis buvo... blush2.gif
ir i Vaikuti vilniuje kai tik nueinu vis pasiziuriu:) ir kai pamaciau tuos X-Type tai jie tik nuotraukose panasus, o tikroveje visai skirtingi vezimai, kaip kazkas ir sake tai jie yra zymiai zemesni, lengvesni, visai ne tokia medziaga na ir siap tokie tikrai kaip zaisliniai blink.gif neatrodo labai patvarus g.gif + kaina apie 700, o bent jau Vaikucio psl dabar raso kad Moon'as jau kanuoja 999 lt, nors parduotuveje vis dar uzdeta sena gera kaina 1299:)
Atsakyti
QUOTE(bluse @ 2007 05 08, 20:03)
As jau su savo Moon'u atsisveikinus senai, bet vistiek dar myliu ta vezima nors ir sunkus jis buvo... blush2.gif 
ir i Vaikuti vilniuje kai tik nueinu vis pasiziuriu:) ir kai pamaciau tuos X-Type tai jie tik nuotraukose panasus, o tikroveje visai skirtingi vezimai, kaip kazkas ir sake tai jie yra zymiai zemesni, lengvesni, visai ne tokia medziaga na ir siap tokie tikrai kaip zaisliniai blink.gif  neatrodo labai patvarus g.gif  + kaina apie 700, o bent jau Vaikucio psl dabar raso kad Moon'as jau kanuoja 999 lt, nors parduotuveje vis dar uzdeta sena gera kaina 1299:)

Ir parduotuveje dabar kaina 999lt. O naujos kolekcijos 1258lt. ax.gif
Mes jau beveik apsisprende pirkt sita vezimuka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bluse @ 2007 05 08, 21:03)
ir i Vaikuti vilniuje kai tik nueinu vis pasiziuriu:) ir kai pamaciau tuos X-Type tai jie tik nuotraukose panasus, o tikroveje visai skirtingi vezimai, kaip kazkas ir sake tai jie yra zymiai zemesni, lengvesni, visai ne tokia medziaga na ir siap tokie tikrai kaip zaisliniai blink.gif  neatrodo labai patvarus g.gif  + kaina apie 700, o bent jau Vaikucio psl dabar raso kad Moon'as jau kanuoja 999 lt, nors parduotuveje vis dar uzdeta sena gera kaina 1299:)

Tai va vakar apziurejau su vyru ir MOON ir Xlander tai net nežinau ka ir pasakyti vyro žodžiais kokybe vienoda tiek to tiek ano tik isvaizda skiriasi 4u.gif
Bet gal labiaiu prie MOON linkom tik del kainos nesuprantu visur reklamuoja 999lt o va bazeja sako 1300 blink.gif tai sakiau siandiena skambinsiuos į Vilnių išsiaiškint į vaikutį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2007 05 09, 09:21)
Tai va vakar apziurejau su vyru ir MOON ir Xlander tai net nežinau ka ir pasakyti vyro žodžiais kokybe vienoda tiek to tiek ano tik isvaizda skiriasi 4u.gif
Bet gal labiaiu prie MOON linkom tik del kainos nesuprantu visur reklamuoja 999lt o va bazeja sako 1300  blink.gif tai sakiau siandiena skambinsiuos į Vilnių išsiaiškint į vaikutį 4u.gif

Moon didesni lopšiukai, X-lander gal siauresni ir trumpesni, šiaip jie iįties labai panašūs, o vežimukus galima ir turguje pasižiūrėti, kaina gautus mažesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bluse @ 2007 05 09, 10:46)
As tai dar nei vienam turguj nemaciau Moon'u g.gif jei vasariniam leliui kol nesedes tai X-type gal ir geras bet jei ziema gimtu tai manau su visom kaldrom nelabai ji ten iskiepytum biggrin.gif  o ir ratai x-type ne tikie galingi atrodo biggrin.gif
as tai vis dar pamatau ta Moon gatvese ir susilydau blush2.gif  o jei dar raudonas arba zydras tai sviecia is tolo biggrin.gif

labukas

Aš tai šiandien Klaipėdoje turguje papirkau raudoną MOON keturatį (priekyje 4 ratukai, gale du dideli) vežimą. Kol kas man jis patinka, nežinau, kaip bus, kai lelių pradėsiu vežioti jame. O dėl lopšio dydžio, tai nuo VLanderiu tikrai skiriasi, MOON'u didesni lopšiai. O beto, man patarė MOON'ą pirkti, nes jie telpa į liftą, su XLanderiu neįtilpčiau - jų važiuoklė plati. Tai va tiek ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fantazijaa: 12 gegužės 2007 - 19:52
QUOTE(bangelė @ 2007 05 15, 13:46)
Sveikos mamytes Živute ir Fantacija. Sveikinu įsigijus gražius vežimukus, 1200 turbūt mokėjai už karietą su kėdute?

TAi pasidalinkite dabar, kaip tie vežimukai, koks išties svoris, kaip sekasi po kambarį stumdyti, ar "klauso" tie priekiniai keturi ratukai?

O koki užklotėlį ant sportinuko ar pirkote?Kaip supratau is pardavėjų, jų nėra, tad žiemai siūlo šiltą vokelį smile.gif

Ui dėl svorio tai tikrai nesiaiškinau man neaktualu gal kasnors kitas pakomentuos 4u.gif
Po kambarį man labai gerai stumdosi lotuliukas.gif 4u.gif Bandžiau ir su fiksuotais priekiniais ir nefiksavus nu man tai thumbup.gif
Užklotėlio kojoms net nesidomėjau nes manau visa žiema pravažinėt lopšį o jau koki kova į sportinuka tai apseisim ir be užklotėlio bet kiek žinau tai ju turi buti g.gif 4u.gif

Nu nežinau man jis labai fainas wub.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2007 05 15, 08:36)
O aš mokėjau 999lt blink.gif Kodel tu 1200lt taigi visur išreklamuota 999lt 4u.gif
Aš dar nežinau kas gims bet mano nuomone ir tam ir tam tiks 4u.gif

tai aš pirkau dar auto kėdutę kartu. Dėl to jaučiu ir kaina didesnė.

Aš irgi nežinau, kas dar gims, bet raudona spalva ir bernužėliui ir mergužėlei tikrai tiks.

QUOTE(bangelė @ 2007 05 15, 12:46)
Sveikos mamytes Živute ir Fantazija. Sveikinu įsigijus gražius vežimukus, 1200 turbūt mokėjai už karietą su kėdute?

TAi pasidalinkite dabar, kaip tie vežimukai, koks išties svoris, kaip sekasi po kambarį stumdyti, ar "klauso" tie priekiniai keturi ratukai?

O koki užklotėlį ant sportinuko ar pirkote?Kaip supratau is pardavėjų, jų nėra, tad žiemai siūlo šiltą vokelį smile.gif

Dėl svorio, gal ir sunkokas. Bet po kambarį man jį varinėti tai liuksiškai sekasi. Priekiniai ratukai klauso. Kur noriu ten ir pasuku, jokių problemėlių. Užfiksuoti irgi neblogai važiuoja.

Ant sportinuko užklotėlio dar nežiūrėjau, bet čia turguje moteriškė, iš kurios pirkau vežimaitį, sakė, kad dabar neturi, bet žiemos sezonui, pardavinėja kažkokius naturalaus kailio vokelius. Jie būna įvairaus dydžio. Bet aš manau, kad mano jo neprireiks - nes visą žiemą bandysim išvažinėti lopšyje ax.gif nebent voką šiltą nusipirkti ir dėti jį į lopšį g.gif

Na žiūrėsim ir matysim kaip čia bus. Dabar beliko sulaukti skambučio iš jų, nes kai pirkau kėdutę, tai tuo metu neturėjo kažkokių detalių, tvirtinimui ant važiuoklės.
Atsakyti
Klausykit sedžiu dabar ir galvoju g.gif Ar jum išrašė kokius nors garantinius ir t.t. nes aš pirkai Kaune Bazėje bet man nieko neišrašė g.gif
O tai jei kokia detalė sugestu ar ka maža kas tai ka daryt jei neturiu jokiu garantiju ir net pirkimo čekio unsure.gif
Atsakyti
Živute, Fantazijaa, o ar yra kokios nors apsaugos nuo uodu, lietaus prie situ vezimuku? ar eina i komplekta?
Atsakyti
QUOTE(Jjulie @ 2007 05 24, 19:18)
Živute, Fantazijaa, o ar yra kokios nors apsaugos nuo uodu, lietaus prie situ vezimuku? ar eina i komplekta?

na į patį komplektą apsaugos nuo uodų ir lietaus nėra. Bet man turguje sakė, kad lengvai galima pritaikyti ir nusipirkti atskirai wub.gif

tą bandysiu padaryti šeštadienį mirksiukas.gif
Atsakyti